💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 36 465
  • 1 105
  •   396
Отговори
# 345
На времето много четях фантастика, която вече се сбъдва! Шекли с ония телевизорчета в ръка, Азимов- гениален визионер, малко скучен разказвач и .... да не изброявам!
Та всеки уважаващ себе си фантаст имаше  по едно разказче или романче за риалити шоу! Но там продукцията помагаш , но помагаха и редовите граждани, напук!
Тук е ясно , че все е сценарий! Преигравано, презаснемано! Гледаме си турско-индийски сериал!
ТА, макар и жена, тия женски коалиции - силно момиче, все пак доказало се, с некви ... бе да не обиждам патките, че те са спасили Рим! Плюем по Кристиянчо, по Лапунов, но Радка и Забравета днес къде бяха!  Пекин и Сапунджиева сгафиха, че не се яви понее една от тях на финалната битка!

# 346
Ако за миг погледнем отвъд чистите симпатии (които при болшинството, както и при мен са насочени към сините), трябва да признаем, че Лапунов мина трети път по трасето, преди една Николета да мине дори първия път, а правилото черно на бяло е че всеки трябва да е минал поне по веднъж преди да запчнат да повтарят.
А за капитанската елиминационна стана ясно още преди 3-4 седмици: в момента(която и седмица да се падне) в който сложат Лапунов капитан (моля ви се, предателката Ръждичка имала едно такова "вътрешно усещане" за това) то тя автоматично става елиминация. Е поне за нас зрителите остава да гледаме "Страстната седмица" Joy
Аз не мога да разбера защо толкова се вманиачават по тези женски коалиции.
Ръждичката имаше трима души, които никога нямаше да гласуват срещу нея – и от самото начало го доказаха. Вместо да държи на тях, тя ги предаде за две, които нито имат стратегия, нито някаква сложност в играта.
И най-нелогичното – махна Лапунов, който на арената буквално ѝ мина трасето, докато Николета и Радостина едва се влачеха.
Не знам какво й е в главата на Ръждето. Аз въобще не мога да я разбера. Коалиция с двете жени, а не коалиция с Лапунов, Калин и Алекс, които са нейните хора, доказали се във времето и абсурд да я предадат. А тя зорлем искаше жените, та жените. Направо зорлем!
Ръжде, Ръжде, много ще се изненадам ако тази стратегия те доведе до другаде, а не до кривата круша.
Вижте, ние гледаме отстрани, а не знаем, какво по точно се случва през цялото време. Тя самата Ръждавичка, със сигурност щеше да продължи да си играе с Лапунов, Алекс и Калин, но може и да ѝ е било наредено от продукцията, да направи женска коалиция с двете (и аз даже не мога да им дам някое прекрасно описание) жени. За да продължи по-нататък, сигурно ѝ е било подшушнато от продукцията да започне женска коалиция. Не знаем какво им пише в договорите, и сигурно ги задължават да играят по свирката на продукцията. Ако не ги слушаш - аут си. Какво ще се случи утре? Тепърва ще разберем. Обикновено синьото племе не го харесвам, повече винаги предпочитам жълтото, но тая година си харесвам определено сините. Аз се надявам на феноменална доминация до самия финал.

# 347
Еййй....Слънцеяда...Лапунчето. Ами и той ми е любимец. Не искам утре да си ходи. Ред е на Тони Бонбони. Този и на кастинг-битката не го харесах.

# 348
Аз донякъде разбирам защо Ръждавичка не харесва Лапунов. Тя е властна и иска да командва, а той е толкова невъзмутим, че сигурно я докарва до бяс. Ръждавичка много пъти се изказва така, все едно тя решава кое как ще се случва. Това е доста дразнещо, защото все пак са отбор и равнопоставени. Абе, кадърна е Ръждавичка, но има вероятност да се провали точно заради желанието да командори. Особено пък като се събере със зелените после, ще хвърчи перушина. Дино и Пекин само за нея плачат, да ги командва.

# 349
Прогнозата ми за утре(прогноза, а не спойлер) - Лапунов отпада, а сините противни кукувици им предстои дълъг престой на Изолатора.

