💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 90 285
  • 2 187
  •   158
Отговори
# 2 085
Абе Туджаров верно ли ни нарече вчера "баби"? "Мани ги в БГ-мама, там са баби."
Или ми се е причуло? Rolling Eyes

# 2 086
  • Някъде там...
Баш така си ни нарече. Плюс леко подигравателното отношение към нас, че не разбираме от стратегии, залагаме на емоциите. Това не им пречи да влизат да ни четат и да заимстват идеи и коментари.

# 2 087
Баба е майка му на Туджаров 😂Робинзон който се взе за голяма работа покрай тия прости и тъпи на  г. з  Ергенки 😄Защото в реалния живот няма и да го  погледнат тоя смешник😁

# 2 088
Гадно ми е, че Ивайло отпадна, но поне беше от Калин, а не в нагласена битка от Радка. Ивайло му беше писнало адски, той добре обясни причините на наглата Ралица. Много достойна игра направи и наистина ще се помни!
Калин е уникален, и то не като играч, а като човек! Толкова позитивен млад мъж, амбициозен, способен, лишен от всякаква злоба, спортсмен! Добре, че има такива като него! Наистина не е за победител в това риалити.

# 2 089
И защо се обиждате? За българина тази дискриминация по раса, пол, възраст, сексуална ориентация се приема едва ли не за "юначество". За някои е все едно дали ще наречеш списващите тук "баби",  като че ли баба е  нещо обидно, или автори тук ще опитват да унижават участници заради подозирана сексуална ориентация като ги наречат лесбийки... Докато мисленето ни е такова -   ще сме някъде около нулата като общество, защото подобен речник и поведение говори само за едно- нямаме собствено достойнство, нямаме уважение към околните. Жалко е!

# 2 090
Относно покера- ако играеш като лаик, да, като игра на война е- на късмет и уж наблюдателност.
Покерът е спорт. Иска се много интелект, математическо мислене, издържливост и още много качества.
Не мога да коментирам нивото на Иво- нямам преки наблюдения.

# 2 091
  • Дубай
Изложи се Туджаров, а го харесвам, но това негово изказване... Значи той е дядо!

# 2 092
За евентуалната симулация на Ивайло- попитах изкуствения интелект. В скрития текст е отговора:
Скрит текст:
Разбирам — в тази ситуация изглежда, че:

разбъркването е позволено,

играчът не е особено мотивиран,

не може да саботира открито,

разбъркването усложнява запомнянето на двойките.

В такъв контекст не е задължително поведението да е симулация. По-вероятни са други две обяснения:

✔️ 1. Ниска мотивация → хаотични действия без ясна цел

Ако човекът не е много мотивиран да спечели, той може да действа разсеяно, да няма ясна стратегия или просто да се забавлява без да се напряга. Това често води до:

по-неподредени движения,

пипане на купички „както дойде“,

липса of концентрация върху собствените двойки.

Този тип поведение не подкрепя никого конкретно — просто показва, че не се старае особено.

✔️ 2. Разбъркването като пасивна трудност, не като помощ

Когато купичките се пипат и разместват по време на игра, това:

затруднява и двамата играчи,

прави играта по-хаотична,

намалява значението на паметта.

Тоест ефектът не е насочен към подпомагане на опонента, а по-скоро към по-случаен и непредвидим изход.

❗ Кога бихме заподозрели симулация?

Само ако играчът:

умишлено разкрива полезни за опонента позиции,

целенасочено движи така, че неговият съперник да намира двойки по-лесно,

прекалено често „случайно“ премества неговите правилни купички, а чуждите — поставя по-подредено.

Но от описанието ти това не се вижда явно.

📌 Заключение

На база това, което описваш, поведението по-скоро показва ниска мотивация и хаос, отколкото симулация в полза на опонента. Разместването, когато е позволено и когато е хаотично, не е достатъчно доказателство, че играчът подпомага другия.
Ето, и ИИ мисли като мен 😂😂😂

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 11:21 от MikasaA

# 2 093
Ма'ни го изкуствения интелект, който преди Х теми на някого за пъзел отговори, че ако дадена конфигурация се разреши от играч, значи е за Нобелова награда по математика, каквато не съществува. Joy И той е баба. Bowtie
Туджаров и Неделчо като дуо, втория е повече в нашия тон и начин на мислене, Туджаров винаги е давал една по- различна перспектива, малко е като Дяволо тук между нас, той нерядко ярко се откроява в позицията си. Ама в крайна сметка сме различни хора, мислим различно и това е интересното понякога, някой да е малко по аут ъф дъ бокс, дори и да се пулиш невярващо, докато четеш/ слушаш Joy
Ама няма нужда да се обиждаме на база различните си мнения, не защото баба е обидно, ами защото аз и не само със сигурност сме доста по- млади от Туджарката. Иначе, даже може да го приемем за комплимент, защото възрастните хора обичайно са символ на мъдрост и житейски опит, значи мнението ни тук доста тежи, иначе нямаше и да ни четат. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 094
На мен ми се иска Калин да спечели облога и да прати Миро при Алекс и Дино. Ама няма шанс.
Според мен едната харпия / Радостина/  ще плати при феномените и ще вземе Чикагото.
Аз съм сигурна, че ако това стане, ще дадат на Миро имунитет за седмицата. Всъщност, когато и да прати, ще му дадат имунитет. Така че по-добре ще е да не познае довечера.

# 2 095
Аз гледах снощи подкаста с Ивайло. Хубави неща каза, не отстъпи от позицията, която имаше в игрите.

gerido, аз пък много добре го разбирам. Човекът е принципен и честолюбив, мръсните игри не са неговото. Саботажът беше отчаян ход, когато видя, че вече нищо друго не му остава. Той си каза в подкаста снощи, че след като отново се е озовал с хората от старото си племе и Пекин, рязко му е паднала мотивацията и буквално не му се е играело вече.
Добре , със сила и влизане в битки се играе по-достойно .  Но тази игра позволява коалиции и продукцията постоянно се намесва . Покажи малко широчина на мирогледа ,  животът не е “Игри на волята”  и залата за тренировки , и как изобщо може да даваш оценки кой как възпитавал децата си . . Юлиян в първия сезон беше ли пращан постоянно на битки , преиграха ли финала, за да не е победител. Това е седми сезон и всеки сезон продукцията си има пионките , които разиграва. Несправедливо е в живота , но това е игра. Предният сезон Мартин играеше подло , защото отстраняваше хора на които беше дал дума , че ще  подкрепя , а тук виждам една заявена коалиция , която следва линията на сезона за жените в игрите. .

# 2 096
  • София

Верно ли, хахах!
Понеже съм сигурна, че четат, за да преписват от нас и да им свършим работата, Туджарка, "баби", захапи се отзад Simple Smile бг-мама няма да ти изкарва вече паричките да обикаляш Азия. Хвани се на работа, детето ми! На вашия храст му е изпята песента, сори Joy

# 2 097
  • София
За мен разбъркването на купите от Ивайло бе някакъв отчаян ход, че и местеше и своите все едно изведнъж рентгеново зрение ще придобие. Изглеждаше точно отчаяно.

# 2 098
gerido, това,че една несправедливост и мръсотия се повтаря 7сезон, не означава, че трябва да свикваме и да го приемаме за нормално.

# 2 099
  • София
Ха-хаа - точно снощи мъжът ми обясняваше на дъщеря ми, че bg-mamma е първообразът на chat gpt.

Общи условия

Активация на акаунт