BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 205
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Дори и да има синдром, това не му влияе по никакъв начин на поведението и характера и мен изобщо не ме бърка.

# 1 111
Аз съм изпуснала.. Какво е семейството на сияна?

# 1 112
# 1 113
Добрият пример за младите трябва да са Котов и Давид, защото са възпитани, млади и добри хора. Особено Котов има високо образование и морални ценности. Такива трябва да са младите хора, а не като Мина, Сияна и Стоянов, които дори не могат да обяснят на глас какво мислят/чувстват.

# 1 114
  • София
В анкетата Паранормалният е с 0 гласа...бива ли така Laughing Даже и Калин има 1..

# 1 115
Пак гледам на запис. След като ви изчетох естествено.
Умирам от смях. Съчетали монолога на Стоянов за любовта с музикалния фон на хабанерата от операта *Кармен*.
Какъвто е хърбалет как ще удържи силните чувства и страсти, за които говори?! Joy Милото хлапе, агънце сладко!
Качвам видеото с либретото от арията.

Роби Уилямс е със синдром на Турет, нищо му няма. И никой не може да изпее тази песен като него:

# 1 116
  • Между гори и планини
От къде тръгна това , че Сияна е компаньонка?
До колкото сама се представи е хостеса. Хайде да не лепваме етикети от това , че някой го казал ( някой без име) и разни жълто- кафяви сайтове са го повторили . Аз самата съм била хостеса преди и не, не съм била компаньонка!
Снощи разгледах Фб страницата ѝ - позира по бански и спортни дрехи, вероятно срещу заплащане, снимки със снаха ѝ, брат ѝ и детето им, много публикации за бездомни животни и малко за едно заведение, в което предполагам работи .
На Мина тежкарката , всички снимки са по задник, цици, джуки , от скъпи дестинации. То на челото ѝ пише, че си търси спонсор!

# 1 117
  • софия
И защо трябва да са го повторили от тук?
Не съм срещала подобна информация във форума.

По повод на всеки, вкл. себе си, мога да кажа, че никой от нас не е избрал родителите си, не е избрал и не може да влияе на средата, в която расте. Но след определена възраст как ще се държим и какво ще правим е наш осъзнат избор.

# 1 118
  • София
Поведението й го казва, поне някои от нас го виждат. В доста сайтове също го пише, предвид, че другите неща които пише за нея се оказват истина, съм склонна да вярвам и че заработва по вили и партита.
Аз не чакам тя сама да си го каже Joy Някой ако чака..нека си почака..
Етикети можем да си лепим, никъде не е забранено.

# 1 119
Уф, по-горе на видеото тук не излизат субтитрите на английски, арията е на френски. Явно всеки ръчно трябва да си ги пусне. Сори.

# 1 120
  • Между гори и планини
Не казах, че са го повторили от тук!
Преразказвам няколко статии в интернет - "говори се, че е с мъже срещу материални облаги" кой говори обаче, не е ясно...
Че то Мина тежкарката директно си каза колко ѝ трябват на месец...
Никоя от вас ли не е била на 20 ? Или сте се родили дърти?
Пояснявам, че и аз я нарекох върти опашка. Но ако не си израснал в добро семейство и майката не е давала пример, насоки, подкрепа, виждаме една Сияна която търси подкрепа вън.

# 1 121
Добрият пример за младите трябва да са Котов и Давид, защото са възпитани, млади и добри хора. Особено Котов има високо образование и морални ценности. Такива трябва да са младите хора, а не като Мина, Сияна и Стоянов, които дори не могат да обяснят на глас какво мислят/чувстват.
Да, и за това изпъкват пред останалите. Но всеки не може да е Котов или Давид. Светът е разнообразен и пъстър. Хора, съдби, характери, възможности не са еднакви за всички. Към едни съдбата е доста милостива и дашна, към други -не. Даже  качествата, които носиш по рождение са от значение за напредъка ти и успеваемостта ти в живота. Ако нямаш умствените и интелектуалните възможности на Котов, няма да бъдеш него. Ще се опираш на своите, каквито и да са те. Стремежът да си добър човек е основното, което трябва да ни обединява като хора.
Не съм съгласна, че личности с тежка съдба нямат право на лесни пари, щото видиш ли ще им се отразят зле. По голяма глупост не бях чела, но всеки си има мнение. Точно те заслужават нещо хубаво в в живота си, па дори и материално.
Важно е как ще излезеш от битката си накрая.
"Не съдете, за да не бъдете съдени!" се казва в Библията.

# 1 122
  • софия
Роби Уилямс сам е казвал, че е с ADHD, Турет не е толкова изявен. Този прекрасен е с Турет:

Невероятно мил и деликатен ❤️

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 13:40 от zvаnchе

# 1 123
  • Сф
Не е задължително някой, който има тикове, да има синдром на Турет. А и да има, какво от това?! Не е готино, според мен, да се коментира друго, освен поведението, особено физически и/или говорни смущения - кой как фъфли или има ли синдроми.
Billie Eilish и Lewis Capaldi са диагностицирани със синдром на Турет.
Ама аз не съм коментирала добре ли е зле ли е ,зачудих се. А и нещо се коментираше тук за спектъра или подобни разстройства, свързано с него. Официално ставало ли е въпрос да има затруднения? Иначе разбира се,че няма нищо лошо. Той и Ози така и други хора имат проблеми. Май всички могат да извадят по нещо трагично тоя сезон.
* също имам близък с Турет

# 1 124
И според мен има повече от 1 човек с тежък живот и аз съм хем да спечели някой, който изглежда добър човек, хем някой който е препатил. Ако се съчетаят двете - супер! Остават си мои фаворити Давид и Котов, отговарят ми на това, че изглеждат добри хора. Мисля, че са правдиви в повечето случаи, което много ми харесва. Имат характери и позиции.
Разбира се, че всеки от нас има по нещо, дори и да не е оформено като диагноза. Не разбирам защо да има затруднения, какво имате предвид?
Понеже казвам защо харесвам Давид и Котов, да кажа защо не харесвам всеки от останалите, без да са лоши хора:
Елена - изпростя ми, ама май и в началото не ме кефеше. Иван каза, че била жена за пример, наистина е хубаво и умно момиче, изглежда семеен тип човек. Ама има нещо, дето ме дразни.
Ебру - по-скоро май ми е неутрална, малко подигравчийка сякаш. Хареса ми, че беше честна, че е имала забежка за 1 нощ.
Сия/ана - не знам дали изразът е мързел, дали мисли, че някой ѝ е длъжен или не е инициативна. Също се показва като егоист.
Калин - интригантства и често простее.
Иван - не се държи мъжки, колкото и да му се иска. Но ще стане някой ден, предполагам. Това с дрехите беше комплексарско. Но при положение, че момчето явно само се е възпитавало, добре се с справило. Ако работи с психолог, което се отнася за всеки от нас, мисля че ще му се отрази добре.
Лена - накъдето я духне вятърът. Започна да ме дразни от момента с просташкото отношение към Михаела.
Стоянов - нещо не ми е нормално в това момче, още от началото.
Стефан - много безхарактерен и прекалява го с това пазене от забременяване.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 15:55 от anmasu

Общи условия

Активация на акаунт