💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 60 402
  • 1 577
  •   25
Отговори
# 1 395
  • Пловдив
Ще се разложат в тоя варел и пак драпат да са в играта. Ужас!
Жабата ако ми е дъщеря, ще умра от срам.

# 1 396
  • В Града на липите
Точно Радка ли ми се стори че се пенявеше на Калин да приемел достойно, че е номиниран.
Елиминационната битка ми е една от любимите. Доста ветровито ще е,

# 1 397
Отвратена съм от Пекин и плужеците й, но пък всеки се бори за оцелее. Но какъв е смисъла, след като никоя не достатъчно силна, за да победи.

# 1 398
  • Be realistic - plan for a miracle.
Кринджомвтърът ми удари тавана и се счупи, хорааа!! Тия са крайно долни и ТЪПИ…

Миро се кикоти и пуска мазна слуз, Пекин нямаше топки да играе достойно, Радостиня е тиня миризлива, Николета е - лампата свети, но няма никой вкъщи.

Това е.

# 1 399
Аз също много се ядосах. Сега искам Ръждавичка по ред да ги елиминира всичките мърши от жълтите. Такива долни парцали не е имало никога май.

# 1 400
  • София
Тук чак Ралица не издържа и каза "Как ли ще изглежда това в очите на зрителите"

# 1 401
Тези хора как ще излязат на улицата?

# 1 402
Направо са гнусни, тази коалиция! Не мога да ги гледам! И толкова са прости, не могат да предвидят една седмица напред. Като загубят още 2 пъти пак ще трябва да номинират някой от коалицията. Защо, по д...лите се допуска толкова мръсна игра?

# 1 403
Ралица,като казва,че всичко е на ЖИВОТ и СМЪРТ ми идва в повече все едно ако не победиш те слагат в ковчег....ми нали е една игра за ПАРИ,а не да решаваш м/у ЖИВОТА и СМЪРТТА,що за простотии слушам Господи....ужаст

# 1 404
Отвратително!

# 1 405
Като ЖЕНА много ще ме е срам ако по този гнусен начин ЖЕНА спечели игрите този сезон!

Въобще повръща ми се от сексизъм и развяване на "силни жени". Няма такива там!

# 1 406
  • София
На 63 години за сефте се замислям за смяна на пола. Тия трите жълтурки са срам за женския пол. Айде от мен да мине ще платя и операция за смяна на пола на Миро. Че той е срам за мъжкия пол.

# 1 407
Не мисля,че е имало по противни участници от тези четиримата.Все е имало неприятни,но такова низко поведение,такова падение чисто човешки,такава липса на достойнство не е имало
Дори Ралица и го намекна на Рада.

# 1 408
Ауууууу тая Радка нормална ли е? Да обяснява на Калин как да си приема номинацията мъжки Joy просто не мога, хахахах. Била ходила на елиминация, не се страхувала. Ходила е да, и ако не й дадоха смешно наказание, вече отдавна да се е прибрала да върти кючеци на мазните чичаци. Направо не мога да повярвам какво гледам Joy

# 1 409
  • София
Както се казва в една книжка, наглостта на наглия е безгранична. Седнала Радостина да критикува Калин как си приема номинацията! След като показа как се поема отговорност за загубата... Боже, боже. Едно точно нещо ги попита Ралица, дали си представят как изглежда това?

Общи условия

Активация на акаунт