# 350
  • София
Нямал бил сила Калин Joy

# 351
Аз донякъде разбирам защо Ръждавичка не харесва Лапунов.

Причината е много елементарна - в началото тя харесваше Лапунов, но когато видя, че няма да я огрее(това се видя още като влезна Гизем), Ръждата тогава го намрази, озлоби се към него и започна да го клевети, че бил страхливец и т.н…
Чиста женска злоба и яд от отхвърлянето.

# 352
Ако не бъркам Миро първо мина с Пекин и взеха 50кг дънер, който тя основно носи. След тях Сапунджиева с Чикагото, като той носеше 60кг-ов, а тя притичваше отстрани.

# 353
  • софия
Ръждето се съгласи да пратят  Наталия и Гизем на елиминация. Загубиха и двете.
Сега пращат Лапунов на капитанска. Мъжете се съгласиха. Ако искаха друго или се страхуваха за Лапунов - да бяха гласували за Радостина.
Сините винаги са си гласували  капитаните по заслуги. И Лапунов Blue Heart си заслужава капитанска.
Дори и да отпадне - достойно ще е било.

А пък Лапунов да вземе да си спечели капитанската, триста дяволи!
От сините вярват,  че той ще се върне.
Лапунов ми е в топ любимците, но не мога да хвърля вина Ръждето, ако отпадне утре.
Даже и при тия тъпи сценките в стаята  на  трите грации и уж женски завери ( ама и трите в малка черна рокля- ефектно беше Grinning )Знам, че Ръждето ще обере негативите, но реално ситуацията не е баш такава според мен -  не мисля че тя иска да разкара Лапунов.

# 354
Ако не бъркам Миро първо мина с Пекин и взеха 50кг дънер, който тя основно носи. След тях Сапунджиева с Чикагото, като той носеше 60кг-ов, а тя притичваше отстрани.

Не просто го носи. Той я остави тя да си го извади от пясъка даже! Много смешно ми стана. Но къде беше Павката да изкоментира това 🤔

# 355
Ама чакайте, нали Лапунов иска да е капитан от 1 месец насам?
Ето го и капитан. А това дали ще е елиминационна капитанска не зависи от Ръждавичка, а от продукцията.

Малко грубо звучи това... със всички сили да защитиш любимец, да изложиш друг...

# 356

Лапунов ми е в топ любимците, но не мога да хвърля вина Ръждето, ако отпадне утре.
Даже и при тия тъпи сценките в стаята  на  трите грации и уж женски завери ( ама и трите в малка черна рокля- ефектно беше Grinning )Знам, че Ръждето ще обере негативите, но реално ситуацията не е баш такава според мен -  не мисля че тя иска да разкара Лапунов.
Сигурно вътрешно в себе си не иска. Но от думите й излизаше, че много иска. Мислела си, че ще е елиминационна - тамън подходящ момент да го пратят да се доказва!

# 357
Мирката като е фикус, никой нищо не му казва. Ама Лапунов.. разсипаха го това момче. Явно ги дразни, че е малко дзен и над нещата, няма злобливост в него. Де да знам... вече почвам да си мисля, че е отрязал нещо Ръждата по любоения фронт зад кадър и за това толкоз го мрази Grinning

И аз това мислех, честно...

# 358
  • Буркина Фасо
ако се минаваше на халки Ръждето щеше да се справи. тя на това е наблегнала в тренировките.  малка промяна на уреда и ... неуспех. принципно тя е силна в общите игри, където подтичва и уж бута, но докато преброи до 3 другите вече са преместили  дънера/варела. Grinning

# 359
  • Някъде там...
Мирката като е фикус, никой нищо не му казва. Ама Лапунов.. разсипаха го това момче. Явно ги дразни, че е малко дзен и над нещата, няма злобливост в него. Де да знам... вече почвам да си мисля, че е отрязал нещо Ръждата по любоения фронт зад кадър и за това толкоз го мрази Grinning

И аз това мислех, честно...
Чудя се и аз с какво ги е подразнил Лапунов, освен с това, че е незлоблив. Мирко и днес ската от отговорния последен пост. Някой го оправда с ранените ръце. И Траян е със същите рани, и Калин. И двамата мъкнаха и бяха и на последен пост.

Общи условия

Активация на акаунт