BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 224
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 035
Според мен се погрижаха здраво да е Сияна.  И брадъра и съквартирантите

# 1 036
За мен нещата стоят така - тази година с вкарването на Давид, шансовете на другите за печелене са минимални. Котов е също положителен образ - той разчита на акъла си, морала и принципите си. Но въпреки това не мисля, че ще успее да пребори Давид, за да стане първи.
Така че дали Елена ще "играе стратегически", а Стоянов ще си натъкми любовна история, няма да има значение, защото един от участниците се откроява много над останалите, а правилана на играта не позволява той да си тръгне по друг начин, освен със зрителски вот. Така че дори да го номинират всяка седмица, той ще се връща и накрая ще спечели.

# 1 037
  • София
Лоша работа, това е много жалко и ако е истина, че баща й е извършил тези чудовищни неща е трябвало да не го прикрива.. Тя няма да го каже в ефир, че се е случило в семейството, но е потресаващо..
Човекът , който и е посегнал сексуално е баща и ли?
Така пише по сайтовете..
Цитат:
Според близки до семейството подобна агресия двамата се е налагало да търпят от собствения си баща. Затова и хостесата е толкова травмирана на тази тема.

# 1 038
Поне има фаворити, аз имам двама даже - Давид и Валентин. Миналата година беше ужасно, няма кого да харесаш. Дори не догледах сезона. Заради миналогодишния резил, тази година дори не го загледах. Вчера обаче реших да изгледам епизода и ми стана интересно. Давид го мернах в няколко клипчета във фейса и ми допадна. А Валентин го гледах как преподава история на два пъти по-възрастния Калин и ми стана приятно. Дано има повече млади хора като него, за да има бъдеще за страната ни. Че тия като Мина няма да дърпат държавата напред.

# 1 039
За мен Давид не се откроява много над останалите.  Давам милион, да не печели той Tired Face

# 1 040
Направи ми впечатление, че ББ я попита дали човекът си е получил заслуженото и й намекна, че не е късно за това. Но изглеждаше, че има предвид публичен линч, а не съдебна присъда.

# 1 041
Според мен, на този етап, нагласите са такива (според коментари в социалните мрежи):
1. Давид
2. Котов
3. Сияна
4. Стоянов
5. Калин
6. Лена
7. Ревльо
8. Иван
9. Ебру
10. Елена
Може да има разминавания между 5-7, но за момента това са топ 3, като е голяма разликата между 3ти и 4ти. Елена се срина страшно много тази седмица, даже надмина Иван, който напоследък се кротна (засега...). За Лена вече не знам какво се случва, ще изкара още седмица-две, ако отново не започне с глупостите, но ще ми е интересно да я видя без Мина в къщата. Стоянов падна от 2-ри на 4-ти и то с голяма разлика от 3-тата Сияна, според мен напълно си загуби шансовете за победа, но ще е на финал (защото си е направо приятен в сравнение със злобата на Елена и Ебру Grinning). Ще видим, но според мен са такива нагласите засега.

# 1 042
Ако на номинация е Елена, много вероятно е да си тръгне, но ако е с Ебру на номинация Ебру ще си тръгне.

# 1 043
Хайде след седмица и Ебру/Елена да си поговорят с водещите.

# 1 044
Това с изолатора си е безобразие, надявям се Цецо да се оправи и той и близките му да осъдят предаването, за да внимават повече със здравето на хората при великите си мисии. Дори затворниците се разхождат в двора. Там с осветлението и камерите въздухът е ужасен и наистина е нездравословни да ги затвориш, без книги, без движение, без чист въздух. Споменаха също, че ядяли консерви… Какво очакват? Много ми е симпатичен Цецо, от първия ден още, аз заради него се загледах изобщо. И даже дълго бях на страната на всички, които избраха боздуганчето. Дано се оправи всичко и се размине без последици за здравето му.

# 1 045
И аз се чудя на недомислиците, особено на опасните такива, по предаванията. То вярно зрелища, ама прекаляват жестоко. И в "Фермата" си чупиха крайници, оперираха и т.н.  Не знам как не се съобразяват тези неща.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 07:57 от anmasu

# 1 046
Мина, Елена и Ебру бяха като селски тетки, как'Сийка пред тях пасти да яде.Държанка на (забравих колко и какви изреди Башар) да седне да вика:"дръжте крадеца" ми идва в повече!  Сега по ред искам навън двойката мъжаги, Елена и Ебру( може и заедно) и накрая тираджията! Радвам се за Лена, че остана ! Тя носи много чиста душа ,нищо че си е сложила пердето, но така хората се съхраняват!

# 1 047
Изгонването на Мина днес беше намигване от зрителите към Елена - думам ти дъще, сещай се снахо. Според мен всички, които нападаха Сияна вчера се усетиха как си вкараха автогол.

Стоянов мислех, че е метросексуален, но след прегръдката, която удари на Валентин... Не знам какво беше това, не се сещам за никаква адекватна причина, може би се е страхувал да не го изгонят и сега да е щастлив, че се връща?!

Мина беше толкова шокирана, че я гонят, че не можа да се прикрие и си показа истинското лице - надменно, агресивно, грозно.

# 1 048
Според мен се погрижаха здраво да е Сияна.  И брадъра и съквартирантите

Продукцията нямаше нужда да ѝ санира образа. Елена, Ебру, Мина и Стоянов я изстреляха в топ 3 за един епизод - то си личи и по мненията в темата от вчера, преди да излъчат откровението днес.

На мен и до момента ми е неутрален образ, но останалите ми станаха по-противни в сравнение с нея, което размести класацията.

Давид, Котов и Сияна ще са 1, 2 и 3, ако няма още случки, които да разбутат подредбата.

# 1 049
Нямаше нужда, ама го направиха

Общи условия

Активация на акаунт