Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 2 840
  • 73
  •   17
Отговори
# 60
Аз си мисля, че, за да се откаже праведната и честна прокурорка от задължението си към Тарък и от идеята си да унищожи убиеца му,  че даже и да се влюби в Йомер, Невин най-вероятно в един момент по-нататък ще разбере, че този Тарък може да не е бил толкова честен и праведен прокурор и човек, за какъвто тя го е мислила.   В тетрадките му, които тя взе и разглеждаше, имаше много схеми, рисувани от прокурора на ръка и обозначени  с надписи.  Нищо чудно той просто да е бил в комбина с тези, които искат да купуват и застрояват земите и на тази основа да са имали търкания с Йомер.

И аз много съм притеснена каква ще е съдбата на сериала ни , при такива рейтинги. Мариянка, знаеш ли дали имат някаква клауза в договорите си (Енгин по-специално) за минимален брой серии (например 13-14) за първи сезон на този сериал?
Иначе, не съм съгласна, че не можем нищо да правим, а само да седим и гледаме/четем как други плюят сериала.
Като има хейтъри, защо да няма други (ние), които да пишат и защитават мнението си??
Ето ви три възможности:
1. Отидете на:  https://socipol.com/poll/2025-en-iyi-oyuncusu-on-eleme направете си акаунт (с гугъл имейл, сигурно може и с друг) и гласувайте за Енгин (и още две имена, защото искат задължително 3). Срок до 30/11/2025
2. Отидете на imdb.com, направете си и там акаунт, потърсете Engin Akyurek, или Old Money, или Bereketli Topraklar, или който и да е друг Енгинов проект и дайте високи оценки (може би 9 е по-разумно, защото десетките може и да ги "филтрират"). И ревюта може да оставяте. Защо хейтърите да могат да пишат всякакви глупости, а ние да не пишем???  Дори Фатмагюл и  КПА там са с незаслужено ниски оценки, да не говорим за последните му проекти като ДП, КФ, Стари пари и ПЗ, които са с направо обидно ниски оценки.....
Ако нещо ви затруднява технически, питайте, с удоволствие мога да помогна със съвет.
3. Ходете на ютюб и show tv и кликайте на like за сериите, пишете или поне харесвайте положителните коментари на други хора. Изобщо ако имате време, отделяйте малко от него и за този вид дейности.
Капка по капка - вир, язовир, или каквото щете, но все има някаква файда Satisfied

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 05:38 от Burkina

# 61
Добро утро!

Ами да го спират, като не ги е срам от това. И това е само от работата на Енгин, не за жена му, къщите, колите ,родата...Защото и така влизат в тая класация

Буркина , с хора с предразсъдъци да спориш е губене на време и нерви. Те не са гледали нищо от сериала, просто имат мисия или им е платено. Определено е задействана активна анти кампания.

# 62
Добро утро момичета 💕
Имайте хубав и успешен ден вторник!
Да пием по кафе и да си подреждаме деня!
☕☕☕

# 63
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник - успешен да е и да имаме новини.
Надяваме се тази вечер да имаме превод на епизод 2.

Гюлсим в инстаграма си е сложила този пост. Енгин го е харесал.
Ето линк - снимките са 14, някои сме виждали, други не: https://www.instagram.com/p/DQ1ytVmiNTG/?hl=bg&img_index=1

# 64
Малко красота 😍

# 65
  • Пловдив

https://x.com/dizidunyasicom/status/1988178223113601507

В телевизионния сериал "Плодородни земи", чиито снимки на 4 епизода са завършени, се правят промени в сценария и историята..

Казват, че един от сценаристите на сериала "Плодородни земи" е бил освободен..

# 66
А дано да е за добро 🤡 Аз до тук всичко си харесвам

# 67
Дано да е за добро.
Време е за нещо по-вечерно 🍷🍷🍷🍷🍷

# 68
# 69
  • Варна

В телевизионния сериал "Плодородни земи", чиито снимки на 4 епизода са завършени, се правят промени в сценария и историята..

Казват, че един от сценаристите на сериала "Плодородни земи" е бил освободен..
[/b]

Какъв им е проблема със сценария, те не могат да захапят с рейтинга Smiling Imp

Тия хора са безхаберни, първо да почнат по-късно от другите нови сериали,
да изберат кофти ден с мачове, да нямат добра реклама, на какво се надяват Rage
искат да изтормозят актьорите, те да се гърчат, да им вдигат рейтинга ...

Не съм наясно, нали беше коментирано за определен брой епизоди, с такъв нисък
рейтинг остава ли в сила ?
Е, хайде по едно по силничко

# 70
Не само сценариста, и режисьора сменят 🙄

# 71
  • Пловдив

Ето какво точно написа Бирсен: https://www.instagram.com/p/DQ7PuNwCI-f/

Земетресение сменя режисьора и сценариста на „Плодородни земи“

Сериалът "ПлодородниЗеми", с участието на Енгин Акюрек и Гюлсим Али, претърпя серия от драматични развития.
След като първите два епизода от сериала, заснети в Адана, разочароваха откъм рейтинги, както режисьорът, така и сценаристът са сменени.
Според вътрешни източници, Yunus Ozan Korkut/Юнус Озан Коркут, който е режисьор и на „#Magarsus“, заснет в Адана, ще замени Yağız Alp Akaydın/Яъз Алп Акайдън.
На мястото на Хасан Толга Пулат, Озан Агач и Сечил Чьомлекчи, които пишат сценария на сериала, ще дойде Ферайе Шахин.

Ами аз разбирам, че и тримата сценаристи са освободени.

# 72
Спирам да го мисля, ще гледам ако има какво .

Аниста 💞 като си рекла 😉

# 73
  • Варна
Taзи и тя/ Бирсен/ не може без да се изкаже, нищо не ми говорят тези имена,
ама е наистина потресаващо, тия хора се бъзикат Unamused
Направо ще ме откажат от турското кино вече, натам вървят нещата Thinking
Съсипаха му произведенията на Сефа Юнал !
Съсипаха и актьорите, представям си какво им е Disappointed Relieved
Не мога да повярвам, че се случва ...
Ще използвам две поговорки от нашите географски ширини :
- Много хубаво, не е на хубаво !
и
-Всяко зло, за добро !
 това е Innocent

пп Араселия, Наздраве !

Общи условия

Активация на акаунт