Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 95 853
  • 868
  •   9
Отговори
# 585
  • Бургас
За Гранд :  Март месец бях направила поръчка на Guidance с много съмнително ниска цена и бях написала в коментарите, ако не е оригинален да не ми изпращат. След 1 седмица са отказали поръчката.
Даже бях забравила за този случай. Сега напълних кошницата и тъкмо да поръчам,  видях в историята си.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 22:41 от Морски бриз

# 586
Ако цените на Грация се запазят след понеделник и тук потвърдите, че парфюмите са читави, ще пазарувам от тях доживот! Дотогава ще си чакам поръчката от Флакони, без изненади. ЧНГ, парфюмни приятели, да ви е спорна и пълна с изгодни покупки:cherry_blossom:

# 587
Grand имат 5 физически магазина, не вярвам да пробутват ментета. По-скоро са отказали поръчка, за да не се главоболят с връщане на пари и прочие усложнения.

# 588
Поръчах от Грация, скромно 6 парфюма Grinning

# 589
Леле тези цени в Гранд са... Нямам думи!
Преди да съм започнала като луд с картечница, някой пробвал ли е да плати с карта? Би трябвало да изписва потвърждение за сумата в банкирането преди транзакцията. Така ще може да се види дали са такива цените. Мен ме е шубе, защото съм с нова банка, нова карта и не съм още плащала нищо с нея. Със старата банка винаги трябваше да потвърждавам, но сега, незнам. Да не вземе без да трябва да потвърждавам, да ги дръпне парите и отиде....

# 590
Да разведрим малко обстановката с една лимитка, която е изчезнала, като старата двулевка гроздоберка Grinning и едва ли ще се появи пак.

YSL Libre Vanille Couture

Цяла вечер го търся и само тука го намерих на сносна цена (и поръчах) с възможност за доставка до БГ (в случая с превозвач), но има и директна такава срещу 35 евро. Не съм разглеждал много сайта обаче цените им май са, като другите известни испански Druni и Primor.
В два холандски сайта, в няколко полски, швейцарски и румънската Сефора има наличности, но цената е по-висока и няма опция за доставка до България.

# 591
# 592
Здравейте, сигурно е многократно обсъждано , но не намерих . Поръчвали ли сте от Венера козметикс, но парфюм без опаковка? Има ли причина да се съмнявам? Защото парфюма който искам да поръчам най-голямата разфасовка е само БО?

# 593
  • Sofia
Няма. Идват оригинални,  с бяла кутия и празен ход.

# 594
От Makeup поръчах преди коледа два парфюма единият дойде със скъсана кутия,но с запечатан целофан,с празен ход Всичко си беше наред с парфюма.Добре че  еди ния беше за мен,не ми се беше случвало досега да дойде скъсана кутия.

# 595
  • Пловдив
За много години, поръчах и аз от грация 6-7 парфюма дано всичко дае ОК🙏🏻🍀

# 596
За много години 🍀
Поръчах от Гранд Simple Smile
Доста сериозна поръчка направих, която се съмнявам да получа. Даже нов модел епилатор Braun взех за 7 лв, последен явно Simple Smile)(изчерпа се, след покупката).
Поне си върнах тръпката 😁

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 13:47 от Ellinor*

# 597
Имате ли идея, защо нотино са премахнали плащането с наложен платеж? Само опция с карта ми дава.

# 598
  • София
Scamadviser дава лош рейтинг на Grand Perfumery.
Скрит текст:

# 599
При Gracia показва, че нещата са добре!🙂
Дали можем да имаме доверие на такъв тип проверки!?🤔

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 13:37 от valiodj

Общи условия

Активация на акаунт