🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 8 594
  • 325
  •   6
Отговори
# 315
Добро утро, момичета!☕
Очаквани поредната интересна серия довечера.
Ей, много интересно това с каскета.
Ще видим довечера само да не протакват много и снимката с бенката изчезна безследно.
Аслихън е много палава! Харесва ми!
С каскета на Чачо имам чувството, че и с неговото яке (сакетката) е сложила, голямо и е в ръкавите. Мъничка и сладка е!
Но, Чачо знае, че най-скъпите парфюми са в най-малките шишенца!😉

Скрит текст:
Нези, намачкваш с вилица един банан и малко топла вода да стане като каша и на всеки час по 1с.л веднага ще ти облекчи кашлицата. А, за чистач на белия дроб лук(кромид - настърган)с мед върши чудесна работа и чай от мащерка. Аз се лекувам само с природни продукти, само с билки.

Аз Чачо го харесвам повече с такъв тип шапка😉

Щастлива сряда със сбъднати мечти!
Бъдете здрави където и да сте!🍀🍃🍁🍂

# 316
Добро утро!

Днес ще поллучим отговор на доста въпроси. Поне се надявам. Съдейки по фраговете, феновете да не очакват хелвет и в тази серия. За по-лесно ще го наричав халва. Но в предишния епизод имаше две помирисвания на коса и едно почти стигане до вратата на апартамента.

Имаме ли отговор на въпраса колко серии ще е този сезон? Минали са седем. Ако повторим бройката от първи, сме преполовили сезона.

Това с шапката е интересно предположение. Снимката беше доста размазана, но имам чувството, че този и на нея е с шапка.
А Чаатай, който знаем, че има много шапки, явно има навик да ги споделя с приятелките си. Адлъ не е първата. Сега хейтърите ще кажат, че се заяжда. Аз не знам с кого може да се заяжда, защото Дуйгу отдавна има свой живот. А и двете не мисля, че има какво да делят.

# 317
В деня на Ешреф, вижте как гледат сериала тук

Всяка сряда в Nefesso Cafe (Sarıyer) можете да гледате Eşref Rüya безплатно. Ние отидохме със семейството си; атмосферата е истинско кино на открито.
 Забележка: 1.Споделям менюто в коментарите. A Опашката може да е дълга, така че в обобщение препоръчвам да се наредите на опашка.
2 Въпреки че цените са малко високи, атмосферата е приятна и внимателна. Осигуряват шалове, времето обаче може да е хладно и тъй като е в гората, е най-добре да се облечете топло.
* Това не е реклама или сътрудничество. Това е просто споделяне на преживяване.

Много готино, нали! Wink

Да, Гери, и Дуйгу често се показваше с една шапка на Чачо.
Мисля, че сега, точно като нея, Аслъхан ни показва кой я е чакал след представлението.
А той, изглежда няма нищо против.Kissing Heart

А онзи на снимката е без шапка.
Видях в гифчето на Diva .

Ели, много благодаря! Hug

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 10:11 от NeZ_9

# 318
Ох, как ми се ходи на такова кино на открито! Щастливци!
Дуйгу на скоро е гледах и тя си има партньор, което е хубаво.
Аслихън ми се вижда много по емоционална от Дуйгу пък и с колко годинки е по-малка от нея, на Аслихън и се живее дето се вика, заиграва се с вещите на Чаатай, ами обича го, нормално е!

# 319
Не се бях замислила, че може да я е взел след представление. Аз го приех като мълчелива подкрепа. Той довечера ще се появи с такава шапка. На премиерата не беше ли с нея? Проверих. Същият модел, но тъмна. Абе знаем, че е негова.

Нези, да се оправяш, че на теб разчитам за отзиви.
Ясна, искам пътепис.

# 320
Гери, в поста съм показала, коя е шапката. Добре, че са спомените. Wink
Беше с нея, когато дойде да говори с продуцентите за Eşref Rüya. Тогава го питаха дали вече има партньорка и той каза, че ако има, те(журналистите) първи ще научат.
Снимката на Аслъ е пак пред гримьорна, така че предполагам, че е дошъл да я вземе. Но може и да не е така.
Надявам се да се оправя до другата седмица. Hands Pray
Ясна, и някоя снимчица, ако ни покажеш ще е страхотно! Хубаво да ти е пътуването! Hug

От продукцията

Ешреф ли е този, който не оставя Нисан сама въпреки всички трудности?

