💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 26 819
  • 623
  •   3
Отговори
# 615
# 616
Изглежда, че Мелике е поискала номера на Мерием от нейния следовател, изнудвайки я да каже на Метин какво е направила... а сега Мерием се е обадила на този следовател и е поискала среща, тъй като иска да знае какво е трябвало да направи за Мелике.

# 617
Арас нали го простреляха? Кога му мина така бързо?

Химичат ли си? Честно ми кажете.

# 618
  • София
Скрит текст:

Ами...по-скоро не! Rolling Eyes
И разликата във възрастта няма нищо общо. Иначе го играят перфектно - деликатни докосвания, погледи, усмивки, дрезгави гласове...но няма я тръпката, страстта.Thinking

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 23:07 от Dilemi

# 619
Оха, тоз доктор опасен ще излезе и той. Joy

# 620
Скрит текст:

Ами...по-скоро не! Rolling Eyes
И разликата във възраста няма нищо общо. Иначе го играят перфектно - деликатни докосвания, погледи, усмивки, дрезгави гласове...но няма я тръпката, страстта.Thinking

И аз така мисля. Не ми предават никаква емоция.

# 621
Отново видяхме финала на епизода във фрагмана. Само го превъртях епизода тази вечер, утре ще гледам подробно какви ги е надробила пак Рейхан. Аслъ и Арас можеха да избягат, но май заради Рейхан не успяха, ходи да говори нещо там с мафиота.

# 622
Flowers Herb След края на епизода.
И без превод е видно, че това не е филма на Керем. Въпреки убедителното му представяне, несравним е в любовните сценни.
Това е филма на Лизге...
Керем, може да покаже много с по-улегнал  партньор, тагава и страст, и красотата на любовта, и бързо викайте пожарната Animal See No Evil

# 623
Ами не, не ми носят емоция Арас и Аслъ. Изобщо не си ходят…
Тя Мелике, че даже и Фифи повече си ходи с Арас отколкото тая Аслъ…

Общи условия

Активация на акаунт