VIP Brother 2 - 10

• 47 029
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 630
Цитат
Ми Здравко е много повече вип от отразения Китаец - спечели първия сезон, знае го цяла БГ и взе награда от 200 000лв.
Китаеца , колкото и ще да лиже задника на Азис и да го отразява пак няма да има толкова кинти

Точно така.Здравко взе парите вложи ги в семеен бизнес, труди се.
А китайчето милион пъти му казаха , че работи гадже на Азис(ега и професията-издига се на слепите в очите)

# 631
# 632
Купонът е много вял   newsm78 няма усмивки, няма майтапи, няма нищооооооооооооо, седят като в някой пенсионерски клуб благодарение на ВИП-ристана, която  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
айде моля ви се с нейните качества, които недостатъците и напълно  Whistling обезличават

# 633
  • СОФИЯ
Аз за всичко обвинявам Здравко Реакциите на Христина са предизвикани именно от неговото поведението в къщата и извън нея . Истина е че не трябва да разрешават проблемите си там , но момичето е просто невъздържано и това и изигра лоша шега А да не говори ме че с такъв "Мъж"  до себе си - като Здравко нито една от нас  не би се чувствала сигурна и защитена Това е моето мнение и не го налагам разбира се

# 634
Катерина (Евро ли? тази пък изгъзица откъде е?) е една застаряваща, злобна женица. Това, че е изиграла няколко роли в едновремешни филми, не я прави ВИП изобщо. За да натъртва постоянно: "Аз съм Катето (защо Катето на 50 годишна булка?) Евро и това е!"... коя е тя? Лили Иванова? Мадона? Майкъл Джексън или Том Круз? Световно неизвестната личност излива злобата си, като си въобразява, че ВИП поведението трябва да е такова. Никой не може да я спре. Два пъти "излиза" и два пъти уж я спират.
Излезе Венета Райкова и веднага насочи злобата си на друго място - Христина. Много е лесно да плюеш по беззащитни хора. А този муньо Здравко, как само не я защити... просто верно гледам и не вярвам на ушите си.
Десислава не била курва. А, не бе... само малко. То не се знае, колко кура е изпотрошила за по една нощ. Никой ли не е чувал? Кой гледа нейното дете? Майка й, нали? За да я защитава дъртофелницата, би трябвало да бъде доста по-добра от Христина. А тя не е виждала детето си, кой знае от коя петилетка.
Айде, дъртата като не й изнася и като я чука критическата - чупката!
И аз се ядосах като я гледах и ме е яд на това теле Христина, че не й каза дума. Стана й неудобно.

Ню, все едно аз съм го писала Hug
Да живей!!! Peace Оле!!! Crazy
Можех и още, но бързам, че детето ми излиза от банята и трябва да го обличам.
Ама тая дъртата ми вдигна адреналина.

# 635
  • Sofia
А изобщо има ли ВИП персони там?
Това е един много добър въпорс. Всъщност една ВИп персона трябва да знае от къде е тръгнала аз и за това харесах толкова много Азис, не заради глупостите, които говореше и полите, които ги сменяше,а заради това, че той не се притесняваше да си признае от къде е тръгнал и какъв е бил,а Катето великото Кате, което има 1 филм с главна роля и още 20 филма с по 1 изречение ВИП ли е?

# 636
Темата стана "Народа срещу псевдо-ВИП-овете.."  Joy

# 637
Вярно че е много вял този купон.
Дано като заспи детето, да вкарат тежката артилерия. Длъжни са да опитат да подхлъзнат Тишо, стига са го щадяли...

# 638
Катерина (Евро ли? тази пък изгъзица откъде е?) е една застаряваща, злобна женица. Това, че е изиграла няколко роли в едновремешни филми (със сигурност са били със връзки, защото по онова време всичко ставаше с връзки, някой има ли да не знае това?) е я прави ВИП изобщо. За да натъртва постоянно: "Аз съм Катето (защо Катето на 50 годишна булка?) Евро и това е!"... коя е тя? Лили Иванова? Мадона? Майкъл Джексън или Том Круз? Световно неизвестната личност излива злобата си, като си въобразява, че ВИП поведението трябва да е такова. Никой не може да я спре. Два пъти "излиза" и два пъти уж я спират.
Излезе Венета Райкова и веднага насочи злобата си на друго място - Христина. Много е лесно да плюеш по беззащитни хора. А този муньо Здравко, как само не я защити... просто верно гледам и не вярвам на ушите си.
Десислава не била курва. А, не бе... само малко. То не се знае, колко кура е изпотрошила за по една нощ. Никой ли не е чувал? Кой гледа нейното дете? Майка й, нали? За да я защитава дъртофелницата, би трябвало да бъде доста по-добра от Христина. А тя не е виждала детето си, кой знае от коя петилетка.
Айде, дъртата като не й изнася и като я чука критическата - чупката!
И аз се ядосах като я гледах и ме е яд на това теле Христина, че не й каза дума. Стана й неудобно.
Не мога да го напиша по-образно.Напълно съм съгласна!

# 639
Катето великото Кате, което има 1 филм с главна роля и още 20 филма с по 1 изречение ВИП ли е?
ВИП е,да..И е ВИП от около 25 години..

# 640
  • София
Ката много ми падна в очите и
дори нямам желания да я нарека
както там се казва, защото
кански ми опротивя !
Не защитавам Христина, защото
каквото повикало, такова се обадило,
но Ката мина всякакви граници.
Каква звезда е тя, а ? Мога ли да попитам
в кой точно филм освен " Оркестър без име "
е била звезда ??? Звезда може да се нарече
Стоянка Мутафова, Татяна Лолова,
Цветана Манева, Невена Коканова ..................,
Но Ката Евро за мен е и ще си остане една
посредствена актриса, алкохоличка, вулгарна
и лоша жена ! Единствено има чуство за хумор,
което уважавам !Казах си го и без коментари
ако обичате - това е личното ми мнение и
никой няма да го промени !  Naughty

# 641
Цитат
Всички обаче ( виповете) не изпускат момент да намекнта колко важни са те и колко нищожни и жалки са Здравко и Христина. Това ли е ВИП всъщност да мачкаш обикновените хора?

а иначе по интервюта не спират да викат-ами ние благодарим на нашата публика, на нашите фенове.........абе оланколу нали вашата публика и фенове сме ние -селяните и хората от народа.
Ами не ви благодарим за епитетите , с които ни нарекохте и билети вече няма дс си купим за нито едно ваше представление.

# 642
Купонът е много вял   newsm78 няма усмивки, няма майтапи, няма нищооооооооооооо, седят като в

няма как трябва да се съобразяват с ревнивата Христина

# 643
"Вие сте шайка хейтърки,запомнете го"

joro01

# 644
Вай вай вай-че то, комай, не остана положителен герой! Crazy Тъй като гледам-всички минаха под ножа като гергьовски агнета-ама авансово.
Уж се опитвам да 'чета между кадрите" , ама само едночасовото хващам, а то, както правилно отбеляза Кейс, си е манипулацийка, няма начин.
За каква тежка артилерия се говори? Да не би пак стриптийз да вкарват? Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт