📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 26 973
  • 303
  •   2
Отговори
# 300
Обожавам Al+ аз. Използвам всичко на марката (вкл. и LED маската) от 2 месеца и кожата ми е в перфектно състояние. Купувала съм ги досега на 30% намаление, да, пак са скъпи, но си заслужават. А и са доста икономични, сегашните ми опаковки са отворени края на ноември и имам още поне за 2-3 седмици, че и повече.
Не бих ги сменила за нищо на този етап.

# 301
Не съм съгласна, че е икономичен поне кремът. Аз също имах от ноември и вече нямам, макар че го ползвах от дъжд на вятър.  Консистенцията ми хареса много - не е тежък крем, но не е и толкова ефирен,че да е недостатъчен. Това ми хареса, от този тип е, който засища кожата. Сега обаче не поръчах. Нямах възможност, обадих се на съседка , която е в майчинство да ми поръча, но тя отказа , защото имала над 10 заявки. Сега разбрах, че е успяла 4 да изпълни и за двете е писала в сайта на Кибрит, така че не е сигурна дали ще дойдат.

# 302
Аз се отказах да купувам кремове без пептиди и с големи молекули…. Няма смисъл. Поръчах си доста неща от yesstyle.
Скрит текст:

# 303
  • Пловдив
Според мен кибрит са пуснали малко бройки. Имаше доста коментари, че няма да бъде купена кутията.

Общи условия

Активация на акаунт