📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 10 596
  • 139
  •   5
Отговори
# 45
Значи вече няколко дни тествам кремчето на AL+ и ми харесва , даже мсй наистина се отразява добре на кожната бариера (имах малко раздранена кожа от един депилиращ крем , направо си озгорих лицето от глупост )

Много ме съмнява мен този крем от телешка лой дали е безопасен за кожа склонна лъм пъпки.Даже май след гугълване никак

A от Yenges ,може би ще е серум, гледам че и те са пуснали неща с PDRN, бих тествала такова

Avant, meh.Skon ми се сториха същата работа като кибрит като им взех кутията.

За косата ми е интересно какво е.

# 46
Здравейте! Интересувам се от мнения за козметиката Rumi, която е включена в кутията на Кибрит. Някой ползвал ли е продуктите и какви са впечатленията ви:blush:

# 47
На предните страници е коментирана козметиката на Руми

Къде ще го има тоя крем с телешка лой ?
От много време искам да си взема ,много добри са отзивите ....

# 48
  • Пловдив
Bg box. И аз съм доволна поне от ланолина, не вярвам телешката лой да е по-лоша.

# 49
  • Пловдив
Phytocode вече са с нов дизайн. Това означава ли, че пак стари бройки ще са по кутиите ?

# 50
Благодаря ! Поръчах ,тъкмо се бях засилила към един за 70 кинта ,пак български ...ще изчакам декември да пробвам този.

# 51
  • Пловдив
И аз поръчах, серумарза скалпа вероятно ще го шътна някъде, че от такива продукти ефект не съм видяла 🤣

# 52
Здравейте! Интересувам се от мнения за козметиката Rumi, която е включена в кутията на Кибрит. Някой ползвал ли е продуктите и какви са впечатленията ви:blush:

Аз съм ползвала Мару еликсира и го харесвам. Но за някого, ако не обича продукти на маслена основа, не бил бил привлекателен. И макар да съм изказвала и тук мнение, че като цяло козметиката им не е чак на такова ниво, та да струва тези пари, считам, че в кутията са подбрани добри продукти - за зряла кожа. Този път, наместо да чета и да умувам, показах състава на крема за лице и на Мару също - на чат Джипити. Отлични били за старееща, тънка, суха кожа. И...:

Възнамерявам вечер, след крема, да нанасям Мару серума (а не преди това). И не с разтъркване по лицето, а няколко капки, разнесени между дланите, и после - с притискащи и потупващи движения, върху крема. Така би трябвало да се запечата влагата и сутринта да се събудя с десет години по-млада : ))

Интересен ми беше парфюмът - в началото на мен ми мирише на препарат за почистване. След секунди обаче ароматът се променя, в момента на китките ми се усеща сладка, плодово-цветна композиция. Точно тази не е моята.
Пяната при всички положения ще ми влезе в употреба. За друго мнение още не мога да дам.

# 53
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен много ми харесва опаковането на Руми.
Изчистени,бели тубички и флакони - точно ги свързвам с природа,изчистен състав и благоприятно въздействие върху кожата.
Специално Руми не са нищо особено (от 2 кутии с тяхни продукти,които закупих),но и не вредят.
Имам останали пяната за лице (която не прави нищо на кожата ми и затова си мия краката с нея лол) и един околоочен,за който нямам никакви впечатления.

Не бих купила отново.

# 54
На мен ми харесва козметиката на Руми, както и на много други български марки, които открих през годините. Dr. Derm, Wooden spoon, So simple, Saff имат отлични продукти и ги ползвам непрекъснато. Кожата ми се чувства много добре с тях, а съм 40+

# 55
Аз се чудя за маслените серуми, защото моята кожа не е първа младост (34), но и не ми понасят мазни неща, гъбичното акне веднага избива.
Примерно на Скон прехваления серум както и да го слагах, влажна, суха кожа, не ми хареса, седеше все отгоре.
Но си взех едно просто масло от шипка от аптеката и то попива идеално и нищо лошо не прави.

Та се чудя на Руми как е, ако някой има подобен опит със Сконското олио

# 56
Получих кутията на Руми, исках да пробвам продуктите й, които на реална цена никога не бих купила. Имат дълъг срок на годност и вероятно ще изчакат след нова година. Пробвах само парфюма, не е лош, ще го изтъркалям по себе си с удоволствие.

Съдържанието на you are worth it. Съжалявам за забавянето.
Скрит текст:

Ще поръчам и една такава кутия, изглежда интересна. Кутии не съм поръчвала от години.

# 57
Ох много ме е яд така за кутията с Руми, не съм я пробвала и като видях дизайна исках да поръчам, но като ви прочетох ме отказахте, за което ви благодаря. Телешката лой в бгбокс ме озадачи защото бях поръчала декември преди да бъдат разкрити продуктите, но една приятелка в Англия от години ми хвали, че ползва постоянно та най накрая и аз ще видя за какво иде реч.

# 58
  • София
Признавам си Belle Box ме изкуши и поръчах, предполагам ще е еднократно и  още през януари ще спра абонамента ,но дано е хубава тази за Декември. Принципно са им от силните.

🎄 SNEAK PEEK 🎄 През декември в BelleBox ще откриеш пет грим и козметични изкушения на стойност 186.91 лв. 🙌🏼 Твои само за 33.23 лв. / 16.99 € 😍 Бъди готова да се докоснеш до супер вълнуващата палитра с натурални съставки от @bellapierreofficial на стойност 88 лв., която е специално предназначена за зоната на скулите и включва три различни нюанса руж, два матови бронзанта и един перлен хайлайтър ✨ През най-празничния месец от годината те очаква и подходящият за всеки ден и всяка коса термозащитен спрей с антистатичен ефект и влагоустойчив филм от @miamanteprofessional на стойност 35 лв., който предпазва от температура до 230°C, ограничава накъсването, изтъняването и цъфтежа, прави косата по-гладка, мека, подхранена и лесна за разресване - без да я утежнява или омазнява 🤩
#SpoilerAlert🚨 Освен палитрата и термозащитния спрей, декемврийското BelleBox издание ти поднася и 👇
👄 oбогатено с пептиди, масла от ший, cupuaçu и babassu, млечна киселина и Витамини Е и С бюти изкушение от @yengescosmetics за винаги хидратирани, защитени, меки, обемни и съблазнително красиви устни
💖 подходяща дори и за чувствителна кожа грижа за лице с клинично доказана формула, отговаряща на трите най-важни нужди на кожата - хидратация, защита и баланс
🥰 изключително интересен многофункционален продукт, който ексфолира с мека текстура, почиства в дълбочина и детоксикира кожата
Доставките стартират на 01.12. 🚚
Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт и да получиш първата си кутия през декември 🎁

# 59
Оле каква сладка палитра
И аз я искам, не че си нямам

Общи условия

Активация на акаунт