Хайде на театър - 18

• 40 448
  • 711
  •   1
Отговори
# 705

Погледнах страница назад и не видях някой да е пуснал инфо за този спектакъл. Като видя името на Диана Добрева и няма как да пропусна.

# 706
  • Галифрей
Ехе благодаря много! Споделиха ме главните артисти 🥰❤💙 Мерси,мерси, обичам ги!!
Отиде и гледайте  Дон Жуан, феноменално е! Ще ме държи дълго време 🥹🌹

# 707
Някой гледал ли е вече моноспектакъла на Анастасия Лютова в 199 - Годината на магическото мислене?

# 708
Ако някой е имал билети за днес:

# 709
Бях на Трима крале, защото ми беше любопитно какво ще направи сам Явор Бахаров. Мисля, че е талантлив и го харесвам като актьор. Успява много добре да се потопи в драматургията и дори да се припокрие с нея. От него текстът звучи супер лично и искрено, въпреки че го играе.
Представлението е кратко – точно 50 миунти.
Гледах го на камерна сцена в Сълза и смях. Доста мизерна обстановка. Нямаше много зрители, но излизайки пък от залата, коментираха само положително.
Не мога да кажа, че съм впечатлена, не ме трогна, но си личи, че му е важен и скъп спектакъл.
Беше ми попаднало какво е написал за него преди време и ми хареса. Слагам го в скрит текст (за всеки случай):
Скрит текст:
Съвсем скоро се навършиха 14 години от смъртта на баща ми.
И с времето разбрах, че човек започва истински да опознава родителите си едва след като ги изгуби…

Посвещавам го на живите ни роднини – онези, които продължават да ни помагат и обичат въпреки всичко!

На баща ми, там…
На майка ми, тук…

# 710
Явор Бахаров имах друго мнение за него докато не го видях на сцената на Отчаяни съпрузи 2" . Изключително талантлив актьор, и доста харизматичен мъж на живо . Не ми беше любимец изобщо , винаги съм намирала брат му Захари за по талантливия и по чаровният от двамата братя  , но останах приятно изненадана .

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 22:53 от Жасмина 94

# 711
И аз харесах  текста и историята в Трима крале.  Харесвам и Явор Бахаров и смятам ,че има талант , който тепърва ще  бъде освободен.

Общи условия

Активация на акаунт