VIP Brother 2 - 10

• 46 971
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 810
какво значи VIP, все пак? Very Important Person.
за кого и с какво е Много Важна Личност Катерина Евро, че не мога да се сетя?

Проблемът е, че в България VIP си го натоварваме със значението "известен" и "интересен", което не те прави автоматично "важен" Tired Обаче иди го обясни на тая "избесняла лелка" Евро Rolling Eyes Нямам амбиция да анализирам, защо са ги вкарали точно тия персони в този сезон, но от любим мой тв формат "Биг Брадър" взе да ми се превръща в натоварващ такъв, особено след тази вечер Sick
   Сблъсъкът на характери и манталитети ми е интересен на мен, и в този смисъл к`во гледахме  тази вечер Thinking КатАрина като в абстиненция ругаеше едно момиче, което по никакъв начин не я обиди и има доблестта да я гледа в очите,като й говори.................. Грозна гледка, не ми се профилира по отделно  Naughty

# 811
Виждам, че Не съм чела тамата и коментарите.......
А така... недей да четеш... А ние те одумваме от първа страница още.

# 812
Христина кой номинира с една точка, Катя ли?

# 813
  • Между гори и планини
Христина кой номинира с една точка, Катя ли?

Да

# 814
Де ги гледате тез кЮчеци, бре? По нет-а ли? Значи ние утре да гледаме по ТВ, така ли? Thinking

# 815
  • Между гори и планини
Хайде момичета - хейтърчета, Лека Нощ от мен!
Ще наваксвам с четенето утре  Grinning

# 816
Ми то точно такива скандали завъртат уроспиите, какъвто тая завъртя и хич не им пука от това, защото за тях това е ежедневие.

# 817
Аз сега го пуснах да гледам, но освен наргиле да пушат друго не виждам....

# 818
Пеня и тя кога ли е виждала наргиле, ама яко опъва....

# 819
Ей, Тишо и Здравко скрити таланти били....как се отпусна душата на миУто на Винетка като я изгонихме....

# 820
И аз никак не харесвам Катя! И то още от началото на шоуто! Много ехидна и изкуствена й е усмивчицата. И съм забелязала, че като говори с Деси, я гледа някак ехидно и с презрение. Но иначе й е голяма ПРИЯТЕЛКА!!!
И каква пък толкоз ВИП е Ката?! След "Оркестър без име" нещо значимо да е снимала или да е играла на сцената, освен "12-та нощ"?!?! Аз не се сещам да е играла някъде!
Освен това в цяла София й се носи славата на наркоманка, алкохоличка и уруспия! То не е ходене по млади гаджета, то не е разсъбличане след запоите й, то не е скитане по цели нощи! Тя самата си призна един ден, че сега синът й бил спокоен, защото поне знаел къде е майка му!
И снощните изблици срещу Христина май бяха на много пияна глава!
Та, пак да питам: Какво й е толкова успялото на КАТА?

Ами то и на Кейт Мос, на Мики Рурк, Боби Браун, Б.Спиърс, Камерън Диас, Мик Джагър и т.н и т.н. им се носи славата на наркомани, че чак се и лекували по клиники и всяка нощ купонясват до ранни зори и правят оргии, пък са си звезди и печелят милиони. Ние тук в нашата малка държавица не уважаваме хората, които са допринесли за българската култура и затова сега такива като Катето се чудят как да се оправят с дребните си заплатки и се принуждават да ходят по купони и да се правят на шутове или да се чудят какъв частен бизнес да захванат (ама то не е за всеки). Много лоши хората сме, как може такава злоба с/у човек допринесъл с нещо за нашата култура, дето я няма никаква вече през последните години! А, искате ВИП-овете да са ни мили и добри, нали те са част от нас. Я, колко цинизми и вулгарни думи сте употребили, за да я очерните, та искате добри обноски от хората, които ние публиката сме създали. Много противоречиво!
Да, Катерина Евро си има кусури и понякога си пийва повечко отколкото трябва и говори по-вулгарно, но в тези среди много като нея си пийват и говорят вулгаризми. Почти всички актьори и актриси са така. Така както се носи славата и на лекарите.

# 821
Ей, Тишо и Здравко скрити таланти били....как се отпусна душата на миУто на Винетка като я изгонихме....

Тишо вдига 2 пъти наздравица за "миУто " да се отсрами  Laughing

# 822
Незнам кои са жените с които изневерява, явно някои тийнове на по 15г, които се да се хвалят че са преспали със Здравко от ББ. Нормална жена с него просто - няма начин...Нито е кавалер, а секса му го видяхме - цък-цък - язък!
Има жени, на които като им каже, че е собственик на ресторант в Приморско и са готови на на едно цък и на последвалото язък. Има такива жени.

# 823
  • София
на мен от всички най-противен ми е Здравко- абсолютен плазмодий, гном, плюнка, нещастник
първо ми беше противен заради това, че и сватба взе да прави само и само да е пак в ББ, сега вкара жена си, следващия път сигурно с майка си и баща си ще дойде
след това тотално ми опротивя, когато не само не защити жена си (тя може да е всякаква, но му е съпруга и майка на детето все пак), но и приемаше нападките и обидите срещу нея
моят мъж , ако постъпи така, ще му оставя шапката сирак, честна дума
другите кво да ги коментирам: Христина сама си го на*ука с тая гъба Здравко, сега си сърба попарата, не смятам обаче, че е лоша майка в никакъв случай, ама просто й се чудя как може да стои още с тоя гъз смотан
Катето Евро ако се мисли за голяма гражданка, дълбоко се лъже, много ми беше симпатична в началото, но сега абсолютно ми падна в очите-  такава злоба и простотия от нея не очаквах; и с това преиграване вчера незнам дали успя да заблуди някого, едно е ясно де- за тез 100 000 лв ще вземе да се гътне милата Laughing тя ще ми определя кой е селянин и кой къде да ходи, ама ха де! простафула такава! Crossing Arms
ДесиСлава много ме дразни, прави се на света вода ненапита и на жертва, ама к*рвенското в душицата й не може дълго да стои скрито и честичко си го изважда наяве, а! и да не пропусна, че е тъпа като галош нищо , че е гражданка от центъра на ЕС Joy
Останалите са ми безлични, според мен парите ще спечели Калин, но и той като че ли е най-симпатичен досега
Еййй, голямо четене и писане му дръпнах, явно сте ме вдъхновили Joy

# 824
Незнам кои са жените с които изневерява, явно някои тийнове на по 15г, които се да се хвалят че са преспали със Здравко от ББ. Нормална жена с него просто - няма начин...Нито е кавалер, а секса му го видяхме - цък-цък - язък!
Има жени, на които като им каже, че е собственик на ресторант в Приморско и са готови на на едно цък и на последвалото язък. Има такива жени.
Ей сега се сетих, че Деска може да е от тях. Че той не само ресторант има, ами и яхтааа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт