Аранжиране на маса - 10

• 25 771
  • 239
  •   1
Отговори
# 225
  • в сърцето на един мъж...
А, нищо им няма, даже така изпъква повече самата маса.
Ох, да си споделя мъката аз - бях една седмица в Лондон и бях на пазара в Нотинг хил... Едва си тръгнах от там. Толкова красиви сребърни прибори видях и порцелан... Не ми се мърдаше... И едни прибори с дръжки от слонова кост и седеф... Ох...

# 226
Димс, затаих дъх и на тази ти маса  Yellow Heart
Природна красота и човешко творчество в синхрон! Така се ражда съвършенството...
Да ти е честит новият сервиз и да радва и окото, и душата, и небцето ви!
Гея, не знам как си тръгнала от пазара с красотите, но аз не бих. Имаш ли поне снимки за нашите очета и душички?

# 227
Кубратова, наложи се да ме влачат Relaxed Нямам за съжаление, не даваха да се снима Sad

# 228
Гея, честно казано, за себе си точно такава картинка си представих Simple Smile , явно и при теб няма друг начин за напускане на това място...
Подозирах за снимките, но не знам колко си изобретателна, та реших все пак да питам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 229
Хаха, еми какво беше - еднаквите умове... Дъщеря ми беше с мен и тя ме дърпа за ръката яко Simple Smile Аз съм яко изобретателна, но имат навсякъде камери и си пише да не снимам и аз реших да не рискувам. Иначе имаше един магазин, от горе до долу със сребро и с порцелан на роял албърт. Вероятно ако бях намерила майската чаша с момините сълзи, нямаше да си тръгна с празни ръце Simple Smile

# 230
  • Австрия
Ох, да си споделя мъката аз - бях една седмица в Лондон и бях на пазара в Нотинг хил...

Едновременно те облазявам, Гея, но и съчувствам.. по своему разбирам чудесно Blush Не съм ходила, не се и очертава.. знам, че ще си разбия сърцето там Rolling EyesSunglasses

Днес, за Денят на бащата, птичета и лютичета:grinning:

# 231
Димс, като пътуваш със самолет, няма как, налага се да правиш трудни избори...
Никога не бих си помислила да съчетая тези цветове, но се е получило прекрасно! А птичетата са много красиви! Heart

# 232
  • София
Маса "Нар"

# 233
  • Австрия
Честит Еньовден Grinning

# 234
  • София

Честит Еньовден! Днес сме трима именици-аз, дъщеря ми и племеника ми.
Цял ден празненства.

# 235
  • Австрия
Ооо... вярно! Честит имен ден, Янче! Hug Всичко най-хубаво: здраве и щастие Flowers Four Leaf Clover

# 236
Честити да сте, Янче! Здраве и късмет!

# 237
  • София
Благодаря Ви!

# 238
Честит имен ден на всички ви, Янче! Все така цял ден да сте на празнични маси! 

# 239
  • София
Благодаряя!❤️
Вчера получих мноого красиви цветя. Две от тях са в жълто, оранжево и червено, любими огнени мои цветове.
Затова днес масата е в тяхна чест. Съчетани са с плодове портокал, грейфрут...💛🍊🧡🍊🧡🍊💛
Получи се една лятна, вкусна екзотика.
Цветен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт