Бърлогата - най-новото стратегическо риалити шоу на България

• 32 921
  • 467
  •   1
Отговори
# 450
# 451
# 452
Пак половината каст ще е от Къщата на инфлуенсърите, на бас Grinning
Да очакваме скоро и сестра й, Норчето Гранде?

# 453
Аз Йоанна я харесвам. Като нищо ще видим и Елеонор и едната ще е в лоша роля.

# 454
Може и Ронси да е с тях.

# 455
# 456
Мале… този си е действащ лекар от МБАЛ Братан Шукеров, но пуска клипове и от известно време се прави на инфлуенсър. Учудвам се, че се е навил да участва в тази велика простотия.

# 457
Аз съм общувала с него в ИГ на тема нутрициология,фармакология и лабораторни анализи. Допадна ми като 1-ви впечатления.Явно иска да е разпозмаваем в СМ пространството.

# 458
Ново предположение това е Криско

# 459
# 460
А майка му ще влиза ли Trollface

# 461
Крада скрийншот от другата тема.

Както е видно, Стоянчо и майка му отговарят на подигравките в социалните мрежи. Предаването още не е започнало, а те коментират в СМ.
Ето затова трябват железни договори. Ама... в "Бърлогата" всеки си прави каквото си иска.

# 462
Както е видно, Стоянчо и майка му отговарят на подигравките в социалните мрежи. Предаването още не е започнало, а те коментират в СМ.
Ето затова трябват железни договори. Ама... в "Бърлогата" всеки си прави каквото си иска.

Какъв е проблемът? Той е обявен участник.. иначе на същия скрийншот се вижда и как продукцията отговаря на хейта, така че ще е доста лицемерно, ако го забранят на участниците Joy

# 463
Да, в "Бърлогата" явно е разрешено. Но да не забравяме, че това е аматьорска онлайн продукция. В риалитита по националните телевизии в договорите има изрични клаузи участниците да не пишат коментари, да не отговарят и да не реагират на xейт, похвали и т.н. Тоест да не коментират по никакъв повод и да не влизат в дискусии.

Последна редакция: пн, 13 юли 2026, 11:29 от diziler

# 464
Тук и предаването още не е заснето, нека си пишат.

Общи условия

Активация на акаунт