💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 71 199
  • 1 760
  •   177
Отговори
# 1 305
  • София
Радке, поеми си вината..
Ако гласува за Калин, шъ вляза в тиливизура дъ я удушъ..

# 1 306
Чикагото май се усети обаче,че той на съвет заедно със Сапунджиева ще бъдат номинирани и като победиха Феномените и каза нещо от сорта "този път ни се размина".

# 1 307
  • София
Има светлина в тунела.
Николета каза, че поема вината.
Ха да видим сега.

# 1 308
и в реалния живот е така Некадърните и мишките са начело във всички институции и политика та кое е чудното.....просто това е made in bulgaria

# 1 309
  • София
Чикагото е настинал.
По гласа си личи.

# 1 310
Има светлина в тунела.
Николета каза, че поема вината.
Ха, да видим сега.

Това го казва за пред камерите непосредствено след битката , сега мама Пекин ще е привика на очна ставка и ще и набие канчето , че трябва да гласува за Калин и ще си намери доводи за да си промени мнението за отговорността и ще номинира Калинката.

# 1 311
  • София
Ръждавичка пак строи племето.
Хока ги и след победа. Да не се отпускат. 😀😛

# 1 312
Нарочиха Чикагото, но пък той се защити много добре. Хареса ми. Даже и Александър не знаеше как да му отговори.

# 1 313
Ръждавичка непрекъснато яде, не спира това момиче. Ето сега, всички седят и правят разбор на битката, само тя нагъва някакви луканки с кашкавал. Не знам ако трябваше да изкара 2-3 седмици на изолатора как щеше да издържи.
Много грозно изказване за Чикагото и Сапунджиева направи след битката.

# 1 314
  • София
Разбраха се все пак като зрели хора.
При Феномените никога не е имало големи скандали. Само с Наталия, но то беше за малко.

# 1 315
Чикагото се ядоса

# 1 316
Милият Калин. Личи му, че не е гледал предаването. Grinning С продукцията можеш да се споразумееш, само ако те искат. Satisfied

# 1 317
  • София
Ха, много хитро от Калин.
Дано Ралица се съгласи.
При Наталия и Ръждавичка мина.

# 1 318
Алекс за кой се помисили? Че и на Чикагото тон държи и искал да му отговори. Хайде у лево.... Няма да ми пипа Чикагото, че и на малкото пръстче не може да му се равни. Ох, много ме изнерви тоя дървен  философ.

# 1 319
  • В Града на липите
Алекс сам не си вярва, като опитва да оправдае намерението им да отстрелят Чикагото.
И пак ще им излязат сметките без сценаристите на Иво и Калин. Sad

Общи условия

Активация на акаунт