Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 54 939
  • 827
  •   10
Отговори
# 810
За игрите на Фантастико — обединихте ли ги всички в една бележка, за да натрупате 34 лв. за тяхната си игра?
Чудя се как да направя — дали всичко на отделни бележки или да принтирам бележката няколко пъти в зависимост в кои игри се включа.
Обаче не знам дали огранизаторите биха приели притирано копие вместо оригинал.
От фантастико винаги има какво да купя - разделям на отделни бележки.  Това с принтирането не е окей за мен не знам как би го приел организатор.

Джак Даниелс малко прекаляват, не стига че точно това уиски е скъпо, но и играта е момента, като тази която приключи в Кауфланд. Колко уиски купува едно домакинство. За себе си съм решила никакви моменти игри. В тях няма нищо случайно.

Тъпи са наградите - зависи от домакинството, поводите и бюджетите. Трябва да спрем да приемаме, че следва да участваме във всяка игра на всяка цена. Което си купуваме - добре дошло, другото.. ще се отрази това и добре на бюджета.

# 811
И аз така съм решила - без моментни игри, само на КК. Днес обикалях Кауфланд , не видях ракия Табиет и някакво мезе на Нолев за промоциите . Знаете ли от къде могат да се закупят?

Промоцията на Нолев е само за техните магазини, а те са май само в Хасково.

# 812
Игра с регистрация без покупка /изисква и фейсбук профил/: https://www.bacho-iliya.eu/#giveaway

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 15:09 от magy_b

# 813
  • при късмета
За игрите на Фантастико — обединихте ли ги всички в една бележка, за да натрупате 34 лв. за тяхната си игра?
Чудя се как да направя — дали всичко на отделни бележки или да принтирам бележката няколко пъти в зависимост в кои игри се включа.
Обаче не знам дали огранизаторите биха приели притирано копие вместо оригинал.
Във Фантастико, когато поискаш дават дубликати на бележката на касата. За толкова много игри на едно място, предполагам ще ги признаят, а за тяхната игра, вероятно си проверяват в собствената система

# 814
  • Бургас
Здравейте!
Племенницата спечели билети за Графа тази вечер. За огромно нейно съжаление няма да може да отиде.
Някой желаещ? В златната зона са, два броя.

# 815
Здравейте!
Племенницата спечели билети за Графа тази вечер. За огромно нейно съжаление няма да може да отиде.

Ако не са дадени вече, мога да попитам две девойки, но ще ги срещна след половин час. Нали са за двама?

# 816
  • София
В четвъртък ми звъннаха за ваучер от бисквитките, имейла бил отишъл в спам, те още в понеделник били изпратили, но не бях видяла изобщо.

# 817
  • Бургас
Здравейте!

Ако не са дадени вече, мога да попитам две девойки, но ще ги срещна след половин час. Нали са за двама?

Магси ми е писала първа и племенницата избра нея!

# 818
  • София
Благодаря, dorita_, но сега говорих с майка ми и няма да можем да отидем, че няма кой да гледа децата, а тя сама няма да отиде. Преотстъпвам ги! Местата са страхотни! Желая прекрасно преживяване, на който успее да отиде! ❤️🌷

# 819
  • Бургас
Пак съм аз, с билетите за Графа. Писах на evhen, но тя не е на линия, затова отново предлагам.

# 820
dorita_ ако са свободни бихме отишли с най-голямо удоволствие!

# 821
  • Бургас
dorita_ ако са свободни бихме отишли с най-голямо удоволствие!

Изпратени на AniMm. Дано си намерят зрител най-накрая.

# 822
# 823

Много са симпатични коледните камиончета. 🫶

# 824
  • София
Супер готин жест, аз също бих отишла на Графа, но изпуснах:) Ще е готино, сега не си купих билети, защото бях на този на Васил Левски. Едно прекрасно изживяване пожелавам Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт