Пролетно слънце вънка припече, АВГУСТ ще гушкаме малко човече!

• 9 899
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Оп ....аз забравих да кажа,ще раждам в Света София!  Party  Има ли друга мама дето ще ражда там?

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 16:25 от dimianki

# 211
  • Златна Добруджа
Ей ме на отново  Flutter
Марти, честито момиченце  Hug
   http://babycalculator.hit.bg/
Пускам ви един сайт да си проверите за пола на бебчо. Пишете дали съвпада с това, което вече знаете.
Излиза ми момиче, както и казаха, Йоан си излиза момче  Grinning
От сутринта съм с адски болки - цистита ми се е възпалил.
Жужка, много неприятно  Sad Бързо да се оправяш  Peace
Мариета, напредвате значи  Hug
За раждането - живот и здраве ще раждам в нашата си болница /Добричката/, с никоя от вас няма да се засечем  Mr. Green

# 212
Цял ден немога да се включа от тази работа!
Най-накрая успях!

Честито на мамите узнали пола на своите бебчовци!   bouquet

Dimianki
-и аз имам такива болки и незнам от какво, честно казано едва ли е контракции, но кой знае, може и от преумора да е!

Хубава вечер на всички!  Grinning

# 213
  • Пловдив
Марти честита девойка!  bouquet
За раждането се колебая между Весела и Окръжна-така че не ме пишете.Когато реша окончателно ще докладвам.

# 214
Жужка, бързо да се оправиш, че са неприятни тези възпаления  Confused

# 215
  • София
Пускам ви един сайт да си проверите за пола на бебчо. Пишете дали съвпада с това, което вече знаете.

Излиза ми, че ще е или момче или момиче  Wink
Почти 50 на 50.

# 216
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛАДКИШЧЕ!!! БЪДИ НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА НА СВЕТА И ЩЕ ПОЛУЧИШ НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЕЧЕ НА ЗЕМЯТА!!!   newsm51 newsm59 baloni

Марти, честита ти девойка.  stork-girl
Беличка, наистина много каръшки ти тръгна месеца, но пък знай, че винаги след толкова много неприятности и притеснения идва светлината. Пък и нали счупеното носи щастие...
Гита, нищо чудно да се засечем в болницата. Терминът ми по принцип е за 8 август, но като знам каката как избърза с цял месец, изобщо не съм сигурна, че юнакът ще изчака до предвидената дата. Ама хич не искам да е през юли, та съм решила да стискам зъби поне докато започне август.  Crossing Arms
Това, което предлагаш с изписването на болниците, където ще раждаме е наистина добра идея. Макар, че в последния момент някой може да я смени. Аз засега ще раждам в "Шейново".

Момичета, да ви се похваля. Днес в нашия колектив се роди бебенце. Моя колежка роди много сладко момиченце - да й е живо и здраво, и всички сме много щастливи от хубавата вест.  Grinning От началото на годината това е третата ни проплакала девойка. Първият ни мъж за 2007 засега се очертава да бъде моят.  Grinning

А на мен нещо този калкулатор за пола не иска да се отваря... newsm78 Излизат някакви гадни символи и не поемат никаква транскрипция. А ми беше любопитно да видя дали е верен. Защото полът на бебчо при мен поне е 100-процентов.

# 217
  • Пазарджик
Здравейте отново  Hug Имате поздрави специални от моето сладко бебони - от 30 мин не е спряла да рита  Laughing

На мен ми излезна 95% момиче  Grinning lulumba, ако го отваряш с Firefox и на мен така ми излизаше. Пробвай с Internet explorer, би трябвало да стане
За раждането - ще раждам в Пазарджик, в "ЗДРАВЕ". Бившата поликлиника, сега частна болница, с ново родилно отделение - изобщо е супер. Пък и моя док е завеждащ отделението. А на всичкото отгоре ми е на 5 мин пеша от нас. Просто перфектно положение. Живи и здрави, след 3 месеца и половина там ще се подвизаваме  Grinning

Марти, честита девойка   bouquet

# 218
Този сайт за пола ми излиза-46% мъж и 54% мома. Ами явно са познали.
lulumba благодаря за пожеланията. Hug

# 219
  • В светлината на слънцето
lulumba, ако го отваряш с Firefox и на мен така ми излизаше. Пробвай с Internet explorer, би трябвало да стане

Мимсат, явно това ще е проблемът. Само че ние сме вързани в една сложна система всички и от доста време сме на Mozilla Firefox. Лошото е, че няма как да пусна без позволението на компютърния ни гений explorer.  Confused Май няма да си задоволя любопитството. Нещо де, не е болка за умиране.  Grinning

# 220
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛАДКИШЧЕ!
МНОГО РАДОСТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ

На кратичко да ви кажа, днес бях на консултация и бебчо си е екстра!Отговаря си на седмицата и тежи 616 гр.
Но като се има предвид че майка му е +13 незнам как още няма гривнички  smile3508
Обиколката на коремчето ми вече е 101 см. А на бюста 99 ехаа а беше 90. Довечера и аз ще ви се покажа Simple Smileна снимка.
Честито на мамите узнали своите момиченца и момченца!
Аз за сега ще раждам в Майчин дом!

# 221

хь на мен ми излиза 82%моми4е и 18% мом4е а ние ве4е му видяхме пишката
за тежеста ниско долу ми се появява след разходка може и бебето да е слязло на долу за това да тежи
аз ще раждам в аг-болницата там е моят лекар а той е свако на мъжът ми добър специалист имам му пълно доверие Whistling

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 18:08 от Franito

# 222
  • София
Аз не вярвам на тези неща! А това,че моето съвпада си е чиста случайност  Mr. Green Офф,..... умрях от скука днес а и с този корем дето ме боли като се движа се изнервям още повече  Confused

# 223
  • Ланкър, планините Овнерог
Според този калкулатор, ще имам момче, а лекарите са на друго мнение.

# 224
Хей ме на!
След цял ден тичане по задачки най-после мога да вляза да попрочета как са мамите по съдба. Сега ще се заема и с ъпдейтите на инфото .
Сладкишче - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet
Ptigra, как се справи със зъбарката, не и ли отхапа ръката  #Crazy Сложиха ли ти упойка? Ти си героитя при всички положения - БРАВО

MEGI и  аз не успях да видя големия тумбак, снимките не ми се отвориха.
За писането на болниците - започва се. Но какво да правим с мамите от провинциятя, да пишем ли пак АГтата или само града?
С калкулаторът не ми се занимава да ви кажа, пък и мъжът в тумбито ми е 100%!!! След амниото няма как да има съмнения. Хайде отивам да ви качвам бебчовци! Peace

Общи условия

Активация на акаунт