Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 32 188
  • 432
  •   7
Отговори
# 420
  • София
Ще се втечни леко, ако в сложиш в топла вода, да. Другото, което понякога съм правила, е капки за очи. След като влизат в очите, не би следвало да има проблем. Но по принцип не е много добра идея да се разбърква съставът на продукт за очи. Пробвай с топлата вода по- добре.

# 421
С капки за очи течни сълзи или с течност за промиване на лещи.

# 422
Подарявам талон от ДМ лайф за 15 % ДМ био.

# 423
Някой ползвал ли го е този сапун?

# 424
  • Deutschland
Нови продукти от Балеа

# 425
Има ли някакъв трик за втечняване на спирали? Вчера купих любимата ми спирала и с ужас установих, че се нанася по-трудно от обикновено и стои на бучки, сякаш е леко засъхнала. Беше добре запечатана в магазина и не вярвам някой да я е отварял, но и много добре знам колко е течна тази спирала при отваряне. Дали ако я сложа във вряща вода ще стане нещо?

Аз слагам по няколко капки физиологичен разтвор.

# 426
Някой ползвал ли го е този сапун?

Точно този не съм, но от тази серия каквото съм купила е било чудесно попадение.

# 427
Аз съм доволна от спиралите на Есенс.

# 428
Видях, че са препоръчали сапуна във фейсбук в една група.Почиствал много хубаво лицето и срещи черни точки бил много добър. Та се чудя да го купя ли или да видя, ако има някакъв гел като него. Под формата на сапун не знам дали ще ми е удобно да го използвам 🤔

# 429
Има гел от същата серия и при мен беше ужасно изсушаващ, а съм с мазна кожа. Не ми допадна.

# 430
Аз ползвах черен сапун на биотрейд. Ама отдавна не ползвам сапун. Сега съм на микса синия с цинк и редувам със зеления на #OOTD и не ми изсушава, намаляват кожните изблици 😆

# 431
  • София
Търся крем за ръце, който да благоприятства за кръвообращението при излагане на студ да е без лют пипер или нещо дразнещо очите. Търсих в нета, но излизат на Асам и подобни, които са си за болки и травми.

Тази тема вече няма ли да я има?
БИО/органична и натурална козметика - тема 8
https://m.bg-mamma.com/?topic=1279938.750

# 432
Има гел от същата серия и при мен беше ужасно изсушаващ, а съм с мазна кожа. Не ми допадна.
За сапуна не знам, но потвърждавам за гела, по-изсушаващ гел не съм имала. Съмнява ме да предотврати появата на черни точки, даже може да има обратен ефект от прекомерно пресушаване на кожата. Преди бях изпробвала концентрата срещу черни точки от същата серия, но не видях ефект.

Общи условия

Активация на акаунт