💄Новите ни козметични похождения - 103

• 25 261
  • 204
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Не знам защо досега съм имала предразсъдъци към душ-олиата
Това е великолепно

# 182
  • Някъде там

# 183
# 184
Покупки, от може би октомври насам, стояха по торбите, сега дойде моментът да бъдат подредени.
Скрит текст:

Впечатлена съм от количеството подаръци и мостри от BareCare:

# 185
  • някъде под слънцето...

# 186
# 187
Здравейте,понеже не мога да намеря темата с чужбинските кутии и никой не пише в нея,да се похваля с кутията тук,харесва ми селекцията от продукти,всичките ще ги ползвам.

# 188
# 189
Покупки, от може би октомври насам, стояха по торбите, сега дойде моментът да бъдат подредени.
Скрит текст:

Впечатлена съм от количеството подаръци и мостри от BareCare:

Katniss, моля те, ако имаш време, пиши е в темата с празни опаковки, ще ми е интересно да прочета твоето мнение. Голяма част от продуктите съм използвала, някои ползвам в момента и съм много доволна. Аз също скоро ще дам отзиви за някои от тях в другата тема.

# 190
# 191
  • някъде под слънцето...

И едно подаръче

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 18:12 от sl

# 192
Момичета, здравейте! Имам нужда от вашата помощ! Скоро си закупих един уникален серум. Caviar of Switzerland

Наистина много добър продукт. Заглажда, подхранва, запълва кожата. Кожата става изключително гладка. Но проблема е, че вече не мога да го закупя от сайта, който го взех преди няколко дни. Казаха ми, че вече няма да бъде предлаган от тях. Става въпрос за сайта на златна рибка. Отговориха ми, че са били официалният вносител на марката, но вече няма да я внасят. Прерових всички сайтове, дори не се предлага в България. Някакво мнение как и откъде да го поръчам отново? До сега не съм поръчвала от чуждестранни сайтове

# 193
# 194
  • При децата ми
Подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт