Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 34 053
  • 700
  •   1
Отговори
# 690
Къде го гледате ?
По препоръки от форума, вчера започнах "Dear child".....и много е добър. Здраво държи фокуса и покачва интригата. До трети епизод съм и е зарибяващ сериал.

# 691
Silent Witness 29

# 692
Благодаря за Dark Winds Flowers Hibiscus Изтървала съм го, а изглежда интересен.

Аз почнах полския мини сериал Breslau, спрягат го за 'полския Вавилон Берлин' Heart Eyes(който лично ми е уау).

# 693
Ето и моят топ 5 за 2025.
1.Institute
2.IT:Welcome to Derry
3.The Pitt
4:Dexter:Ressurection
5:Smoke

# 694
  • Sofia
likeawind, потърси  няколко страници по назад, имаше линк за онлайн платформа.
И аз благодаря на съфорумката, Heart която го сподели. Много добро попадение е този сериал, но все още имам три епизода до края.
Надявам се, че и развръзката е силна и смислена.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 07:24 от Lady Royal

# 695
Матю Рис много ми хареса в стар сериал ''The Americans''. Ако някой си пада по шпионски филми, агенти под прикритие, препоръчвам го.
Клеър Дейнс открих в ''Homeland''. Върти ми се нещо, че съм попадала на нея в някакъв филм, който не ми хареса и не го изгледах.

# 696
  • UK
Е как, Клеър Дейнс е известна с ролята си на Жулиета, във филма с Лео ДиКаприо.

# 697
Клеър Дейнс я помня и в "Дворецът на илюзиите" от '99-та. Бърза справка с гугъл сега показва нисък рейтинг на филма, но тогава като нов филм на мен ми беше харесал.

Матю Рис много ми хареса в стар сериал ''The Americans''. Ако някой си пада по шпионски филми, агенти под прикритие, препоръчвам го.
Хм, звучи добре, но много ангажиращо, поне за мен, с толкова много епизоди. Слагам си го в "за друг път", но ме съмнява да му дойде реда.

# 698
  • Sofia
Е как, Клеър Дейнс е известна с ролята си на Жулиета, във филма с Лео ДиКаприо.
Аз я знам от един сериал, където играеше 15г тийнейджърка - Анджела с червена коса (много й отиваше). Навремето ми харесваше. Сега го издирвам, но май го няма никъде

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 23:36 от Brin de muguet

# 699
  • UK
Да сериала с Джаред Лето, My so-called life се казваше.

# 700
  • Sofia
Да сериала с Джаред Лето, My so-called life се казваше.
Много благодаря!
Бях забравила как точно се казва.
Да, много бяха сладки с Джаред Лето.

Общи условия

Активация на акаунт