Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 70 811
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Момичета вие харесвате ли Ноа на Кашарел, има ли тук негови почитатели, или не ви допада? Преди време го пръснах и в драйдауна ми се стори доста изтънчен, още повече за парфюм за 50лв., а никога преди това не му бях обръщала внимание.

# 736
Аз много го харесвам. Имах го отдавна. Преди време пръснах в магазин, не ми се стори променен. Според мен е разкошен парфюм. Определила си го точно, така го възприемам и аз-изтънчен, елегантен, аромат с финес. Стойността му е в пъти по-голяма от цената, защото не е нов и е позабравен. За радост! Bryght, благодаря ти, че ме подсети!Заслужава нашето внимание и уважение. Като го сравня с някои нови ароматни "недоразумения"....Композиран съвършено, една от "перлите" в парфюмното изкуство. Великолепен! 🤍
https://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Noa-242.html

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 21:51 от Magda Dimitrova

# 737
  • Бургас
Вие имате ли си парфюм-евтинджос?
Моят, без който никога не оставам , е Quatre Boucheron, за след баня, за в къщи, за сън... Наричам си го евтинджос , защото на фона на Амуажите и останалите , които имам си е такъв Simple Smile

# 738
  • Sofia
Вие имате ли си парфюм-евтинджос?
Имам Simple Smile Моят е Waterlily Tea Dress Zara https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Waterlily-Tea-Dress-58156.html - свеж, ефирен, траен, великолепен, особено в топло време Heart

Аз тези дни пробвах всичко ново - нищо не ми харесва. Чакам новото Narciso, дано не се разочаровам и от него...

# 739
Burberry Weekend е моят евтинджос.
Light Blue също. Както и някои реплики.

# 740
Моите евтинджоси са на Avon - имам си любимци откакто бях представител
Днес пробвах новото Libre - cherry crush нещо си и много ми хареса

# 741
Аз пък си взех една бутилчица 30 мл. Miracle на Lancome. И някак си ми е толкова звънък и приятен в това зимно време. Преди доста години го бях харесала на една стилна дама и винаги ми е бил много женствен, но през годините яко ми омръзна. Радвам се, че съм го забравила някак и сега му се радвам пак. Пак преди години загледах Parfum D’ete на Kenzo, но никога не съм го имала. Сега го видях в Нотино, някой с мнение за него?

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 22:41 от mariposa333

# 742
Не са евтини, но на фона на останалите са с добра цена. Ползвам ги всекидневно у дома или на работа:
Mancera Saharian Wind
Ghost in the Shell
Работя с химикали и силни миризми (дизел, амоняк). Тази Мансера е непоклатима дори след 6-7 часа (макар, че не прекалявам. Слагам един два спрея иначе няма да се седи около мен като се смеси всичко).

# 743
Моите евтинийки са Cerruti Image, Volupte и Mystery Parfois. Parfois са като Зара в това отношение, пускат някакви аналози на много прилични пари за стотица.
От новоизлезлите нито едно заглавие не ме заинтригува. Дойде ми Зимния дворец на Мемо, много ми хареса преди и реших да подновя.

# 744
“ Евтинджос” нямам
Пръскам си парфюмите след баня, преди лягане, за работа, за събитие - всяка секунда от живота ми е важна за мен и искам да усещам прекрасни аромати.
Днес си очаквам Амирис Екстрат, от кога го дебна този разкош- ще е пролетният ми подпис ❤
Вчера приключих бутилка Oud Save The Queen- прекрасен!
Моя приятелка ползва единствено и само Ноа от години- друг парфюм не я вълнува…..

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 07:41 от macadamia

# 745
  • The Evergreen State
Моите парфюми повечето са от дизайнерския мейнстрийм. Имам само два по-скъпи в колекцията - Amouage Interlude и Creed Wind Flowers, но и те са купувани с голямо намаление от Costco. Половината от парфюмите които имам са купувани с намаления от Amazon и Fragrancenet. Все пак, имам някои изключително изгодни покупки като Jean Patou Sira Des Indes, Boucheron Jaipur Bracelet както и Burberry London. Харесвам си ги и трите, ползвам ги когато ми се носи нещо неангажиращо и леко.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 09:35 от Athena

# 746
# 747
  • Sofia
Най-евтиното, което притежавам е Eclaire Lattafa, заедно с оригиналът му Bianco latte не ги понасям, отровно брутален аромат, седят си в шкафа.

# 748
И моят е този , от истерията по bianco latte реших да взема евтината версия насляпо. Въпбще не съжалявам , обичам много ванилия и сладки аромати , но този псвен задушаващ е и доста случен , та за два-три дена ми мина мерака и го пръскам доста рядко.

# 749
Любимите ми евтини парфюми, които се усещат повече като ниш според мен, са Fancy Nights и Reminiscence EdT.
В този ред на мисли си купих насляпо Rosendu Mateo No. 7 и доста съжалих. Много гадно лекарствено усещане ми носи, в допълнение с някакъв Амбър, който хич не ми допада. А обичам ужасно много тази съставка.
В последствие пробвах Patchouli Nosy Be и е топ за моя нос. Patchouli Mania също беше в пъти по-добре от No. 7.

Общи условия

Активация на акаунт