💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 130 294
  • 2 612
  •   1
Отговори
# 2 040
Сапунджиева каза нещо доста умно, което трябва да го чуят всички млади, макар да бе насочено за Пекин, а именно, че е важно да се заяваваш и да държиш на позицията си. Пекин е много неща, но не е страхлива, наистина си отстоява позицията. Аз лично не смятам, че Сапунджиева ще доизчака Пекин, сигурно ще я сготвят и нея. За момента като слаби звена виждам - Радостина, Николета, Миро (донякъде), Сапунджиева и Траян (него просто не го харесвам, но и не съм видяла кой знае какво представяне). Останалите за мен са достойни да бъдат част от финалистите. Ръждавичка и Пекин просто са невероятни. Калин, Чикагото и Ивайло също. Алекс го виждам като пълнеж към племето, там е, но няма голямо значение. Ииииии Дино, силен, но фурнаджийска лопата, за Феномените е чужд и съвсем скоро ще е на “пангара” (любимата дума на 6 и 7 сезон😂) , ако е малко умен и издрапа до обединението и ако Пекин е там, трябва да се преориентира към нея, защото ядрото ще го изплюе, аз освен Траян не виждам друг съюзник за него, така че всичко което изсипа върху Пекин важи и за него.

# 2 041
Радке защо забрави да споменеш наказанието което иска бе моме , защо така забравяш основни моменти от битката да не се срамуваш от нещо след тази битка

# 2 042
  • Bayern
Иска ми се да има мъжки Игри и женски отделно, така няма да ми се налага да гледам жени!!! За толкова сезони не се появи една, на която да стискам палци... Жена съм и дъщери имам, но тези в Игрите ме карат да се срамувам... И навън като почнат да се оправдават  ''това е само игра и т.н.'',   ми НЕ - такива  женици пробиват безочливо и навън

# 2 043
Хайде, разбра се, Миро ще познае битката и пленява Калин. Горкото момче, ужас!

# 2 044
  • В Града на липите
Ами прозрачни са до безобразие сценаристите.
Дано Калин се е наял и наспал, защото Миро може и да не го харесвам, но хич не изглежда глупав.

# 2 045
Брей, познахме! /нямаше спойлер за това! чисто наши догадки!/
Ще се пленява! Кой? Ами Калин - кой!

# 2 046
  • Някъде там...
Айде заминА Калинката при жълтите. Ама хич не му ходи жълтото. Disappointed Relieved
Еее, при харпиите. Бушон.

# 2 047
  • София
Мръсни гадове... Това ако стане, да пленят Калин, ще е най-мръсния номер евър!!!

# 2 048
Най-силният мъж в сезона ще си избере друг играч, който да праща по елиминации, за да му разчиства път към финалите, гениално 😂

# 2 049
Защо пък аз си мисля,че Ръждавичка,ще пленят.

# 2 050
И опасенията се оказаха верни, ще пленят Калин. Не мога да си го представя в екип, различен от синия. 🥲💙

# 2 051
  • София
И отново се подхвана рефрена "Миро - финалист". Бил най-силният играч... Да, Радке, както и ти си от най-силните жени.

Оф, дали вярно ще вземе Калин?? То никой не заслужава да го заточат при змиите на блатото, ама Калин ще е голяма жертва.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 22:20 от лято!

# 2 052
  • В Града на липите
Защо пък аз си мисля,че Ръждавичка,ще пленят.
За какво им е Ръждавичка? Калин е много по-силен от нея. На тях им трябва най-силния по две.
Толкова са зле.

# 2 053
Имат три жени, не им трябва Ръждавичка, а мъж. Поне Калин ще мине на диета да е в топ форма за финалите

# 2 054
  • София
Лоооооол, пленяване на Феномен!
Колко са прозрачни и лесни за разгадаване от продукцията.
Сезон 5 се повтаря.
Живите мощи Безиименните ще се нуждаят от спешно захранване със свежа феноменска кръв.
Калин потъна социално при Феномените, не го дават изобщо, време е да блесне и да бъде изваден на показ.
Реално той е основния фаворит на продукцията след отпадането на Шопа и сега ще го извадят от комфортната му зона. Последен тест за него - ако иска да спечели сезона. Simple Smile Ако тук не отпадне се превръща в на хартия топ фаворит.
Най-логичното нещо на света е Миро да познае залога и да открадне най-добрия фенонен и Калин след това ще ги заведе на Резиденция, ще стане герой и флагман на Безименните.
Калин великолепни ще излезе на сцената.

Общи условия

Активация на акаунт