💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 66 509
  • 1 691
  •   121
Отговори
# 1 545
Сега се замислих. Досега да сте видели някъде Мунчо на събития или срещи с другите участници? Пекин видях, че сега е имала скоро посещение на деца някъде заедно с Николета, Рада и много други Обаче Мунчо сякаш в дън земя се е покрил май.

# 1 546
  • Някъде там...
Защото се надяваше, че някоя от големите бели птици все още има късче доблест. И ще си поеме вината, както обеща на разбора.
Аз до последно се надявах пък, че Пекин ще направи обрат, щеше да е епично. Такъв обрат й гарантираше симпатии от публиката и по-позитивен образ. А и, откъдето и да го погледнеш, с Ивайло и Калин ще стигне по-далече. Обаче няма да е бленувания женски финал.
Сега се чудя на кого ще поверят да й отреже главата, доста желаещи станаха.

Мунчо коментира с патос под постове на Калин в ИГ... Хвали го. И го мернах някъде с Ръждавичка, Траян и още хора.

# 1 547
Само си спомнете за миналата година и омразата към Мартин. Сега Мартин е малко детенце пред Мирослав. Е, представете си тогава догодина какво ще е... Същото, само че на втора степен.

# 1 548
Перифразирам един коментар, който мернах във фейса "От днес нататък, ако Миро има битка срещу жена - спокойно може да не слага жилетка". JoyJoyJoy

# 1 549
От всички най-много се изложи Пекин, язък ѝ за образа на горда амазонка и умна жена, който си градеше отначалото. Стана ѝ много кофти, ама сама се наигра, кой каквото сам си направи.

# 1 550
Само си спомнете за миналата година и омразата към Мартин. Сега Мартин е малко детенце пред Мирослав. Е, представете си тогава догодина какво ще е... Същото, само че на втора степен.
Не е задължително.Към Рълев нямаше въпреки че  отново друг беше фаворита на публиката.Както и към Андрей и Милен.Ако покажеш качества дори и друг да ти е любимец ще го поздравиш и продължиш.Просто Мирослав изкопа дъното буквално.Заедно с Алекса и Мартин  са възможо най- лошия избор за победители,и с нищо хубаво няма да се помнят .С една дума недостойни .

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 00:04 от *Ани*

# 1 551
Супер неприятен епизод. Пекин без грам колебание би пуснала по нанадолнището и двете квачки, но просто й е рано, трябват й за глас. На тях двете пък борбата им е буквално ден да мине- друг да дойде. Пълно е с играчи, които ще ги отстрелят от раз на битка, но явно са решили преди да излязат да натрупат максимално негатив. Миро няма думи, с които да опиша колко ми е анти. Ако има нещо по- кофти от нагла жена, плетяща интриги, и въртяща номера, то това е мъж, притежаващ тези качества и, бутайки така напред. Пекин по- често е показвала т***и от него. Толкова жалко мънкане и от четиримата на тези номинации, като си решил да бъдеш нагъл и долен, поне си застани като хората зад думите и го направи както трябва. Не "ох, много ми е трудно, Ами то нямам довод, ама нали коалиционно..."
Ралица, ясно беше, че няма да даде имунитет, както и да бяха питали. Нейните оферти са като комета, прелитаща веднъж на 150 години, ако си я видял веднъж, значи със сигурност няма да се повтори в този живот. Те дават, каквото и когато решат, не каквото играчите се опитат да изпросят. Пък и как иначе, щеше да има за какво да гледа на великия квартет и най- вече Радостина, като на нещо гнусно, залепнало на подметката й.
Адмирации на Ивайло за духа и волята да продължи до край да опитва някак, нещо да промени. На Калин също. Страхотен е и като човек и като играч, няма смисъл да си пада под нивото, нито заради тях, нито заради продукцията. Каза си им всичко, както си е. Че Радостина е шубе и като цяло всички до един в тяхната коалиция и това, което и на нас ни беше ясно, че него този изолатор няма да го събори за още седмица или две.
Ивайло не мисля, че има шансове срещу него утре, но и да беше останал още, към финална фаза вече, щеше да стигне трудно. Все пак даде максимума от себе си и игра оптимално с тази супер куца ръка, която му се падна още от самото начало.
Надявам се, Калин да вземе добро лично предимство.
Алекс, нещо се обърка с Чикагото май, забрави че не говори с младежите, дето му търпят понякога досадните брътвежи. Много хубаво му върна, Чикагото.

# 1 552
Мили хора, тази вечер не гледах епизода и понеже ви прочетох, се чудя да пускам ли въобще да гледам или да пропусна? Какво ще ме посъветвате? Струва ли си да си пусна епизода, заради някои конкретни моменти или въобще не?
Гледай. За този съвет ще се говори дълго и ще остане в историята на Игрите. Хубаво е да се види и предисторията, т.е. играта и причината да стигнат до съвета.
Гледах съвета. Играта не си я причиних. И имам един коментар само - Няма по-голямо удоволствие на този свят от чувството да знаеш, че имаш силата и доблестта да излезеш достойно от лайняна ситуация!

# 1 553
Защото се надяваше, че някоя от големите бели птици все още има късче доблест. И ще си поеме вината, както обеща на разбора.
Аз до последно се надявах пък, че Пекин ще направи обрат, щеше да е епично. Такъв обрат й гарантираше симпатии от публиката и по-позитивен образ. А и, откъдето и да го погледнеш, с Ивайло и Калин ще стигне по-далече. Обаче няма да е бленувания женски финал.
Сега се чудя на кого ще поверят да й отреже главата, доста желаещи станаха.

Мунчо коментира с патос под постове на Калин в ИГ... Хвали го. И го мернах някъде с Ръждавичка, Траян и още хора.

Мисля, че такъв обрат би бил единственият шанс Миро да събере някакви минимални симпатии - да взриви собствената си коалиция отвътре и да надцака Пекин. Ама откъде толкова мъжество у него?

# 1 554
Ако е така защо прие 2 гласа, нямаше никакъв смисъл в това. Поне аз не го виждам, де

Ами Калин беше първи, 2 гласа купува, евентуално след него и Ивайло да купи 2 гласа, стават им общо 6 и пак има някаква надежда, ако останалите не купуват.
Но на Ивайло му откзаха 2-ри глас, поне това показаха. Просто Ивайло купи този 1 глас някак от солидарност с Калин, че той си даде неговите грошове и пак логиката отсъства.
Но има ли смисъл да се търси логика, още с "пленяването" на Калин всичко беше решено. Защо изобщо Калин няма имунитет както всички други новодошли в племе?! За да ги изправят един срещу друг направиха поне 3 много големи изключения от т. нар. правила на играта!
Не съм гледала елиминационната битка на 4-мата жълти с Кристиян, но явно тогава Ивайло е изтървал единствения шанс да пропусне Кристиян пред себе си и да отиде да отстрани тази Радостина, която разбрах, че цял елемент не е могла да преодолее и са й сдали наказание 2 минути. Че и с грошове са я дарили.

# 1 555
  • пустинята Гоби
Нямаше грошове за Радостина.

# 1 556
  • София
Епизодът ми загорча. Виждаме случващото се и отвън в умален мащаб тук. Група от глупаци решава съдби на можещи и мислещи хора. Жалка, подла, срамна родна картинка.

# 1 557
  • пустинята Гоби
Много гнусен епизод, не знам как ще се гледат тези четиримата. Изглеждат и звучат много долно.

# 1 558
Имам лошото предчувствие, че утре ще прецакат Калин и ще отпадне, и тогава … Ако видя някъде на живо тези четиримата гнусари, така наречената женска коалиция на мазната мас ПекинА, мрънкалото Мирка дето ще избута зад полите на клявките, Рада тъпоъгълника и Тъполетка още по- тъпото и нахално,  едва ли ще се сдържа да ги нахраня подобаващо. Пожелавам им да усетят народната “любов” в пълната й сила навсякъде!!!

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 00:54 от Tиана

# 1 559
Омерзение, отвращение, погнуса. В ступор съм.
Поздравления за Ивайло и Калин.
Никоя от тези жени няма да се доближи дори до Анна-Мария от сезон 1......

Общи условия

Активация на акаунт