Кой или какво ви дразни във форума?

• 15 693
  • 369
  •   1
Отговори
# 255
Бу,а къде са компрометиращите писания на Как' Сийка и Wolf?Признай си,колко ти платиха,да ги затриеш...

Ню и Кейси вече достойно присъстват в седмичната чат-тема,нищо че не четат там... LaughingТака като гледам,и аз натам съм се запътила...

# 256
Изчезнали са ми постинги. Следователно ме дразни Бу.

Бу, сега ще видиш как се прави магия със сплескана на шосе жаба. Няма да видиш, ще усетиш.
                                                            Волф, циганин Делиормански.

# 257
  • До хладилника, който обичам
Няма изчезнали постинги, не ме карайте да яхам метлата. Който не вярва, да си търси по последни публикации.

# 258
Бу,накрая ще се окаже,че ти си виновна за всичко. Wink

# 259
Виенската сладкарница е модел, прасе, но и мила мама, Лиске.

# 260
Ссори, джедай Бу. Без малко да изгориш по погрешка.
Тъкмо изрових жаба от една кратуна. Сори.

# 261
Бу ме дразни тази сутрин Crossing Arms
Защото ръцете и са по-дълги от моите Crossing Arms Mr. Green

# 262
Ми аз не се дразня на съфорумци, дето се заяждат и обиждат, на безполезни теми и на глупости, аз им се наслаждавам...
Пък ако нещо започне да ме чопли, веднага го затварям. Ами що да си развалям деня? Не съм мазохист.

# 263
Днес ме издразни Sinara, според която бебето не трябва да се извежда на разходка до 40-тия ден. Извеждало се ЧАК след погачата и църквата.  #Crazy
Всъщност за каква църква става на въпрос? newsm78 Може ли някой да осветли невежеството ми.

На 40-тия ден се прави първо причастие. Детето се води в църква, при попа. Последният си знае работата Grinning Това за вярващите.

Ще падна да се хиля. По тая логика католиците не трябва да показват носа на децата си навън до 8 годинка.
Че при тях чак тогава е първото причастие.
Мале кви бабини деветини  ooooh!

# 264
Най-интересното беше, че ми се присмя като я попитах в кой век живее. Убедена била, че нищо не разбирам.... Laughing

# 265
Мале, ами да си прибирам тогава хлапето от училище, щото и аз нямам право да го извеждам.

# 266
Дразни ме интригантството. Дразнят ме хора, които се държат лицемерно и двулично. Не разбирам защо го правят, наистина.
Noel ме подразни. Не я познавам, но с включването си в тази тема се изложи. Станах пишман, че осветлих невежеството и, ама приказката за "направи добро..." всички я знаем. И припяващите в хора, също.
Такааа, дойде време да си видя и аз моя ник в темата Joy

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 10:18 от strelche®

# 267
ей, да не закачате Бу-то, че ще хвърчи перушина!!!
 и Ноел ми е симпатична Hug, не, че другите ме дразнят...ама не всички пък спазваме църковните ритуали - нали всеки си отговаря за неговото дете!

# 268
Стрелче, не са дразни, но си написала пълна глупост.

# 269
Стрелче, не са дразни, но си написала пълна глупост.

Кое, по-точно е глупост - инфото или мнението ми?

Общи условия

Активация на акаунт