Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 84 874
  • 785
  •   2
Отговори
# 675
Поръчах вчера от СТАРКОРП, получих имейл, че поръчката ми е успешна и да очаквам потвърждение, но до момента ни вест, ни кост. Така ли действат по принцип? Thinking

Озон е сигурен сайт, от който многократно съм пазарувала и има добра комуникация.

Обикновено от Старкорп ми потвърждават по вайбър или по телефона, и то на следващият ден.

Това съобщение излиза на сайта- Уважаеми клиенти, поради големия брой натрупани поръчки в starcorp.bg е възможно забавяне в рамките на 2-3 дни, за което Ви молим да бъдем извинени.

Очаквайте включване Blush

# 676
Поръчах,като гост от parfium.bg в понеделник с наложен платеж.При проверка,какво се случва с поръчката ми излиза това съобщение:"Датата на доставка ще бъде актуализирана, след като получим/потвърдим плащането.
To receive your order in the date above the payment has to be validated before 14:00 on 9.01.26 г."

Всеки ден се променя за следващия до 14:00.Не разбирам какво се случва,но почвам да се ядосвам.

# 677
Някой вече тества ли новите парфюмчета на ланком!? Много им се чудя.Нямам нищо с ягода и ми е любопитно как е

# 678
  • оттам, откъдето започва България
Smartie, да, наистина така пише. Чухме се, дамата каза, че наистина имат много работа, но поръчката ми пътува вече към мен. Simple Smile

# 679
Побързайте, докато не са свършили.

Fragrance du Bois Sirene (5 бр. налични)

Fragrance du Bois Discovery Set (6 бр. налични)

# 680
Определено е голяма каша с поръчките.
На 01.01.26г. направих поръчка от Венера. Сайта не беше блокиран, нито имаше информация, че временно сайта няма да работи заради въвеждането на еврото.
На 05.01 получих обаждане от тях, че има техническа грешка в цената и сумата, която ми е в поръчката и пишело в лв. всъщност била в евро. Аз им обясних, че в поръчката на всеки поръчам от мен продукт са си били изписани, както в евро така и в лв. Отговориха ми, че не знаели какво излиза при мен, но нямало как да ми изпратят поръчката на тази цена....В крайна сметка отказах поръчката.

На 30.12.25г. направих поръчка от парфюм бг.

На 04.01.26г. получавам съобщение от тях на имейл, че единия артикул тестер е изчерпан и искат да знаят дали да ми изпратят само другия артикул или да анулират поръчката. А малко до преди да получа имейла от тях в сайта и двата артикула си бяха налични. В крайна сметка и там поръчката се анулира.
На 05.01.26г. направих нова поръчка от парфюм бг и към момента поръчката я няма, няма в отговор конкретна дата, на която ще е при мен.

# 681
Поръчах това, но се чудя какво ще дойде и ще дойде ли въобще нещо:
https://grandperfumery.com/allure-homme-edition-blanche-eau-de-t … oncentree-for-men
Цените е ниска, но се чудя какво да очаквам от подобен сайт, при положение че ЕДТ въобще го няма като артикул от производителя.

# 682
Не се кахърете - нищо няма да дойде...

# 683
Чудно ми е като не са подготвени за прехода, защо са си оставили сайтовете да работят...
Днес исках да поръчам една резервна част за еър фраер, влизам в сайта им, поръчките блокирани, голям надпис казва до кога ще е (утре) и толкова. Можеш да разглеждаш, но не можеш да поръчваш. Ето това изглежда рационално. А не да работи и после "ама няма как да изпратим на тази цена".
Губят клиенти, че дори и редовни клиенти не просто случайни.

# 684
Здравейте, 
Мога ли да се доверя на този сайт? Струва ми се, че  цена е доста добра.   
https://www.ozone.bg/product/narciso-rodriguez-parfyumna-voda-for-her-100-ml/

Надявам се, че още се чудите, дали да поръчате😀
Има и код, който сваля още 10 % надолу.
Лови и парфюмите, до 11/01 е.

Thankyou1025

# 685
Знаят, че клиенти винаги ще има, предвид ниските цени без аналог.

# 686
И аз чакам "включване" от parfium. Поръчка от понеделник, но нямам мейл, само вайбър благодарност с номер на поръчката... Ако не дойде до понеделник/ вторник прехвърлям "инвестицията" в друг сайт. Явно наистина имат работа и то не за друго, а защото обърканите цени я натрупаха. Напълно излишно терзание за всички.

# 687
Elinor тихомълком са си поувеличили цените.

# 688
Идвам на отчет. Сипете си по едно дълго ще е.

Една парфюмна одисея: от евро-шок до куриерски цирк!

Вече знаете началото на историята: поръчвам комплект Rabanne Gold в Makeup за 136 лв., имейл за потвърждение – и готово! Няколко дена по-късно получавам известие за пратката , изпратена… за 136 ЕВРО!
Аз, разбира се, я отказах веднага нямах желание да почвам годината със скандали, а и от опита ми с мейкъп не са особено гъвкави и разбрани. Краят? Мислех си. Но неее!

Вселената има други планове. Тук вече почва веселото. Пратката е отново изпратена,  цена - 136 лв., или 69,54 евро.  НО!!! Са създадени ДВЕ товарителници 🤨 и двете на една и къща стойност. Казвам си, Ок ще чакаме да видим що за чудо ще е.

Пристига куриерът, но пратката я приемат колегите ми, понеже ме нямаше. Връщам се в офиса и решавам да се разплатим, супер доволна, че най-накрая си имам супер парфюм на топ цена, питам колко са им е взел куриера , казват 70лева!!!! Казвам, не не, 70 евро трябва, ами не. 70лева им взел !!!!!! ШОК
Звъня на пожар да се разплащаме, той готин, а на мен съвестта не ми позволява. Горкия понеже бил в квартала още, зарязал буса на адреса където бил и тичал назад до офиса. Смяхме се, казвам му, тук съм няма да избягам, нали аз ти звъннах.

Три товарителници, няколко микроинфаркта и един полу умрял куриер по-късно, вече мириша на Rabanne и разкош. За нищо да ми излезе 70 лева този  парфюм, Страшен логистически цирк.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт