Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 63 858
  • 690
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, можете ли да ми предложите доста дълготраен, натрапчив дамски парфюм. Харесвам тези парфюми - Dior Hipnotic poison edp, Mancera Velvet Vanille, YSL Black opium, Black opium le parfum, Lancome la vie est belle, Burberry Goddess intense, Valentino voce viva intensa, ако може да помогне в избора. Искам да е поне 10+ часа и да се усеща. Благодаря.

# 391
За пореден път ще го напиша, трайността е субективна. Доколкото разбирам, харесвате ванилови аромати. Препоръчвам Serge Lutens Un Bois Vanille.

# 392
За пореден път ще го напиша, трайността е субективна. Доколкото разбирам, харесвате ванилови аромати. Препоръчвам Serge Lutens Un Bois Vanille.
Благодаря Ви, имам този парфюм на Серж.

# 393
  • на терасата
Здравейте, можете ли да ми предложите доста дълготраен, натрапчив дамски парфюм. Харесвам тези парфюми - Dior Hipnotic poison edp, Mancera Velvet Vanille, YSL Black opium, Black opium le parfum, Lancome la vie est belle, Burberry Goddess intense, Valentino voce viva intensa, ако може да помогне в избора. Искам да е поне 10+ часа и да се усеща. Благодаря.
Насочете се към парфюмите на Amouage и Тициана Теренци. Сигурна съм, че там ще намерите това, което търсите.

# 394
Вижте новата Черна орхидея на Том Форд. Невероятен парфюм е.

# 395
Някой дали пробва новото, бяло Валентино? Много изкушаващо ми звучи с това машмелоу.
+1 за Черната Орхидея Резерв - супер трайна и излъчваща ......

# 396
Да, аз.
Не се усеща маршмалоу и е обикновен, и слабичък парфюм с ниска трайност. Има допирни точки с Love Kilian  и Ориана.
 Парите които му искат са смешни, а това да няма тестер никъде, още повече.
Бутилката обаче му е невероятна. Мъжкият е по-хубав, макар и той не е нещо уау.

# 397
Dior Tobacolor.
Ще го усещате до края на живота си. 😀

# 398
  • на терасата
Dior Tobacolor.

За мен е мъжки, не си го представям на себе си. Прекрасен е за мъж, стои едновременно и изискано, и тежкарски. Не зная защо, но този аромат го асоциирам с Тузара, героят на Крис Нот от "Сексът и градът". Ако героят излъчваше аромат от екрана, щеше ухае на Dior Tobacolor.

# 399
Dior Tobacolor.

За мен е мъжки, не си го представям на себе си. Прекрасен е за мъж, стои едновременно и изискано, и тежкарски. Не зная защо, но този аромат го асоциирам с Тузара, героят на Крис Нот от "Сексът и градът". Ако героят излъчваше аромат от екрана, щеше ухае на Dior Tobacolor.
А за мен не е. 😊
Нося го и нищо особено мъжко не виждам. Не по-мъжко от Black Orchid, да речем.
Просто е супер силен, и супер траен. Което не винаги искам.

# 400
Нищо мъжко не виждам и аз.
Нося го и му се радвам, но обонянието ми се пресища от него и не мога често. В топ 3 на най- силните ми парфюми е. Извън рамките на нормалността. Който не го е пробвал не знае какво е ядрен парфюм и може само да съжалява. Истински шедьовър.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 08:02 от densi

# 401
  • Враца
Вече съжалявам .. Sad

# 402
Мацки, реших да поръчам парфюма на Прада - Парадокс интенс след няколко проби в Дъглас се спрях на този аромат. Парфюмът е топ, много интензивен и траен.

# 403
Вчера бях тотално очарована от Fashionably London.
Толкова много, че се осмелих да заговоря една очарователна дама и да я запитам за прекрасния шлейф които се носеше след нея по Витошка
Прелест - роза, горещо мляко и нещо много шик

# 404
Имам нужда от поредното пачули в живота си 😀искам да е леко шоколадово, може и малко да се запудря, да няма металически отенъци и да не е бръснарско. Може и унисекс.
Колебая се между Monegal, Perris Monte Carlo и Rosendo Mateu.
Някой има ли наблюдения върху горните и може ли да сподели впечатления? Или може би някой друг вариант освен тези, на които съм се спряла..

Общи условия

Активация на акаунт