# 321
  • Ямбол
Здравейте мили момичета 🥰. Днес е Ешреф Дей най-накрая нямам търпение вече.Фовечера има вероятност да имам гости ,ама ще гледам пак да се включвам и да гледам.Нези пожелавам ти бързо възстановяване.🤗 и да си готова за Истанбул 🤗 и благодаря за анализа и всичко останало. Наистина се очертава интересен епизод не бях се замислила,че припадъка на Нисан може да се дължи на отключване на спомен от миналото.Къскета на Ешреф може да и навее спомена за чичото.Милата ще я очакват тежки дни . Добре,че Ешреф ще бъде до нея да и помага.❤️

# 322
Момичета ,

Посмях се с вас,цял сценарии написахте за шапката JoyJoyJoy да разбулим загадката - снимката е на Мехмет Заманолу някой си,който е колега актьор.Сторито е негово,тагнал е Аслъхан и тя го е споделила.Явно е бил снощи на представление.

Дали наистина ще бъде този финал,който знаем как мислите ? Аз започвам да се съмнявам,прекалено често ни подсещат за него.Диверсия - гледай в тази посока ,която искам,а то действието е някъде другаде.Понеже минавам епизодите след вас ,наваксвам - ми направи впечатление това.Сякаш май мможе и да не е точно този финал.Аз честно казано ще се радвам ако не е този финал - на първи сезон много му вървеше този финал със смъртта на Ешреф,но втори до тук каквото гледах,той се променя,излиза от черупката,започв да живее,да чувства,някакси н върви да му дръпнат шалтера.

# 323
Ааа,bof4eto, видях, кой е правил снимката и кой я е споделил, но това не прави историята ни по-малко правдоподобна. Wink Grinning
Колкото до другото, което казваш, наистина, цялото повествование напоследък флиртува с идеята за смъртта на Ешреф, което не му пречи  постепенно да я обезсилва чрез промяната му.
Та, както казваш може и да ни подготвят за обрат.
Обаче, аз мисля, че все още могат да се случат много неща, които да доведат до края, който видяхме.
Моето вътрешно усещане е, че той ще си остане такъв.
Но има и нещо друго, дори да запазят финала (смъртта му), могат да го покажат по различен начин. Не като трагедия, а като завършване на пътя му към свободата.
Това би било напълно в духа на това, което казваш.
 „Само този, който се е научил да живее, може спокойно да приеме смъртта.“

# 324
Нези
Със сигурност не я прави - така е.Още повече,че шапката определено и е голяма и вероятно наистина е на Чачо JoyJoyJoy

„Само този, който се е научил да живее, може спокойно да приеме смъртта.“
А точно той заслужава да живее.Ще видим какво ще ни приготвят сценаристите ,в момента обаче ми се струва ,че и двете вероятности са с равни проценти.Всички казвате,че Чачо не обича да снима дълги проекти ,но аз лично се надявам тук да направи изключение и до пролетта да снимат,хем ще разгърнат историята докрай,хем ще запълнят празнините и ще отговорят на всички въпроси.

# 325
О, това искам и аз, да изкарат поне до пролетта!
Има още много какво да се разкаже.
А вие, какъв финал предпочитате?
Аз, както казах, предпочитам смъртта.
Вижда ми се по-реалистичен.
Ако проследим пътя на Ешреф, той би бил нещо такова:
Началото, насилието, затворът, вината, освобождението, средата, любовта,
 отричане от чувствата, приемане на уязвимостта, край, смърт. (буквална или символична)
Така смъртта му би представлявала завършена дъга на личността, която се е борила със собствената си сянка и накрая е станала цяла.
Затова, ако сценаристите изберат именно този финал, той ще има огромна емоционална тежест, но и успокоителна сила.
Няма да излезем от историята с гняв, а с мълчалива тъга и мир.
Такъв тип финал не разбива, а „затваря вратата с достойнство“.
Това е моето мнение.
Интересно ми е да чуя и вашето. Hug

Общи условия

Активация на акаунт