Бърлогата - най-новото стратегическо риалити шоу на България

• 31 679
  • 449
  •   1
Отговори
# 435
Перфектно оформена тема, както винаги! Благодаря (от мое и .. предполагам, от името на останалите) за огромния труд. Това се казва първи пост на тема Wink Подробно, подредено, изчерпателно. Всичко на едно място.

# 436
  • София
Кастинга за сезон 2 е закрит. Новите обитателите са избрани.

От недомлъвки в Надкаст, почти сигурно е, че Стоян и Доника от Ергенът сезон 5 ще участват в сезон 2 на Бърлигата, но не е официална информация.

# 437
Пак ли ще тийзват 5 месеца преди да излъчват...

# 438
Поне 5 Grinning

Интересно дали пак Крумчо (кинта и 60) ще е в ролята на страшния жътвар Grinning

Първият сезон не е сниман през лятото (нали всички са с якета). Но Зона Х беше снимам лятото. Та не е ясно Стоенчо къде ще се снима през юли.

Последна редакция: вт, 26 май 2026, 17:56 от diziler

# 439
Дано намалят патоса, че изобщо не е в тяхна полза..

Аз трябва да призная, че на този етап ме изгубиха като зрител. Дори финала на първи сезон не можах да изгледам - толкова голямо ми беше разочарованието. Стискам им палци вторият сезон да се получи по-добре и да са си взели поуките, защото се вижда, че е хвърлен много труд и имат желание да се случат нещата.

Дано да подходят по-отговорно и чисто комуникационно -  AI може да направи нещо ефектно, но не и да го напълни със съдържание. Целта на комуникацията е да информира на първо място - аз не се чувствах информирана и най-малкото нямах представа кога се очакват епизодите. Непостоянният им график също не спомогна - как да гледаш нещо, като не знаеш кога се излъчва?!

# 440
Офф, Стоян 😵‍💫
И на мен ми дойде в повечко театърът, но най-вече постоянните намеси в играта.
Ако пак започнат да разменят роли, да дават безумни предимства и имунитети, ще ги зачеркна.

# 441
Според мен нещо бяха оплескали и си бяха издали ролите, затова се наложи тази размяна, но никой не излезе да си признае грешката.

# 442
Мартина в подкаста на Кукушев, каза, че тя и Любомира са взели хонорар, за да участват в "Бърлогата", имало паричен фонд за всички участници. (В "Ергенът" не са взели).

# 443
Александра Гърдева е първият обявен участник.

# 444
Вярно, че сме малка държава, ама толкова ли няма нови лица жадни да се излагат по Интернет Cry

# 445
И тя през десетина риалитита мина. Че даже и баща й беше в Брадъра, татуиран заядлив русофил.

# 446
Жалко, че за 3-4 дни снимки ще се овладява, иска ми се пак да я видим като в Къщата на инфлуенсърите Heart
Май първият обявен е Светослав Петков от Българе. Отвратителен им е инстаграма, AI slop отвсякъде.

Последна редакция: нд, 28 юни 2026, 22:03 от Clouded

# 447
# 448
Чакала от Игрите и Чакалкаст ще влиза в новия сезон на Бърлогата. Горкия.

# 449
Наистина горкото Чакалче. При тия идиоти (от екипа)…

Общи условия

Активация на акаунт