💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 756
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 620
Дино като продавач на царевица на плажа

# 1 621
  • София
Слаба битка, която беше ясно кой ще спечели. Перипенко е красавица, но не блести на арената. Утре ги очакваме на резиденция.

# 1 622
То се стъмни, докато Дино занесе храната. 🤣

# 1 623
  • София
Няма лютеница, а Павката обеща ..

Страшен зевзек е Дино, мнооо мъ кефи Laughing

# 1 624
 Дино вика че било 42градуса. След това дават Павел с черно кожено яке. За калинки ни вземат

# 1 625
Само на мен ли не ми допада този Динко? Имам чувството че това е новият Алекса като гледам от продукцията как го бутат.

# 1 626
  • Fire & Blood
Е, защо няма студена биричка и лютеница, малко да им вдигнат духа на зелените, че са станали живи мощи. Искам ги тях на резиденция, сините се поокръглиха бая, имат нужда от разтоварващ режим една седмица (но само една).

# 1 627
Дино хем кебапчета ще яде, хем намаза да прегърне Пелипенко, хареса си я доста. На мен Пелипенко като фигура също много ми допада, стегната, тренирана, където трябва си има извивки, краката и са стройни и дълги, абе мацка си е.
Мирелката и Пелипенко. Това са истински класните хубавици на Игрите досега. /женско мнение/

# 1 628
  • София
Докато тази Симона буташе количката на първото минаване, татуирания водещ изглежда е чел в бг-мама как се съмнявам за килограмите в тази количка и специално вика "Килограмите ни са истински".
Добре, Павка, щом ти го казваш ще ти повярвам.
А тук корабчета плуват ли?

# 1 629
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Каква куца битка, само Понтонио беше по-жалък. Направо го ожалих Дино като заложи на Пелипенко, викам си сигурно не я е гледал в нейния сезон. Тя и тогава беше слаба, пък сега се представи, все едно само е лежала по диваните оттогава. Добре че опонентката беше още по-смотана и от нея, та успяха да се нахранят.

За снощния епизод не успях да коментирам логиката на Николета след битката: "Успях да победя най-слабия към момента и така ще докажа на племето си, че съм най-силната. Ъъъъ?! Как като победиш най-слабия ставаш най-силен?! То вярно, че в главата й мозък не вирее, но все пак.
А за това, че Дино я затвори с 2 обиколки, нищо не каза. Joy  Жалко, че Ръждавичка така й се връзва на глупостите.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 00:00 от Reinа

# 1 630
В понеделник всички ще са бинтовани. Браво на продукцията. Велики.

# 1 631
Каква красавица е Пелипенко - в тяло е добре, но в лице не.
Мирела да, тя е наистина красива.
Много слаба битка, особено на фона на силни жени като неръждавейка.

# 1 632
  • Някъде там...
В понеделник очаквам победа за зелените, няма как да ги оставят в мизерията трета поредна седмица. Сините се оядоха, имат нужда малко да погладуват, да не мислят бившите жълти само за коалиции и интриги.
Калин, Траян и Миро още са с бинтовани ръце, не виждам как ще вадят дънери. И къде отидоха пъзелите този сезон, по дяволите?! Няма плуване, сега няма и пъзели. Само варели и вагонетки... Пардон, и дънери.

Симона май ще предаде Алекс и Лапунов, ми се струва. Или поне така разбрах думите й - да играе с двете жени, а с Калин да си държи уговорката за скрита коалиция. Дали сега се ядосва като гледа как я е метнала Радостина...

# 1 633
  • Буркина Фасо
Дино вика че било 42градуса. След това дават Павел с черно кожено яке. За калинки ни вземат
ти вярваш на термометъра на Дино? Simple Smile
да, бяха  жеги това лято, но това не пречи на водещите да се обличат като за каране на ски.

# 1 634
Абе, тази Пелипенско дали си е присадила цици?  Яко ги е стегнала, ама май си личи, че има нещо по-масивно под сутиена.

Общи условия

Активация на акаунт