Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 109 176
  • 957
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
И арабски Narcotic delight Initio за 1/10 от цената му.

https://www.notino.bg/fragrance-world/nudo-exotic-flowers-parfju … zheni/p-16289314/

# 286
Споделям разочарование от parfium.bg
Получих празно шише OPERA на XERJOFF. Не бях стигнала до него, пробвах, два фъса и край. Помислих, че е развален пулверизатора. Писах, отговориха ми да го върна, но реално бях изпуснала срока за рекламация. Реших да го разкулача и да си го прелея. Оказа се празен, пулверизатора си е работел, но като няма какво да се пръска…бутилката си е доста тежка, катранено черна, на кой да му мине през ума, че някой си е изпръскал парфюма и после го сложил в кутията да го продаде на карък или балък. Осъзнавам, че нямам полезен ход вече, нищо не мога да докажа. Дори да го бях върнала, щяха да ми кажат, че е празен.
Проверявайте си парфюмите от parfium.bg
Поръчвала съм доста парфюми от сайта, не съм очаквала такъв коледен “подарък”
Писах, обаждам се, но не ме отразяват

# 287
# 288
Parfum.bg, имат безплатно получаване в техния магазин

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 17:47 от chilko

# 289
Споделям разочарование от parfium.bg
Получих празно шише OPERA на XERJOFF. Не бях стигнала до него, пробвах, два фъса и край. Помислих, че е развален пулверизатора. Писах, отговориха ми да го върна, но реално бях изпуснала срока за рекламация. Реших да го разкулача и да си го прелея. Оказа се празен, пулверизатора си е работел, но като няма какво да се пръска…бутилката си е доста тежка, катранено черна, на кой да му мине през ума, че някой си е изпръскал парфюма и после го сложил в кутията да го продаде на карък или балък. Осъзнавам, че нямам полезен ход вече, нищо не мога да докажа. Дори да го бях върнала, щяха да ми кажат, че е празен.
Проверявайте си парфюмите от parfium.bg
Поръчвала съм доста парфюми от сайта, не съм очаквала такъв коледен “подарък”
Писах, обаждам се, но не ме отразяват
Парфюмите не пристигат ли запечатани с целоганова опаковка?
Parfum.bg. иимали и физически магазин, слллуучайно разбрах, там ццеее иииите предполагам са същите като на сайта?

# 290
# 291
Аз съм получавала запечетан парфюм с 1/3 липсваща течност, защото бутилката тече. Отвън не му личеше, чак като разопаковах и видях, че липсва доста, огледах опаковката по-отблизо и забелязах, че има течност вътре в целофана.
Това ми беше точно първата поръчка от Нотино Joy

# 292
Много вероятно е парфюмът да не е напълнен фабрично, просто е пропуснат на поточната линия.
Илко показа мисля наскоро в клип, че така е купил празен парфюм.

# 293
  • Враца
Получих това от Parfium.bg, аз няма да го ползвам, на някой ако му свърши работа - ще се радвам:

"подаряваме код за отстъпка за -10% при поръчка на козметика за над 100 лв.

Използвай код:

97ECXRCZU

Побързай! Кодът е активен само за 48 часа. "

# 294
# 295
  • София
Kilian и тук с 20% отстъпка. Не знам дали това са най-ниските цени, но който търси, може да погледне https://aromatix.bg/category/christmas-sale?vendors=by-kilian

# 296
# 297
https://parfium.bg/giardini-di-toscana-uniseks-diskavari-set
В кошницата се добавя автоматично код Premium с 15% отстъпка.

# 298
# 299
Глупаво чак сега разбрах за точковата система в Parfium.bg и досега все без профил съм поръчвала. Има ли някой, на когото са му прехвърлили точките след регистрация? Има ли въобще такава възможност? Винаги ползвам един и същ имейл за поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт