Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 42 759
  • 574
  •   1
Отговори
# 555
Тази маска на Катрис не съм я виждала, както и Кармекс с ягоди.
ДМ дали имат sleeping маски за лице? От Дъглас имах една, но вече не ги намирам. В кутийка беше, като крем. Търся нещо подобно.

На Миша има три вида нощни маски– перлена, с мед и с алое. Една опаковка стига за няколко пъти. Ето този вид:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/missha-noshtna-maska-za-litse-s- … 806185781824.html

# 556
  • София
Само да кажа, че според мен шийт маските се различават от тези, които са като торбички. Те са сякаш като крем с доста силикони, докато шийт вариантът е като серум и на мен лично ми действат по- добре.

# 557
  • Deutschland
Аз търся обаче нощна маска в кутия, като крем. Няма как да спя с шийт на лицето, защото се въртя постоянно. Но Миша ще ги пробвам за през деня.

# 558
  • Сливен
Видяно в dm: MISSHA Нощна маска за лице с перлени частици (https://www.dm-drogeriemarkt.bg/applink/missha-noshtna-maska-za- … pdsteilen.laufend)

# 559

Вечерта сложих преди да заспя маската на катрис, а днес веднъж гланц на джуси бомб.
Дори с медицински балсами не съм имала меки устни.

# 560
  • Deutschland
Сдобих се с душ гела от новата, лимитирана серия на Дав. Ухае разкошно на малинови бонбони. Сега ще търся дезодоранта и мисля скраб за тяло има

# 561
Аз по едно време реших, че искам от пептидните гланцове на Essence, но нещо се бяха поизчерпали и се сдобих с три цвята от тия на Catrice:

И от любопитство - и с три от новите мистове на Juicy Bomb.

# 562
Еее, Азара тя тия устни и напукани ще са разкош. ❤

Маска мога да препоръчам на Юриаж термалната. Разкошна е, богата, лека в същото време, но много хубаво plump-ва кожата.

# 563
Сдобих се с душ гела от новата, лимитирана серия на Дав. Ухае разкошно на малинови бонбони. Сега ще търся дезодоранта и мисля скраб за тяло има
И аз го взех в събота,разкошен аромат.Жалко че не остава по кожата,поне не и върху моята.

Summer Care серията също е с много хубав аромат, свеж-пролетен

# 564
Препоръчаната от Азара нощна маска на Юриаж наистина е чудесна! Също така е много хубава нощната маска на Фрудиа, но тя е в по-малка опаковка за 2-3 използвания.

# 565
  • Deutschland
Ванеса, тази серия на Дав в момента се продава за по 50, 60 € във винтед. Само душ гела е 15. Явно до мен друг продукт няма да стигне. Изкупена е тук в града, явно за препродажба.
Например скраба

# 566
Аз по едно време реших, че искам от пептидните гланцове на Essence, но нещо се бяха поизчерпали и се сдобих с три цвята от тия на Catrice:

И от любопитство - и с три от новите мистове на Juicy Bomb.

Откъде са закупени? Не ги виждам в ДМ или Лилли.

# 567
Гланцовете ги поръчах онлайн от Bonjour, имат и от тези на Essence в момента:

# 568
Фрау,гледах и четирите серии се продават в Щатите,7-8 долара на парче
Скрит текст:

Ние обаче явно ще се задоволим само с Рандеву Smirk

Dove имаше преди години серия кремове за ръце DermaSpa,златната капачка беше много добър.Някой срещал ли ги е скоро?

# 569
  • Deutschland
За съжаление Дерма спа се намира само под формата на бронзиращ лосион за тяло при нас. Ако имаш Томас Филипс наблизо, оглеждай там. Периодично зареждаха от серията разни неща. Последно като бях обаче нямаше наличност.

Общи условия

Активация на акаунт