VIP Brother 2 - 10

• 46 967
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 645
СТига бе Сопрано, май искаш само да разпалваш страсти и да гледаш сеири
Не те познавам, но съм сигурна, че си много по вип от тая дърта смръдла, дето не знае къде се намира

Правилно го каза ПСЕВДОВИПОВЕ

# 646
  • Sofia
Много гадно ми стана за Христина, а пък и нейния катун Здравко е едно мекотело. Аз съм зипадала в такава ситуация ( семееен кръг) всички да са срещу теб и от опит знам, че е нещо ужасно , ужасно гадно

# 647
браво на катето ,още Венетка не е излязла и си намери замесник за изливане на злобата  bouquet

# 648
  • София
Катето Евро се изложи невъобразимо. Изобщо не съм подозирала, че е такъв откровен простак. К'ви роли, к'ви пет лева, к'ви 20 филма...... Напъвам се тук да се сетя какви велики постижения има в киното и не мога да се сетя. "Оркестър без име". И за още 1-2 появявания в нЕкои епизоди в нЕкои световно неизвестин филмчета се сещам.... и............... ако можете да ми опресните паметта, ще съм благодарна, че дотук спирам.
За какво се мисли тая жена и на какво отгоре.......???
Ние тук поканените...... всяка жаба да си знае гьола..... селянка..... ама оууууу.......... Каква ВИП персона може да е тя с тоя махленски речник?

# 649
Такава ни е държавата-такива са ни ВИП-овете..
За БГ - Катето си е ВИП..
Или забравихте къде живеете,а?

# 650
Гоу Тони, гоу  Mr. Green
Къде е Маркрит, да ви създаде още малко настроение  Laughing

# 651
Laughing
Само да ви кажа, че откакто гледам в интернет, сте ми много смешни как ви манипулират с това едночасово предаване.
Катето е просто върха.  Grinning
На мен пък ми е много смешно когото някой си мисли,че всичко му е ясно!

# 652
Катерина Евро тотално ми се срина в очите.Не че преди съм имала кой знае какви впечатления от нея,но сега просто не мога да я понасям.В една от сцените,където симулираше сърдечни пристъпи и я успокояваха се увлече от собствената си артистична игра и започна да се смее нервно.За момент забрави,че се жалва и играе роля.Лоша актриса,всеки друг би го изиграл по-добре.
А това,че се мисли за ВИП-аджийка"/по нейните думи/-ами смЕх в залата.Чула е леля Катя за ВИП преди 20 години,когато беше известна.Сега пък съвсем никой не я помни с нещо друго ,освен с това,че е героиня на жълтите вестници и според тях скита по барове с младоци.
А и честно казана-една ВИП-персона не изглежда толкова сбабичосана на 50 години-пример-кака ви Мадона.Катето изглежда поне на 70.Но...алкохолът не прощава-дори на ВИП-овете.

# 653
Но това само ти и тя го казвате.

# 654
  • Sofia
В Бг ВИП на кило от толкова много ВИПоове скоро няма да има публика

# 655
О, пе6ка, здрасти и наздраве...

# 656
"Вие сте шайка хейтърки,запомнете го"

joro01

Тц-аз съм лавърка, дете на лИбоФФта, родена в хипи годините. newsm03 newsm53

# 657
Правилно ли чух,че ЗДравко пърди и Христина пита детето-На какво мирише,мамо? Sick

# 658
Гоу Тони, гоу  Mr. Green
Къде е Маркрит, да ви създаде още малко настроение  Laughing
Маркрит си чати от работа,Кейс..
Но това само ти и тя го казвате.

Така ли..Аз ли вкарвам участниците вътре бре?

# 659
  • София
Честно казано, къщата ми е интересна с Катя, дори с грубия си език в нея има повече живот, отколкото в Венчето и Ристе. Peace
Въобще не ми е паднала в очите, това е езика на улицата и през нежните ни уши всеки ден минава по една такава реплика.

Общи условия

Активация на акаунт