Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 13 765
  • 178
  •   2
Отговори
# 60
  • на терасата
Вчера дойдоха - Beautiful на Estée Lauder и all of me intense на narciso rodriguez /този го знаех как ухае и беше в списъка/.
Днес бях с Beautiful-а. Взех го с точките от Лоялната програма. Стана ми интересен, докато търсех какво да си грабна от Озон. Четох много коментари за него - противоречиви. И си казах, що пък да не го пробвам. За мен това е класен аромат, флорална феерия. Много ми хареса и с кеф ще го нося по себе си.  Излиза на пазара през 1985 г. и е дело на парфюмеристите София Гройсман, Бърнард Шант и Макс Гавари.
#RAngelova със здраве да си ги ползвате Flowers Hibiscus Прекрасен цветен от старите прекрасни и прекрасен цветен от новите прекрасни. Щом ви е харесал Beautiful на Estée Lauder, може би, не са успели да го развалят достатъчно с реформулации Simple Smile Замислям се дали да не го купя, за да си го припомня...

# 61
Някой пробвал ли е тези лимитирани аромата на Jo Malone. Да даде мнение моля, че много се колебая между двата.
Sandalwood& Spiced apricot
Ginger biscuits

# 62
  • Mediterraneo
До края на годината планирам само една покупка, колебая се между 2-3 неща, имам мостри от всички и още го мисля. Накрая, познавайки се, ще гръмна нещо съвсем различно от летището, че ми предстои пътуване.

# 63
Някой пробвал ли е тези лимитирани аромата на Jo Malone. Да даде мнение моля, че много се колебая между двата.
Sandalwood& Spiced apricot
Ginger biscuits
Да, аз.
Първият е разкошен за мен с много ванилия, чудесни кайсии и сандалово дърво.
Вторият е гурме, мирише си на джинджифиловабисквитка.
Първият бих избрала, много го харесах, но ви съветвам да пробвате.
Има го вече в бутика на ЕЛ на Витошка. Днес бях там, има заредени доста коледни колекции

# 64
Много интересно densi, от картинката ти разбирам, че ще има ново Kirke. Ще ми бъде интересно да го пробвам.
Малеееее, дано да няма! 🙏🤞🤞
Аз по време на модата на първообразите едва оживях, а още една вълна от Киркета и Ерби, и ще трябва да си отрежа носа или най-малкото да нося противогаз в мирно време.🤧

# 65
Скрит текст:
Много интересно densi, от картинката ти разбирам, че ще има ново Kirke. Ще ми бъде интересно да го пробвам.
Малеееее, дано да няма! 🙏🤞🤞
Аз по време на модата на първообразите едва оживях, а още една вълна от Киркета и Ерби, и ще трябва да си отрежа носа или най-малкото да нося противогаз в мирно време.🤧

Аз визирах, че ми е интересно дали ще е различен от първообраза 😹 който чесрно казано и аз не понасям вече, защото вълната не спира. Цяло лято в метрото миришеше на ерби и киркета, и сега пак усещам от време на време.

# 66
Кирке трябва да бъде забранен със закон или да се продава с договор за ограничение броя апликации. Това в кръга на шегата Simple Smile
Той и Ерба пура са единствените парфюми, които никога на никого не са ми харесали как стоят. Без значение сезон или пол или географска ширина.

Завидях благородно за класическия концерт. Толкова много ми се ходи. На представлението в операта на Мила Михова наскоро носих 500 years ELDO и беше попадение в десятката. Тъмен, мрачен, тежък, мазна роза, носталгичен дори.

Тези дни се присетих за Decadence EDP, който преди години купих съвсем случайно от магазина на парфюм.бг. Беше пръскан тестер на смехотворна цена от под 80 лв за почти пълна бутилка.
Толкова е многолик и интересен, и толкова ме е яд, че е спрян и няма нищо, дори малко близо до него.
Първоначалното усещане със сливата е чудесно, а после в последната фаза направо ме побърква.. Невероятно съкровище, май трябва да го ползвам на по-достолепни места от детски площадки и градина 😀

Кажете кой нов Ангел да си взема, сърбят ме ръцете, имам рожден ден скоро.

# 67
Киркеподобни и Ербаподобни аромати буквално ме отвращават…..
С Black Orchid Reserve правя фурор навсякъде , където вляза - всички ме питат с какъв парфюм съм, снимат го, миришат го - пълна лудница…..кара ме да се чувствам специална 😍

# 68
много ванилия, чудесни кайсии и сандалово дърво звучи точно като за зимата Heart Eyes
Мерси Densi!
Ще мина да пробвам днес

# 69
Е да някои хора не искат масово харесваните аромати. Аз казвам на сина ми да му взема Savage, че на мен много ми харесва. Но той отказа с аргумента,  че не бил лош, но всеки втори го ползвал и не го иска.  😃

# 70
Браво на момчето! Синът ми върти 3 парфюма - всекидневен син Рейв, арабче за 40 лв, но много сполучлив свежак; за излизане целогодишно - Bad Boy Le Parfum, стои му разкошно, и за специални случаи ми отмъкна Thameen Diadem. На свежа млада кожа и здравословен режим парфюмите излъчват много по-приятно.

# 71
  • Mediterraneo
ММ пък изобщо не хареса Savage. Категорично го отхвърли. Иначе, да, много често срещан аромат е, масово носен.

# 72
На мен страшно много ми харесва, но наистина стана супер масов.
Помня го от времето когато още го нямаше в България и един приятел си го беше купил от Англия. Свързвам си го с него и тогава наистина беше уникален.

# 73
densi спомена, че имаш младеж на 18, той какво парфюми ползва? Търся идеи за моя младеж на 16, който наскоро се запали по парфюмите. Харесва му Black Orchid на TF, но му казах, че ще чака за него. Купих му Мияке и Версаче Ерос Флейм. Той не си пада по гурме или много тежко аромати. Ще ми се да го заредя с няколко добри и бюджетни парфюми. Приемам идеи всякакви.

# 74
Davidoff Zino Davidoff e класически и много бюджетен, в момента е 34 лв. за 125 мл в мейкъп.

Общи условия

Активация на акаунт