Отговори
# 615
# 616
Нося супер новина !  Утре вечер ще има синхронен онлайн превод на  Сабина на ABI

Рускините отброяват и времето до началото на серията.

https://vk.com/turkdizi.online

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 16:09 от Kami_J

# 617
Нося супер новина !  Утре вечер ще има синхронен онлайн превод на  Сабина на ABI

Рускините отброяват и времето до началото на серията.

https://vk.com/turkdizi.online
Най обичам мечтите да се превръщат в реалност!

# 618
Снимки към 1-ви епизод. Музиката е супер.

# 619
В Епизод 1 на #Abi:

Доган, успешен хирург в Измир, след усиления си труд в спешното отделение, е принуден да се върне при семейството си, от което е бил отчужден от години.. Пристигайки в Истанбул за сватбата на сестра си, Доган се озовава в центъра на борбите за власт в семейство Ханджоглу, докато се изправя пред проблеми от миналото, които е смятал, че е оставил зад гърба си. От едната страна е авторитарният баща Тахир, а от другата - амбициозният му по-голям брат Синан...
Пристигането на Доган нарушава равновесието в семейството; докато Чагла, млада и красива адвокатка, водена от чувство за справедливост, неволно е въвлечена в този хаос заради любимия си батко Бехрам. Пътищата им се пресичат безвъзвратно и съдбите им започват да се пренаписват. Последвалите неочаквани събития принуждават Доган, против волята му, да прекара много повече време със семейството си, отколкото е планирал.

Супер новина за Сабина Heart Eyes

# 620
# 621
  • София
Привет, къзлар,

Новината за синхронния превод на Сабина е страхотна, еха ехаааа...
И Афра е страхотна.

Честно казано, не ми се обсъжда патрона ни - да е жив и здрав, но с тези "велики" влюбвания във всеки филм, все фатални, все до края на живота му...не е ли това повтаряемост на ролите, които играе?

Хубава вечер!

# 622
Оппааа, айде на он излемето Grinning

# 623
Добро утро, момичета Kissing Heart
И Денят настана Grinning

# 624
# 625
Здравейте, момичета Kissing Heart
Да си кажем както в добрите стари времена:

Bugün günlerden #Abi... Heart

Пожелавам успех на сериала, на Афито, на Кенан, на Дирен, на целия екип Flowers Four Leaf Clover

Терзи, благодаря за линка Kissing Heart Слагам частта зза Афра

Енциклопедия на стила: 50-те най-добре облечени звезди на 2025 г.

Пълният пътеводител от А до Я за най-добре облечените знаменитости по света.
Още една година отлетя, оставяйки зад гърба си 365 дни, изпълнени с активност. В модата колелото продължаваше да се върти, задвижвано от креативните индустрии, които се преоткриха с въздействащи партньорства, междуиндустриално сътрудничество и силата на културата.

Отвъд модните подиуми, светът стана свидетел на знаменитости от всички краища на Земята, които оформяха, влияеха и изтласкваха модата в светлината на прожекторите. Независимо дали чрез стилни моменти извън работно време, появи на червен килим или класически ревюта на първия ред, забележителни фигури в развлекателната индустрия доказаха, че да си добре облечен не е просто стилно изявление. Като инструмент за изразяване, модата комуникира, разказва истории и играе ключова роля във формирането на духа на времето.

Афра Сарачоглу
Коя е: Турската актриса и изгряваща модна сила Афра Сарачоглу, известна с ролите си в „Ялъ Чапкъни“, „Лошо момче“ и „Фаред“.

Право на модна самохвалство: Името ѝ започва да резонира в парижките среди благодарение на нарастващото ѝ приятелство с Баленсиага. Към края на годината звездата се присъединява към редиците на семейство Bvlgari като посланик на марката.
Забележителни стилови моменти през 2025 г.: Появите ѝ на първия ред на Седмицата на модата в Париж. По-специално, прощалното ревю на Демна, където тя защити модата и красотата, вдъхновени от състезанията от Y2K.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 09:00 от Еванджелин

# 626
# 627
Здравейте, дами!
Имам един ala bg мама въпрос. Ако днес наруша собствената си забрана, гласяща: без електронни устройства през седмицата! и връча на наследството таблета, за да мога да си гледам "ABI", това прави ли ме лош родител? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 628
  • Варна
Joy Аз пък даже ще си налея и винце!
Прави те нормална жена, която не фокусира живота си в детето. Като имаш свои интереси и увлечения, даваш пример как да се радва на живота. Ако само пърхаш наоколо, просто ще досадиш.
Аз ползвам дизитата за нагледен пример какъв мъж да НЕ СИ ТЪРСИ дъщеря ми. Хем забавно, хем полезно. Наскоро пък се оплакала на мяйка ми, че трябвало да измие чиниите, защото мама четяла книга. Познай колко съчувствие е получила от баба си.

# 629
Тези 2,5 часа са си моето "лично" време. Гушкам си лаптопа , сипвам си питието , зареждам се с ядки и давам "заето". Домочадието си дели комп ,телевизор, таблет и се възползва от тези 2,5 часа , както си пожелае. Когато дизито свърши - чакаме следващия вторник / преди беше петък/. Иначе кога ще ги оставя у дома два часа  без надзор - никога. Досаждам им !
Така че,  сега семейно чакаме  A.B.I
Сигурно се молят дизито да се хареса и да има колкото се може повече епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт