💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 85 546
  • 2 134
  •   146
Отговори
# 2 055
  • Някъде там...
Малко реплики на Калин от снощи, разговорите в началото на епизода

Аз съм тук за игрите и да се забавлявам. На мен ми е все тая, и да ме номинирате и да не ме номинирате, все ми е тая. Ще ходя на елиминация, я се върна, я не. Дошъл съм тук да играя. Правете си каквито искате схеми, аз съм вънка, да знаете. Вън от схемите ви съм. Не искам да играя с вас.

Аз смятам, че изборът ви беше лош, защото се обрекохме на гадна участ. Наистина, не ви се сърдя, просто моето лично обективно мнение е, че вашият избор просто беше глупав.

Ако се върна утре, върна се. И да ви кажа, ще ми е много сложно с вас, много ще ми е сложно, признавам си. Ако Иво се върне, да му мисли.

# 2 056
Само за няколко часа от 12.4 на 13.2 хиляди следващи Калин.
Аз нямах ИГ. Специално заради Калин се вписах. И аз в кюпа с всички Simple Smile

# 2 057
14К за Калинката! За 24 последователите му нарастнаха с 2000 души Blue Heart

# 2 058
Всичко сте казали и моето мнение се припокрива с това на повечето писали. Достоен финал за играта на Ивайло, също смятам че донякъде може би той си го избра, защото и аз се съмнявам, че би бил толкова хаотичен с купите. Но при така стеклите се обстоятелства това беше възможно най- добрия начин да излезе с чест и достойнство, в битка, победен от един от основните фаворити. Такъв трябва да бъде и истинския финал, битка между силни и кадърни играчи, а не фиаско между няколко чапли, добутали още две седмици с мишкуване.
Калин- просто радост за окото. Можещ и в същото време толкова скромен и смирен, няма друг играч в този сезон, освен може би Лапунов, който при победа вместо да се величае би признал хипотетично подпиране на рамо от опонента, или по- кофти обстоятелства, за другия, както когато са мъже срещу жени. Всички се бият в гърдите колко са силни. Най- достоен от останалите на този етап за финал. Не вярвам и аз да му позволят да се върне при сините за жалост. Иначе дори да прати Пекин или Миро с цел заколение там, съм сигурна, че от продукцията веднага ще им опънат чадъра и ще са недосегаеми. Ако Пекин наистина освен перманентно капитанство има и имунитет е меко казано резил.
Иначе сетила се Мара, че иска да играе с Ивайло. Кога имаше шанса да направиш обрата на сезона спа, дойде й после, че с него й е по- удобно. Уж са много силни всички, ама яко се жегнаха от Калин, че са шубета. И видимо не им е все тая за територията, голяма агитация беше как трябва да се играе, независимо от всичко. Joy Много ми хареса как директно си им каза, че изобщо не му се играе с тях и схемите им. И като постоянно говорят за женската си коалиция и Миро не се споменава, той като част от жените ли се брои просто, или забравят за съществуването му и те?

# 2 059
Харесвам Чикагото обачее му гледам профила в Инстаграм.Този човек  ще си продаде и задника за малко слава и пари😂Няма лошо де личи си, че това може би му е била главната цел с предаването да е в хайлайфа на реалити "звездите"😁,а пък Калинчо лека полека всички ги минава по последователи в Инстаграм.Следват Ръждавичка,Александра и онази русата с ужасната уста😁

# 2 060
Неделчо, разбрахме те, че те четеш тук, но няма ли да се включиш да обясниш на емоционалната вълна(тълпа), защо някой би искал да даде в жертвоприношение себе си, за да запази Калин/Ивайло в играта. Или и ти смяташ, че тая битка на 300 срещу персите така или иначе е решена?

# 2 061
  • София
И според мен Иво падна доброволно на битката. Правеше нелогични неща, като да размества своите кофички, а не е глупав мъж

За днес искам Калин да НЕ познае залога и да започва да чисти Ж4  една по една. Дори и да познае, продукцията няма да му разреши той самолично да се размени с някой от Феномените. Ще трябва да размени други играчи. Не виждам смисъл да сменя слаб жълтур със силен феномен, защото новодошлият ще е съперник на Калин  в елиминационната битка. Иначе би било чудесно Калин да може да се размени например със Сапунджиева, ама надали.

# 2 062
  • Някъде там...
Сега се присещам, че снощи имаше нещо като паралел между двамата самотници в племената - Калин и Сапунджиева. Като отношение и комуникация с останалите в племената, като лично техни усещания и реакции на изолирани и потенциални жертви.
Сапунджиева, макар и нарочена за следваща номинирана, без близък човек в племето, все пак получава съвети и подкрепа. И ако има някаква доза "тормоз", то той е в пъти по-мек от това, което получава Калин в момента. И въпреки това Калин е този, който приема по-леко нещата, все така с усмивка.

# 2 063
Не е много красиво да се отнасят така със Сапунджиева, но дето се казва "га яде кифтетата, не рива". Като беше в зелените и пригласяше на Пекин, и тормозеха Дино и Траян, нямаше проблеми тя. Може тя лично да не се е държала лошо, но подкрепяше Пекин. Мълчанието и бездействието също са вид действие. Та, хич не ми е жал за Сапунджиева. Лесно е да си в силната коалиция и да колиш и бесиш. Да не се чуди "що така".

# 2 064
На мен проблемът ми с това Калин да седи при жените (в това нарицателно включвам и г-жа Лошо ми е, ама на елиминация търча като дива коза на трасето) е, че постоянно ще е на битки. Териториални, първа елиминационна, втора, после на елиминация и после пак наново завърта кръга. Това няма как да не се отрази като глад, умора, неудобства от лошата локация, туко виж някоя контузия… и накрая, когато трябва да е най-силен и да играе най-добре, ще е капнал.

# 2 065
На мен проблемът ми с това Калин да седи при жените (в това нарицателно включвам и г-жа Лошо ми е, ама на елиминация търча като дива коза на трасето) е, че постоянно ще е на битки. Териториални, първа елиминационна, втора, после на елиминация и после пак наново завърта кръга. Това няма как да не се отрази като глад, умора, неудобства от лошата локация, туко виж някоя контузия… и накрая, когато трябва да е най-силен и да играе най-добре, ще е капнал.
Поне ще си вземе максимума от играта- свети като е на терен. А е очевидно вече, че няма кой да го остави да спечели(по мое мнение)

# 2 066
  • София
Вчера Калин, Ивайло, Крис, Йордан и Димитър са били на посещение в 2 СУ “Емилиян Станев”. Синът ми разказа, че е било много яко 😀 Задал им е въпрос кое най-ужасното нещо, което им се е случило в Игри на волята. Всички са отговорили единодушно - блатото.

В същото време една “силна” и достойна да продължи в игрите жена, върти кючеци по заведенията… и забавлява мъжката част.
Да беше отпаднала още на блатото, вместо да затъва по-дълбоко в него.

# 2 067
Малко реплики на Калин от снощи, разговорите в началото на епизода

Аз съм тук за игрите и да се забавлявам. На мен ми е все тая, и да ме номинирате и да не ме номинирате, все ми е тая. Ще ходя на елиминация, я се върна, я не. Дошъл съм тук да играя. Правете си каквито искате схеми, аз съм вънка, да знаете. Вън от схемите ви съм. Не искам да играя с вас.

Аз смятам, че изборът ви беше лош, защото се обрекохме на гадна участ. Наистина, не ви се сърдя, просто моето лично обективно мнение е, че вашият избор просто беше глупав.

Ако се върна утре, върна се. И да ви кажа, ще ми е много сложно с вас, много ще ми е сложно, признавам си. Ако Иво се върне, да му мисли.
  И мен ме впечатлиха тези му думи, открит, честен, без да обижда, или пък да шикалкави като Пекин, или глупостите, които ръси Николета . Честно, не само в ИВ, изобщо по ТВ скоро не се сещам да съм гледала друг такъв диамант . Това е много вдъхновяващо, независимо от разочарованието от другите. Факта, че все още има такива хора ,макар и почти да не ги виждаме, защото не са от тия ,които се навират навсякъде, сам по себе си е Надежда ❤️‍🩹

# 2 068
  • София
На мен ми се иска Калин да спечели облога и да прати Миро при Алекс и Дино. Ама няма шанс.
Според мен едната харпия / Радостина/  ще плати при феномените и ще вземе Чикагото.

# 2 069
Аз още снощи ви писах, че вината си е в Калин и Ивайло, че не поискаха личен имунитет за 100 гроша (50+50), ама вие не та не.
Продукцията била го отрязала.
Ехх, Тома Невернииии Simple Smile
Но разбирам де, тук е в пълна сила приказката за лъжливото овчарче...
Но аз бях сигурен, че са се смутили или там си нещо, те си знаят.
И няма как да сме сигурни на 100% че нямаше да се получи след като Ралица му даде 2 гласа за 50 гроша.

Дяволче, наистина ли мислиш, че това на кого се дава имунитет зависи от играчите дали ще си искат? Тук си има сценарий и се следва.Явно сценария е бил Ивайло и Калин да са на елиминация.Нали с тази цел промениха броя на номинираните.Нали не си мислиш, че не са чули сметките и на Ивайло и Калин.Ако искаха да дадат имунитет щяха да му дадат още като отиде в племето като на всички.На съвета Ралица можеше да каже, мога да ти дам имунитет за 100 гроша, ако искаш поискай от някой 50 гроша.Така направиха с Наталия.Дали щеше да си поиска Калин или без няма никакво значение за сценария.

Общи условия

Активация на акаунт