Ноември приключиха при нас и съм страшно доволна . Човека ми беше препоръчан от няколко познати, впоследствие от него разбрах че е от 20+ години в бизнеса и още на първата среща спечели доверието ми ,че си разбира от работата. В процеса на избиране на цветове,дръжки, материали и уреди ми даде супер адекватни съвети,неща за които изобщо не бях помислила за да стане максимално функционално ,удобно и красиво.
Единствен недостатък е ,че е затрупан с работа и изработката на цялата кухня отне близо 3 месеца,но пък поне монтажа беше страшно бърз. Работиха по цял ден до 8 вечерта и на третия ден кухнята
беше готова за употреба със свързани уредите .
И като цена от трите " прослушани фирми" те ми се видяха най-адекватни. 9 метра П-образна кухня с уредите ми излезе 15 000лв като уредите бяха около 4200-4500,та лично за мен 10000 за толкова голяма кухня е чудесна цена.
Определящо при формирането на цената на кухнята е видът материал на вратичките и механизмите, чак тогава можем да кажем колко изгодна е кухнята. Вие сте сравнили цена на един проект при 3 фирми, но моята кухня е, например, 12 л.м. и ми излиза по-евтино от 1110 лева на л.м.
.Разбира се, препоръката е много важна, и тогава цената даже остава на заден план!
Надявам се да не го изтълкувате като заяждане, друг е фокусът.
Харесвам ''гранитните'' като визия много, но не искам да й треперя за петна и напукване, има ли наистина устойчиви? Или за готвачи със замах иноксова си е най-добре? Благодаря предварително!:)