🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 92 839
  • 1 789
  •   102
Отговори
# 1 785

Тук в темата бяха пускани линковете, но модераторите ги изтриха. Предполагам е против правилата и няма да стане да се публикуват втори път.
Аз хвърлих око само на заглавните снимки, не съм пускала видеата. Доколкото разбрах няма мъже, а е само тя, така че не ми се вижда нещо кой знае колко скандално, но все пак всеки има право да си прецени дали иска да е с нея в личния си живот.

Не съм сигурна дали е сама на всички. Обсъждаха клип с някакъв дебел мъж.

# 1 786
  • София
Имаше снимки с един доста противен гологлав и нестроен мъж. Бяха голи в баня все едно. Има и клипчета със соло изпълнения, които са ми попадали още при първото й участие. Ако има такива и от скоро, явно не е променила и това...

# 1 787
Като е истина дайте линк поне.
Истина е, аз го гледах, оттогава ми е зле🤢не че съм някаква пуританка и О аз такива неща не правя, но просто познавайки персонажа от телевизията и ако не знаеш тези неща за нея и ти се струва някакво нормално, хубаво, възпитано момиче и изведнъж като я видиш в така и някак много гнусно ми стана, оттогава я гледам в съвсем различна светлина, признавам си. Виж, ако видя Шермин или Блага или Габи Б. да правят нещата, които Дениз в клипЧЕТАТА, понеже не е едно, нямаше да ми стане гадно, на тях си им отива😂
Пишеш Дениз Хайрула по..но в нета и ти излиза веднага. Някой го беше написал по назад

# 1 788
  • SF
Вероятно се потвърждава, че всички, които лаеха срещу Натали, че е лека жена, е трябвало първо себе си да погледнат.
Жалко, защото са млади, хубави жени и можеше по друг начин да преминават през живота си. Имат по една чантичка Шанел и какво от това?!
Скъпо са си я купили.

# 1 789
Аз видях някакви снимки на които е сама гола и без грим във Вана, някакви други където пак без грим е гола,  и имаше някакви тагнати с нейното име на които използва вибратори, обаче не се вижда лице, a да и една на която ближе ягодка.  С дебелия мъж слава богу не ми е попаднало и не съм намирала несоло видео. Сигурна съм, че Виктор има бая по-гнусни в неговата колекция... Човек с огледала в спалнята няма как да не си снима домашно Корно. 

Общи условия

Активация на акаунт