Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 43 918
  • 941
  •   1
Отговори
# 600
  • София
На всяка поръчка имаш право да върнеш нещо/а до 90 дни. Безплатно. Това, че не искат връщане обикновено важи за първото връщане като цяло от този акаунт. Следващите вече си ги искат. Ако нещо е повредено, тогава може да не искат връщане.
Не е така. При мен само веднъж са искали физически да върна стоката, абсолютно всички останали пъти директно ми връщат парите без да искат да връщам, НО връщам рядко. Може би това е причината. Нямам друга регистрация.

# 601
  • На изток от Ада
При мен също рядко искат реално връщане.
Аз,също връщам рядко

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 20:33 от nasito8988

# 602
Може и след 90-те дни. Аз се оплаквам на бота от неща, купени преди година и той ми възстановява парите, без да иска нищо.

# 603
  • На изток от Ада
Pppqqq хубаво казеаш  да не тебусерят ,че край с това,връщане

# 604
На всяка поръчка имаш право да върнеш нещо/а до 90 дни. Безплатно. Това, че не искат връщане обикновено важи за първото връщане като цяло от този акаунт. Следващите вече си ги искат. Ако нещо е повредено, тогава може да не искат връщане.
Не е така. При мен само веднъж са искали физически да върна стоката, абсолютно всички останали пъти директно ми връщат парите без да искат да връщам, НО връщам рядко. Може би това е причината. Нямам друга регистрация.

На мен само при първото връщане не искаха да им връщам стоката. Всичко друго - връщам. Но почти от всяка поръчка имам нещо за връщане. Сигурно имам лоша история 😃

Може и след 90-те дни. Аз се оплаквам на бота от неща, купени преди година и той ми възстановява парите, без да иска нищо.

След 90 дни май не може. Ако е оплакване, това вече е съвсем друго. Вид рекламация.

# 605
Е, рекламация е - като ми се обели чанта или лампа, която съм купила (на ток, не със зареждане) вече не ще да рабори (не става дума за сменяеми крушки, а за тип парти лампа).

# 606
За това не иска връщане. За какво са им повредени неща.

# 607

Това дали е истина?

# 608
Подаръците са на стойност 14 лв, защо да не е истина?
 Аз избирам по-скъпи подаръци и все още не поръчвам, защото се надявам пак да започнат да ми пускат карти за отстъпка (харесвам ги повече).

# 609
До сега не съм чула Тему да лъжат на сайта си. Купони за 180 лева е комбинация от 2 или три купона, сумата от отстъпките им е равна на 180 лева общо

# 610
За кое дали е истина? Купоните или подаръците. Ако питаш за купоните, просто ще се гръмна 😂😂😂

# 611
Аз на скоро си активирах купони от юли месец, така че ако имате пробвайте.
Случи ми се и друго - на няколко пъти ми изчезваха купоните, нямаше ги в изтекли и се разправях с бота (но реален агент) да ми ги върне и се оказа, че е защото съм направила корекция ня цената. Не знам дали ви се е случвало, но внимавайте с тази корекция, защото може да ви анулират някой много изгоден купон заради стотинки.

# 612
  • Асеновград
Аз на скоро си активирах купони от юли месец, така че ако имате пробвайте.
Случи ми се и друго - на няколко пъти ми изчезваха купоните, нямаше ги в изтекли и се разправях с бота (но реален агент) да ми ги върне и се оказа, че е защото съм направила корекция ня цената. Не знам дали ви се е случвало, но внимавайте с тази корекция, защото може да ви анулират някой много изгоден купон заради стотинки.
Купони не се анулират заради корекция цена. Просто агента е написал куп глупости, и ги е възстановил. Често и агентите отговарят неадекватно.

Някой по назад беше питал за дрон. Имам от Тему, много е хубав с тройна камера, линк няма как да дам понеже е поръчван преди две години. Работи си без проблем. Съвет гледайте да има и резервна батерия.

# 613
  • Пловдив
На мен ми се развали фонтанчето за котката. Помпичката спря да работи. Поръчано е април месец. Оплаках се на бота и той ми предложи да ми възстанови част от парите, т.е. горе-долу 50% ми възстанови. До тук е ясно.
После поисках да върна едни филтри, които са за него, защото не ми трябват като не работи фонтана, и той предложи да ми върне парите без да ги връщам - цената им беше около 11 и нещо лева. И тук много странно, че след като се съгласих, се върнаха по кредит сметката ми 3 суми - едната за 10 и нещо, другата за 5 и нещо и третата за някакви стотинки, т.е. общо около 16 лева. Освен това някакъв купон за 2,12 също ми върнаха Не че се оплаквам, просто ми е странно.
После видях, че се продава само помпичка и ще я поръчам, за да мога да си ползвам фонтанчето.

# 614
Elitta може ли да ми го покажете това фонтанче ,бързо ли го прие котката? Шумно ли е ? И постоянно ли седи включено в контакта ? Филтрите на какво време се сменят ?

Общи условия

Активация на акаунт