Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 56 295
  • 834
  •   10
Отговори
# 825
И аз днес си взех коледно камионче. Размених етикети с едно момиче, защото от 2 стека ми липсваше само ДА.

Иначе днес спечелих и ваучер 300лв от технополис от игра във ФБ.

# 826
  • София
Явно ДА-то е по-рядко срещано. Имам за сега КО и ЛЕ. Взех КК от ФФ днес, но не спечелих чаша.

# 827
Търсейки една игра попаднах на този сайт - https://www.facebook.com/groups/1285681815800303/?ref=share
Ракията с играта я има в Кауфланд, но не съм купувала, не сме на ракия сега 🤣

# 828
# 829
Като продължение на предходните ми постове с опасения за играта на Проктър и Гембъл в Билла /с покупка на Ариел, Ленор и Феъри над 20 лева/, да Ви споделя, че получих имейл от организатора, че касовата ми бележка е нечетлива и покана да я кача отново, със същия референтен линк. Там проблемът беше, че касовият бон излиза на две части, втората от които е талонче за попълване на данни за играта в Билла, където са датата, часът, означението за системен бон и QR-кода, както и общата дължина на двата отрязъка. Аз ги снимах максимално доближени, но си личи, че са отделни /още касиерката ми ги откъсна един от друг/. Дълго време им отне да ги проверят и да ми пишат. Сега качих бележката по същия начин. Не мисля, че за да спестя от дължината, трябва да снимам двата отрязъка един до друг. Ще видим какъв ще е финалният им отговор.

# 830
Еййй как благородно Ви завиждам за тези пирамиди от Фереро. Колко се мъчих миналата година покрай коледа, сега пак. Вече ми се струва мираж... Но пък децата харесаха бонбоните, та поне не ме е яд, че съм купувала бонбони, а и имахме 2-3 повода, та не беше излишна покупка.
Стискам си палци от Либрес да целна един ваучер за бельо, но и  комплекта няма да откажа 😀❤️
Айде късмет на всички и мрън, мрън за наградки 🎉🤣

# 831
Явно при мен пирамидата ще остане за  следващата игра🤔

# 832
  • София
Одобриха ми бележката от Била след повече от 60 часа,
но бяха снимани двете части една под друга и
не бяха откъснати.
https://pgonlinepromos.bg/BillaNov25
На една позната снимани бележките
една до друга не й ги признаха
искали една под друга да са снимани
а тя пуснала долния талон в кутията на Била.
Нова Бразилия свърши вчера
Лайбниц е до днес.
Във Фантастико изхарчихме картата Плюкси
от Лайбниц.

# 833
И аз се надявах на пирамида от Фереро, за пореден път, но няма. Напоследък само кухи участия имам, но и не играя навсякъде. Ако нещо ме търси, надявам се да ме намери.

# 834
Скрит текст:
Като продължение на предходните ми постове с опасения за играта на Проктър и Гембъл в Билла /с покупка на Ариел, Ленор и Феъри над 20 лева/, да Ви споделя, че получих имейл от организатора, че касовата ми бележка е нечетлива и покана да я кача отново, със същия референтен линк. Там проблемът беше, че касовият бон излиза на две части, втората от които е талонче за попълване на данни за играта в Билла, където са датата, часът, означението за системен бон и QR-кода, както и общата дължина на двата отрязъка. Аз ги снимах максимално доближени, но си личи, че са отделни /още касиерката ми ги откъсна един от друг/. Дълго време им отне да ги проверят и да ми пишат. Сега качих бележката по същия начин. Не мисля, че за да спестя от дължината, трябва да снимам двата отрязъка един до друг. Ще видим какъв ще е финалният им отговор.
Допълвам, след повторно изпращане, бележката ми беше одобрена!

Общи условия

Активация на акаунт