Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 60 622
  • 801
  •   8
Отговори
# 795
ronicat, а къде го видя този "рейтинг за връщане" на мъжа ти, дето бил отличен?
И наистина не разбирам за какво е цялата драма, при положение, че не са ти блокирали акаунта?
Зарязвай го Амазон и си купувай Хилфигърите от друг магазин, в който номерата им повече ще си отговарят на твоя крак или пък в който продават само непробвани и невърнати стоки. В Люксембург едва ли Амазон ви е единствената опция за маркови стоки.

# 796
Е, нали темата е за амазон. Нека всеки си сподели неговия случай.
На мен супер безумно ми блокирана стар акаунт, в който имам много дълга история на поръчки и не мога да го отблокирам, създадох нов и сега трупам впечатления/ рейтинг.

Няма ги вече ултра промоциите, дразни ме, че се напълни с китайски боклуци.

Все още обаче можеш да уцелиш добри цени, много по-добри от България визирам.

Сега следя новото поколение роботи прахосмукачка и тези са на много добра цена
РУМба
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0DV9TVS5N/ref=ox_sc_saved_ti … WKAKR8XB7XF&psc=1

Xiaomi
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0CTCXKL52/ref=ox_sc_act_titl … WKAKR8XB7XF&psc=1

Пътека за бягане, в момента без доставка до тук 89е
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0GBWQHCD5/ref=ox_sc_act_titl … O5COQYDOVFV&psc=1

# 797
  • Пловдив
Някой с мнения и опит при кучешките храни и лакомства?

# 798
  • на Мелмак
Томито не е маркова дреха /обувка Wink
Поне така си мисля.
Аз от имам доста разлипни номера от моите и на дрехи, и на обувки.

# 799
  • София
Не намирам особена полза от Прайма по отношение на доставката, в това число и за минималната сума до България (пак е същата). Има смисъл за някои цени. Ще го спирам. 1 месец безплатно и сега като изтече 2рия ще го спра (оставих го покрай празниците)
Да, ronicat, има сериозен проблем с доставките и състоянието на пакетите, но това е по вина и на куриерите. За пореден път се норв с ЕКОНци… тук и чат с човек ома смисъл колкото с бота.
Амазон-ботът определено в безполезен, точно той ме подведе 2 пъти да чакам връщането, а то преди 20+ дни получено.
Скоро заради моя грешка канселирах поръчка минути след пускането, но парите бяха блокирани, виждах дълго като взети, ботът не помогна, мейл, т.е. човек свърши работа, банката потвърди, че сумата е взета само веднъж.
Ревюта не пиша, но пък чета и не ми е направило впечатление да се орязват негативните.

Etty, маркови са, но в зависимост от къде са купени Wink

# 800

[Amazon Haul] €5 off with code HAUL5 (€25 minimum order value)
Китайски стоки с доставка до Германия!

# 801
Да споделя развитието с робота  - смених батерията и работи, обаче ... много сложно с този немски. Роботът ми за под също е от немския Амазон, пак ми говори, но за него не се притеснявам - нито ще падне, нито ще направи нещо... Ама този си говори и хич не му разбирам какво иска.
Още повече излъска един недостъпен и голям прозорец, докато успея някак да го хвана и да го изключа. Заби се в най-крайната му точка и няма сваляне. Натисках дистанционното наляво-надясно-нагоре-надолу, той си говори някакви неща и накрая криво-ляво, го пуснах наново, че като дойде до мен, да го издърпам някак.
Как го правите вие?

Общи условия

Активация на акаунт