Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 57 273
  • 765
  •   2
Отговори
# 15
  • Сф
Дай тракинг да я видим. Или се обади на ДЧЛ

# 16
CD378711179DE
Това е тракинг номерът. Изписва ми е амазон, че 2 пъти са идвали и не са ме намерили, но никой не ми е звънял. Не знам как се очаква да ме намерят.

# 17
Здравейте
Имам една пратка от Амазон , доставена с DHL, но не мога да разбера къде да я получа. Има ли някакъв номер на DHL, на който да се обадя? В Еконт не е.

https://www.speedy.bg/bg/track-shipment?shipmentNumber=CD378711179DE

# 18
Slavim, как разбираш, че това е номер на Спиди?
Преди малко бях в този офис за получаване на две пратки от България и никой не ми каза, че тази е там.
Да не говорим, че бях и в Еконт, пак за тази пратка, защото мислех, че dhl работи с тях, а получих друга от Амазон, за която там пише, че все още е на път. Досега винаги с габко съм поръчвала и затова задава сигурно малоумни въпроси.

# 19
  • Бургас
Не съм slavim, но аз проследявам всичси пратки в parcelsapp. Имам приложението, но може и в сайта.
Скрит текст:

# 20
Аз миналата седмица правих поръчка, която беше разделена на две, защото беше от различни места. Едната част ми дойде с FAN courier, а другата - с Еконт.

# 21
Fan куриер кой ги поема в България?Не е ли пак Еконт?

# 22
Моя грешка - едното е било с Еконт, другото -  с Express One.

# 23
# 24
# 25
Какви подаръци мислите за Коледа изпитвам  затруднения вече какво да бъде не искам глуповата играчки ,но девойката се прехласва все още. Купила съм и лего ,но ми трябва идей за 6 г. госпожица  обича да твори и в къщи имаме какво ли не. Просто вече не мога да го измисля ....

# 26
Благодаря на всички за помощта за моята пратка!
Взех си я днес от Спиди. Изписали на получател името на  някаква корпорация. Dhl правилно ми бяха изписали имената. Незнайно защо Спиди са ги променили.

# 27
Благодаря за кафето!

# 28
# 29
Мен още ме е яд, че не поръчах Шарк-а от лимитираната серия за 173 евро:cry:

Сега заглеждам този, някой го беше пуснал по-назад, но не ми харесва, че дръжката не е права и ми изглежда, че ще е неудобно така...
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0CGDJ112Z/ref=ox_sc_act_imag … WKAKR8XB7XF&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт