💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 709
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 725
Аз харесвах Габриела от миналия сезон(ако не бъркам)
Само, че тя беше от блатните и се отказа бързо. Помня, само че Ралица и чете конско

# 1 726
  • Някъде там...
Не сме толкова повърхностни, нито сме в тийнейджърска възраст, че да ги избираме по красота. Любимците са такива поради комплексни причини, а външността е най-маловажната. Simple Smile
Характер, представяне на арената, социална игра. Момчил е единият ми любимец, сега Калин. Гого манията не ме закачи в С4, там симпатизирах на Фифо, без да ми е ставал чак любимец. В С3 - Морунов беше моят избор.

# 1 727
Тази дори не я помня коя е. Laughing

hrisi_sz
Изгледай и Сезон 1. От него тръгна цялата истерия по Игри на Волята.
Сезон 2 е сезонът на Ковид-19. Там са събрани най-ненормалните участници от всички сезони - Лудото Кате, ревливата сестра Йоанна, господин Шак-Шак, господин сръчко - Любомир, жандармерист си имахме - Влади, "детето чудо" Джералдин, Ники - Майонезата..и още и още образи.
Сезон 3 е сезонът на Неделчо, Мани Тъ (миглата), полското чудо - Паулина, най-емоционалната битка на която масово ревахме феновете пред телевизора е Морунов-Андрей.

# 1 728
Изгледах Надкаст, мноого ми хареса Неделчо и Туджаров, как го наредиха Миро Grin

# 1 729
Не харесвам Мирелка, понеже когато общуваш с човек (не казах че просто съм я виждала) има много фактори, които влияят на възприемането. И ако започна да ги обяснявам, ще я злепоставя. Не и завиждам, защото може да ми е дете.

# 1 730
  • София
На мен Фифо ми е топ любимец от всички сезони от мъжете, а Ваня от жените.
Никога външният вид не ми е бил фактор, за това на кого стискам палци.
Нито Юлиян, нито Фифо, Гого, Момчил или Рълев са красавци според моето виждане, но за всеки от тях се надявах да спечели.
Калин също не го намирам за красавец - но на арената е топ и се надявам да е на финал. Чикагото и Ивайло също визуално не са мой тип, но и на тях стискам палци.
Симона - надявам се да е на финал, защото е наистина добра на терен и го заслужава, хубава е също, но не мога и не мога да я харесам. Освен това, ако е на финал - ще гледаме такъв с жилетки, защото не виждам как дори продукцията би могла да добута още 2 жени до последната битка. От наличните - нито една освен Симона - не е дори за фаза 2, какво остава за финал. Само Пекин - но с уговорка, че е далеч от нивото на Симона, а и честно не я виждам точно на финал нея. До фаза 3 - вероятно и по-скоро да, но финал - не мисля.

# 1 731
  • София
Абе знам, че паметта работи най-добре от вчера за днес, ама все пак май масово тук се забравя каква машина беше Фифо. Какъв Калин, какви 5 лева. Направоооо няма думи.
И Фифо и Момчил ще бият Калин и то с разлика на едно тежко многокомпонентно трасе. Пиша само за тях тримата, защото най-често се споменават. Гого също. За мен и Фифо и Гого и Момчил са по-комплексни от Калин от това което съм видял. Калин би имал шанс само срещу Гого, защото са един профил горе-долу. Тк слагам и Добрин от сезон 6.
Фифо и Момчил обаче имат нещо, което Гого/Калин/Добрин нямат - плуването.
А Момчил пък няма грубата сила и издръжливост на Фифо.
Фифо съчетава най-важното в Игри на волята - има груба сила за тежки битки на тежки трасета с много повторения, има и гъвкавостта за маймунски изпълнения (защото не е толкова огромен като Гешев), има издръжливостта натрупана от плуването и кросфита на профи ниво. А ако има и плуване, то автоматично другите нямат шанс.
Реален шанс да бие Фифо имат само Георги заради плуването и защото е много добър на пипкавки елементи и Гешев ама ако няма плуване. Фифо обаче също беше много добър на топчетата и дракона. Имаше проблем само със скапания финален пъзел, беше натрупал около 2.5/3 минути преднина пред Алекса, което е много. И то при положение, че на финала плуването беше някакъв майтап. Георги изостана доста заради веригите, той не е толкова силов.

Ако има яко плуване + яко вериги/вагонетки/кубове и акробатика
Фифо няма бутане ; след него ще са Момчил и Георги.
Ако няма плуване или то е много малко слагам Фифо, Гешев и Добрин
След това идват Момчил/Гого
И чак след това някъде Калин

Това не са моите фаворити, просто слагам любимците на форума + Добрин и Гешев, защото сме с най-пресни впечатления от тях покрай сезон 6.

Иначе назад в годините име още много машини.

# 1 732
  • Sofia
Дяволче, според мен няма база за сравнение между Георги и Калин. Първият има едното плуване и голямата гладна уста, докато Калин е от друга Вселена. Уважавам мнението ти, но няма как да се съглася. Много хляб има да изяде Жорката и пак ще е много далеч от класата на Калин. Съжалявам.

# 1 733
Някой попадал ли е на лайфовете на Томи реално е много не обективен имаше ситуации където тропаше Калин и викаше че не е толкова добър колкото го изкарват и че не е игра срешу силни съперници на тежка битка
той Томито се изкарва че той Шопа и Миро са най-подготвените.
Преди месец бях му писал коментар във ютуб че след Калин той ми е фаворит и коментара ми беше изтрит Satisfied явно нещо не го харесва смисъл във грама не го следва може би ревнува или незнам .
Влизала съм му в няколко лайфа и наистина явно не помни какво е отговарял преди на вече зададени въпроси. Иначе си тръби едно и също за него са само Той, Миро и Шопа, няма други.

# 1 734
Е да, Фифо и Момчил, че може би и други машини сигурно ще бият Калин. Но да не забравяме все пак, че Калин не е блъскал по залите година или повече, преди да влезе в Игрите. И не е минавал прословутата специализирана подготовка за влизане в Игри на волята. Обаче ако се подготви, ще ми е интересно да го гледам срещу Момчи (другият ми любимец)

# 1 735
Дяволо за първи път не мога да се съглася с теб! Не може да сравняваш човек, който не е тренирал в фитнес  зала с хора, които не са излезнали от нея. Разликата е от земята до небето и сравнението звучи нелепо. Тук изобщо не си обективен.

И една страхотна снимка на Калин.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 06:22 от emiliq.nikolova88

# 1 736
Дино:
-Йес, втора топка за Пелипенко, започва да ми мирише на кюфтенца!
-Не само красива ами и яка!
-И от мен е по-бърза!
-Не бързай Симонче да не се удариш.

Павката:
-Лошото е, че на Пелипенко и е лошо.

Дино:
-Искам да ни простите..за това че заради нас тримата сме тука.
Чикагото:
-От мен специално ти е простено.

# 1 737
  • Варна
Дяволо видяхме го Фифо във финала на С4.
Силен, ама какво направи, Алекса го отвя на пъзела, че и Жорката накрая имаше повече наредени части от него.
gg_те  финалистите май във всеки финал са с жилетки.
Дино:
-И от мен е по-бърза!

Павката:

Дино:
Чикагото:
Ох, много се смях на това.

# 1 738
Дино:
-Йес, втора топка за Пелипенко, започва да ми мирише на кюфтенца!
-Не само красива ами и яка!
-И от мен е по-бърза!

Павката:

Дино:
Чикагото:

😂😂😂
Това е важното, да се забавляваме , състезанието е едно на ръка

# 1 739
На мен любимото ми е: "Всеки пък, когато Пелипенко не уцели  с топката виждам как едно картофче изчезва"!

Общи условия

Активация на акаунт