💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 81 537
  • 2 238
  •   96
Отговори
# 2 040
Ръждавичка е на 23 г. само. В днешния социален свят е малко.
Останалите жени + гадните редактори и объркват играта.

Чухте на сихнрон, че Ръждавичка не вижда как ще има женски финал (т.е. не витае в облаците), обаче Сапунджиева я облъчва, преди това Радостина (облъчена от Михаела).
И всички говорят за вожд Пекин как товаи и е мисията.

Объркана е Ръждавичка. Хем си харесва племето и това че номинират според битките, хем и харесва да играе с мъже, хем я натискат да прави коалиция с жени, защото тя е най-силна сред тях.
Всеки я дърпа и това може да и изиграе лоша шега.
Но нищо, на 23 г. е и ще си научи уроците.
Сега и слуша хората около себе си, вижда грешките си.
По-плаха е в социалната игра. Иска едно, карат я да върши друго и това много я разколебва и разфокусира.

Е дяволе стига е защитава , възрастта и не е оправдава , това е много добре обмислен от нея план  и целенасочено го прави да играе на двата фронта  и да прецака когато трябва сините , вече веднъж го направи с Лапунов а сега очакваме с още 2 да го направи ,

# 2 041
Продукцията няма да се кротне докато не спечели жена (някакси).

А на Ръждавичка стратегията не я разбирам. Хем иска Пекин да пази жените, хем не иска да играе с нея.

Накрая нищо няма да стане с женската коалиция. Не мисля, че ще останат повече от 3 жени за финалната осмица, а едната от тях - Ръждавичка ще прецака останалите жени и от там пак мъжки финал и всички тези мъчни приказки за жени-мъже ще са напразно.

Не мисля, че някой от играчите наистина мисли за женска коалиция. Някакви продуктови игри са с цел подмазване на женската аудитория. Не ме спечлиха, отблъскват ме!
Винаги, винаги, винаги жените са се коалирали по-добре с мъже!
Тя и Ръждавичка е в коалиция с Калин и убедена съм въпреки приказките пред камера - си гради други планове.

А Калин кога последно дава интервю? Wink

# 2 042
  • София
Ръждавичка много си обича оригиналното племе, обаче още повече иска да ги маха един по един, защото са много силни. Играта й е прозрачна - съюзява се със слабите жени, защото е наясно, че съвсем лесно може да ги бие на финала. Ето, не иска коалиция с Пекин, защото "тя ми е конкуренция". Ми останалите не са ли? Такива са, но са по-слаби и съответно много по-лесно преодолими.
Елементарна Ръждавичка, изобщо не може да чете хората.

Много ме е яд, че не падна Жабата. Кристиян наистина е много слаб, но щеше да я бие, ако Павел не й беше дал наказание. А не трябваше, това е елиминация, какви наказания, какви 2.56 евро? Ако не беше това наказание, Радостина още шеше да е на стълбата. Нечестна победа е това за мен!
Горкият Ивайло пак остана съвсем сам във възможно най-кофти племето! Кристиян може да не беше никак добър състезател, но поне му беше морална подкрепа.

# 2 043
  • София
Ръждавичка изпитва респект от Пекин, но няма от какво да се страхува от Пекин.
Няма да се боксират на ринга.
2 месеца гледате Игри на волята. Предполагам сте виждали Пекин как се движи на трасе.
Дино също ви го каза на масата.
Не знам защо непрекъснато се навира това като някаква основна тема.
Има много по-страшни съперници за Ръждавичка и те са все от силния пол.

# 2 044
Женски коалиции, мъжки коалиции... Мечтая си за сезон със силни или слаби играчи, хора, характери. А дано, ама надали.

# 2 045
Дорис как да даде интервю спящият красавец...Над тея неща е. Там е за приключението.

# 2 046
Да бе, жените и продукцията я накараха Ръждавичка да си изтръска ръцете след добре свършената работа по отстраняването на Лапунов. Тя си го планира. И Чикагото си е планирала.
Но в момента я хвана параноята, че Пекин ще използва в своя полза жените, а не в нейна. Едва ли са и в плановете да добута Пекин на финала.

# 2 047
На Рада шейната беше с въже, а на Крис с тежка верига.
От едната страна е верига , а от другата въже.

Можеш да крещиш на два пъти по- възрастни, да не готвиш, да не си прибираш чинийте- прав е Дяволо- това е късен инфантилизъм и липса на възпитание. На нищо няма да се научи. Проклета селяния я гони Ръждавичка. Дано се сгромоляса отвисоко.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 10:10 от victoria vassileva

# 2 048
Този Миро е сууууупер мазен

# 2 049
Днес не ми бе интересна серията, даже почвам да се дразня:
1. Женски финал, силни жени - то вече на СЕКСИЗЪМ блъска! Живеем в страна, в която да си жена не си третирана като слаба ни физически, ни психически и тия приказки ми идват в повече. Да, мъжете генетично са физически по-силни - а това в тези игри има значение.
Да, има голямо значение. Но как да се прецени точно колко и какъв бонус да им се даде за да се изравнят шансовете? Според мен тези 15 кг, особено при висенето на ръце, са прекалено утежняване за мъжете и стават лост за манипулиране на резултатите.
2. Какво е това представяне на 46-49 годишните като някакви СТАРЦИ, дето все едно е някакво постижение да махнат памперса и да идат да играят? Да, вярно е, че се състезават с 22-27 годишни мъже, но всеки си има своите предимства.
Е, спортистите неслучайно се отказват на 30 - 35. При по-възрастните възстановяването е много по-бавно, травмите минават по-трудно, гъвкавостта се губи, ставите не са същите...

# 2 050
Сапунджиева каза нещо доста умно, което трябва да го чуят всички млади, макар да бе насочено за Пекин, а именно, че е важно да се заяваваш и да държиш на позицията си. Пекин е много неща, но не е страхлива, наистина си отстоява позицията. Аз лично не смятам, че Сапунджиева ще доизчака Пекин, сигурно ще я сготвят и нея. За момента като слаби звена виждам - Радостина, Николета, Миро (донякъде), Сапунджиева и Траян (него просто не го харесвам, но и не съм видяла кой знае какво представяне). Останалите за мен са достойни да бъдат част от финалистите. Ръждавичка и Пекин просто са невероятни. Калин, Чикагото и Ивайло също. Алекс го виждам като пълнеж към племето, там е, но няма голямо значение. Ииииии Дино, силен, но фурнаджийска лопата, за Феномените е чужд и съвсем скоро ще е на “пангара” (любимата дума на 6 и 7 сезон😂) , ако е малко умен и издрапа до обединението и ако Пекин е там, трябва да се преориентира към нея, защото ядрото ще го изплюе, аз освен Траян не виждам друг съюзник за него, така че всичко което изсипа върху Пекин важи и за него.

# 2 051
Радке защо забрави да споменеш наказанието което иска бе моме , защо така забравяш основни моменти от битката да не се срамуваш от нещо след тази битка

# 2 052
  • Bayern
Иска ми се да има мъжки Игри и женски отделно, така няма да ми се налага да гледам жени!!! За толкова сезони не се появи една, на която да стискам палци... Жена съм и дъщери имам, но тези в Игрите ме карат да се срамувам... И навън като почнат да се оправдават  ''това е само игра и т.н.'',   ми НЕ - такива  женици пробиват безочливо и навън

# 2 053
Хайде, разбра се, Миро ще познае битката и пленява Калин. Горкото момче, ужас!

# 2 054
  • В Града на липите
Ами прозрачни са до безобразие сценаристите.
Дано Калин се е наял и наспал, защото Миро може и да не го харесвам, но хич не изглежда глупав.

Общи условия

Активация на акаунт