VIP Brother 2 - 10

• 47 418
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Тука му беше мястото чрез отношението си към "простосмъртните"в къщата,ВИП-овете да покажат какви са естествени,земни,широкоскроени,забавни,точни...абе пичове.Като поклон към феновете си,простосмъртни също.Вместо това лъснаха едни дребни,жалки душици,елементарни,вкопчени в парите все едно са на 300 лв.заплата Sick

Точно така!
Много е грозно това делене на "ВИП" и "простолюдие". Отвратиха ме!  Sick

# 106
Защо я пускат тая луда жена да се доближава до детето,че чак и ангелче му вика

# 107
  • София
Аз пък се дразня от Ристе, ама много, много, дразни ме от първия Биг, такова самочувствие вади, а е толкова .... Sick
Въобще е много зле със всичко и честно казано предпочитам да гледам Евро, отколкото едно просто момиченце, не знаещо да се държи и да се изразява!

# 108
Аз не разбрах, всички тези хули против Христина, Катето каза ли ги пред нея или я изчака да отиде да приспива детето и тогава започна да бълва помия. Ако е така не и прави чест, нито, че обижда момичето на селянка, нито, че го прави зад гърба и.
А поведението на Здравко, когато обиждаха жена му, просто няма да коментирам...

# 109
Защо я пускат тая луда жена да се доближава до детето,че чак и ангелче му вика

Явно се срамува, че така избухна вчера и малко преиграва сега, чуди се как да замаже. Направо се измъчвам да я гледам.

# 110
На мен Христина ми е жалка пишете ,че заслужава парите  newsm78
Е,помислете къде ще идат тези пари дали Здравко няма да се кротне докато не ги изхарчат?
Мисля,че отношението на останалите към нея няма нищо общо с това ,че тя не е ВИП .
Моят фаворит е Маги -успяла семейна жена ,която не се прави на прекалена светица ,умее да се забавлява без да прекалява .Освен това не се прави на звезда -готви чисти ........

# 111
  • Sofia
Хора, не ви прави чест да говорите така за Катерина Евро. Stop Тази актриса е дала много на българското кино и най-малкото, което заслужава е да използвате такива обръщения.  Naughty

Би ли ми припомнила какво друго е дала освен участието си в "Оркестър без име"?
(защото заслугите за този велик филм са на другите актьори)

# 112
Катето какво прави с детето, вчера нали го пращаше да си ходи на село?! тая хем кара критическа, хем е злобна, страшно съчетание!
smile3501

# 113
Аз не разбрах, всички тези хули против Христина, Катето каза ли ги пред нея или я изчака да отиде да приспива детето и тогава започна да бълва помия. Ако е така не и прави чест, нито, че обижда момичето на селянка, нито, че го прави зад гърба и.
А поведението на Здравко, когато обиждаха жена му, просто няма да коментирам...

Е как би могла да го прави зад гърба й, като има 50 камери в къщата, изобщо не е зад гърба й. Тя и като номинираше, в прав текст каза, че даже разменя точките и дарява ристена с цели 2.

# 114
Аз пък се дразня от Ристе, ама много, много, дразни ме от първия Биг, такова самочувствие вади, а е толкова .... Sick
Въобще е много зле със всичко и честно казано предпочитам да гледам Евро, отколкото едно просто момиченце, не знаещо да се държи и да се изразява!
Ама тя Катерината да и имам изразяването ..Проста селянка, патка, х..ве , п...ки ..ли не бяха кво ли не беше.Не ставай смешна Катерината че може да и бъде майка се държи свръх просташки...

# 115
Кое е наглото в поведението на Христина ?
Моля да ми кажете ?!
Наглото е, че не си излезе, както би трябвало. Че не си знае мястото и се самозабрави. Че се оценява твърде високо и става смешна със сравненията си с Десислава. Ако имаше поне мъничко някакъв талант, ако беше поне нещичко постигнала....а то- можела да стои по 12 часа на бара, къде щял да намери Здравко друга такава жена... Simple Smile
   Наглото е, че иска Десислава да се държи, както е угодно на нея. Че коя е Христина да налага норми на поведение- да не се разголва Деси, за  да не дразни слабите ангели на мъжа и. Това е игра и другите ще си я играят, както си искат. И като не и харесва на Христинчето, да си хваща мъжа и да си излизат. На сватбата трябвало да се облекат по-скромно, че да блеснело Хрисито ???, трябва да търпят детето на Хрисито, да не обръщат внимание, че семейството имат отделна спалня, да не се дразнят на коментарите и  колко дебела и грозна е Десито/защото Деси ги чу/, ...е, множко стана.

# 116
Аууууууу Маги желязкова ми е по - злобан даже от Венета. немога да я дишам. мъжа ми й беше фен ама в последно време и на него му опротивя.
Между другото покрай Здравко преоткрих наново мъжа си. Има полза от него .. Да  ми показва че винаги има и по зле.
Христина ме кефи.Момичето не се кара с Катя... Имаше какво да каже на Десислава и го каза... Мисля че те трябваше да се разберат Десислава защо мълча като посрана.

# 117
  • при Arctic Monkeys
как се лигави с детето... върха...
Стрелче, една запомняща се роля не прави Катя голяма актриса. кажи ми някоя друга освен в `Оркестър без име`? погледни заглавията на другите й филми...

# 118
Имаше ли някакъв диалог между Катя и Христина днес след снощи?

# 119
Хора, не ви прави чест да говорите така за Катерина Евро. Stop Тази актриса е дала много на българското кино и най-малкото, което заслужава е да използвате такива обръщения.  Naughty

Би ли ми припомнила какво друго е дала освен участието си в "Оркестър без име"?
(защото заслугите за този велик филм са на другите актьори)

Не приемам въпросът ти за сериозен. Предвид положението ти, ще се въздържа от коментар.

Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт