Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 27 734
  • 545
  •   4
Отговори
# 540
Не ми хареса Седемте циферблата - както написах в началото, книгата е несериозна и дори забавна, а тази адаптация беше хем скучна, хем прекалено драматична.
Не знам защо режисьорите упорстват да превръщат родителят на Бъндъл в
Скрит текст:
убиец - тук майка й, а в друга адаптация с мис Марпъл (която не е в тези книги) - баща й убива няколко души. В книгите (две са) тя има само баща, който не е убиец и не е фалирал.

Между другото, в епизода на Поаро по Седемте циферблата (който няма нищо общо с книгата)
Скрит текст:
има бабичка шпионка (май за германците - вече не помня, а и не харесвам точно този епизод, едва ли ще го гледам скоро пак) - не наричам Хелена Бонъм Картър бабичка, но тази в епизода си е - изглежда поне на 80. И когато я питат защо е станала такава, отговаря, че е изгубила синовете си в предишната война - държавата я е предала и т.н.
Така че, може би режисьорът на минисериала е откраднал нещо от тази адаптация. Или е съвпадение.

Том Бърк (Корморан Страйк) играе инспекторът в този епизод - ако искате да го видите като значително по-млад.

# 541
И аз не съм гледала Younger, защото актрисата ми е супер антипатична. А пък и в коя вселена тази жена може да мине за 26 годишна? Grinning

# 542
  • Sofia
Е, как, във вселената на Ергенът, където всички са на 24, но изглеждат на по 44 😀
Конкретно Younger беше с една идея недомислен 1ви сезон, но после ми стана много по-интересен.

# 543
Аз съм вече на 3 ти и да си кажа, много ми е забавен гледам по 2-3 еп. на вечер за отпускане от деня.

# 544
  • Варна
Отметнах един не лош сериал ,,Steal" , шест епизода.
https://www.imdb.com/title/tt32499731/

# 545
Обичам да гледам сериали по кабеларките, заради минималните усилия - дистанционно и бг субтитри. Сега върви Кралицата на загадките ( Murder most puzzling), много ми е разтоварващ. Почват още два нови, но не ме грабнаха много - Арт детективи и Убийства преди вечерната молитва (как го запомних ?!). Всичките са английски май.
Отдел "Фалшива самоличност" - френски шпионски, по истински случаи - имам двояко отношение - харесва ми, че има недоизказани неща и трябва да гледаш внимателно, обаче почнаха да се завъртат и повтарят някакви ситуации. Няма екшън, но държи напрежение, поне у мен. А и по тая телевизия не пишат сезона и серията, и ми е трудно да го проследя.
По Нетфликс гледах един италиански - Il Clandestino, нещо като детективски пак, не е уау, но на мен ми беше приятен.
Другите сте ги коментирали.

Общи условия

Активация на акаунт