Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 17 820
  • 295
  •   2
Отговори
# 270
Мнение за червилата SOSU?

# 271
Формулата на Revlon glass shine (старата в черна опаковка) най-близо до коя линия от YSL loveshine е? Виждам, че ги сравняват и с трите, но предполагам, че различните цветове не са с различти формули.
Ще ми се да си грабна едно розовичко от нотино, но ме е страх да не е хлъзгаво като candy glow, търся по- лепкава формура като на candy glaze.

# 272
Моля ви, предложете наистина добра острилка за моливи. Имам 2, ужасни са! Някои моливи са дървени и направо ги съсипаха. С тях е най-зле положението, направо дъвчат дървото, а са нови. Не помня какви са, но уж не бяха най-обикновени. Едната е двойна. Любимият ми молив на Inglot ще свърши повече от острене, отколкото от употреба. Без значение колко струва, да е най-читавата.

# 273
  • на дъното
Аз съм много доволна от тази

И тази

# 274
Диа, аз остря с острилката, дето вървеше с молива на Диор, предишната ми беше Импала, двойна, много бях доволна!

# 275
  • Sofia
Ползвам острилки от книжарниците, все е молив. Joy
Иначе имам по една на Диор и Том Форд, дойдоха заедно с молива.
Еднаква работа вършат.

# 276
  • Велико Търново
Нито на Шанел, нито на Диор ми харесват острилките.Точно като Диа смятам, че половината молив заминава в коша.Мислех си, че проблема е в мен.

# 277
  • Sofia
Пропуснах да спомена, че ползвам моя си техника на острене. Не вкарвам молива до края и леко повдигам свободния му край така, че да се промени ъгъла. Тогава сваля дървото, а от цветната част минимално.

# 278
# 279
  • София
Момичета, просто спрете да купувате моливи, които се острят. Аз не бих се затормозявала при толкова много алтернативи. Едно време използвах моливите на UD и тяхната острилка, помня че ми беше най-удобна.

# 280
На мен автоматичните моливи не ми харесват. Много е малко съдържанието, бързо свършват, понякога се чупят...

# 281
Аз си взех на Essence и мисля, че върши добра работа.

# 282
И моята е на Есенс, доволна съм.

# 283
  • София
Разгледах си моливите, в последните две години използвам основно на МАС и Too Faced, доволна съм.

# 284
Май точно тази е трошачката! Изглежда очукана, но е нова, просто се търкаля в чантичка с червила и моливи. Не, разгледах, не е тя. Моята май е Aura.
Скрит текст:
Благодаря ви, ще потърся посочените и ще опитам всички съвети.
Сега се сещам, че май някъде имам тази розовата на Essence, даже не е ползвана още. Ще я потърся.

Общи условия

Активация на акаунт