💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 81 187
  • 2 054
  •   158
Отговори
# 1 860
  • София
Тази игра я гледам за четвърти или пети път и толкова прецизно изпълнение на всяко от нивата не съм виждала.

Фифо беше перфектен на тази битка. Simple Smile

# 1 861
  • София
Аз още снощи ви писах, че вината си е в Калин и Ивайло, че не поискаха личен имунитет за 100 гроша (50+50), ама вие не та не.
Продукцията била го отрязала.
Ехх, Тома Невернииии Simple Smile
Но разбирам де, тук е в пълна сила приказката за лъжливото овчарче...
Но аз бях сигурен, че са се смутили или там си нещо, те си знаят.
И няма как да сме сигурни на 100% че нямаше да се получи след като Ралица му даде 2 гласа за 50 гроша.
Аз лично не си мислех подобно нещо, даже го бях написала.

Много странна игра на Ивайло, да не би да иска да си ходи? Толкова бавен беше на пироните, а на купите направо играе странно, не разбирам логиката му - пет пъти отвори една и съща - тази с червеното кубче, по няколко пъти и други цветове... Rolling Eyes Наистина не разбирам. Иначе по принцип имаха равен шанс.

# 1 862
Ивайло е по-добър на фунийките, но колко пъти ходи на масата и няма и едно съвпадение.
Много слабо.
Калин помни по-добре.

Това му е грешката на Иво която ще му изяде главата иначе спокойно можеше да бие тук с това представяне ан стрелбата , но когато ходи на масата трябваше да ги подкара наред а не разбъркано и щеше да се получи , като при Калин изведнъж да му се наредят няколко поредни и да е по лесно след това , но тази година са променили и правилата ( или са ги променили в движение както обикновено ) и освен да въртят масата могат и да местят самите кофички което може да промени много играта , и Павката не знам дали нарочно или случайно не го каза точно на Иво когато беше сам на масата .

# 1 863
Много прибрано това момче, подрежда кубчета и купи под масата. Joy

Тъкмо пишех колко педантичен ми се струва Калинката. Как си ги подрежда кубчетата в купичките и после купите под масата подредени една до друга. 🤪 Сигурна съм, че даже не осъзнава че го прави. Душичка! 🐞💙

# 1 864
  • София
Ивайло се е предал сякаш.
Не виждам никаква логика в това което прави с масата.

# 1 865
Казах и аз вчера, че Калинката не се пазари както трябва, можеше и да склони Ралица, ако беше добър пазарлък... ама нейсе.

Ивайло - магьосник на функциите, скъси си ги и вятъра не можа да го бутне, ама никаква памет с купите.
Калинката там го разби направо.

Увиквам ги, макар да знам кой печели ахахах

# 1 866
  • На Изток от Рая
Ивайло май наистина се само саботира, може би иска да си тръгне от този цирк, защото няма никаква логика в действията му. Може пък и да иска да помогне на Калин, защото знае, че с тази контузия не е конкурентен на част от мъжете, а така Калин ще има някой геош и ще отмъсти за него

# 1 867
Последно по тази тема - Калин, дори да се беше опитал да иска имунитет, нямаше да получи такъв, защото не е било в плановете. Идеята беше да порицаят двамата ,,саботьори" и единият да изхвърчи. В случая Иво, на когото отдавна са му вдигнали мерника. Ако не искаха да бутат коалицията и да се състои тази битка между единствените силни в това племе, Калин, като откраднат, щеше да има имунитет за седмицата. Grinning

# 1 868
От километри си личи, че Ивайло иска да си ходи. Писнало му е от спънките на продукцията и не му се занимава вече. Не стига, че играе срещу съплеменниците си, но и срещу продукцията. Жалко, че отпада по този начин, но отдавна го бяха подготвили натам. Както казаха в Надкаст, неговата сюжетна линия приключи, няма смисъл да го държат още.
Главен герой ще остане Калин при жълтите. Не вярвам толкова да се старае на битките, като така или иначе той все ще е номиниран.
Ще отиде на още една елиминационна битка и сигурно ще ги слеят. Не виждам смисъл да се върти само около това Калин и още някой на елиминация, ще стане скучно.
С това съсловие, в което се намират, не виждам как ще спечелят която и да е битка.
Иначе Калин на всеки пост, ако може за всички да им минава обиколките. И на съвет “айде още една битка, тъкмо и някой силен да изгониш”.

# 1 869
Ами предал се е стария лъв, колкото и битки да минава, хиените вече късат месо от него ...да минава младия лъв напред и с нови сили да къса хиенски опашки и глави.

Или просто толкова му стига акъла, да играе без да помни и само на късмет, каквото стане ...рулетка хахаха

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 21:33 от LadyPopcorn

# 1 870
Ивайло долно играе честно казано като  типичен комарджия.Не ми допада това.

# 1 871
Продукцията веднага е записала,  едно от по-слабите места на Калин. Очаквам, ако стига финал там да има пак стрелба с фунийки Grinning

# 1 872
  • София
Калин е слабичък с фунийките.
Не е играл в квартала.
Ивайло обаче е много зле на масата, много. И като върти масата си пречи и на себе си.

# 1 873
Много неспортсменско от страна на Ивайло..

# 1 874
  • Някъде там...
Ивайло е от моето поколение. Колко фунийки сме свивали и сме играли. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт