Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 84 535
  • 787
  •   16
Отговори
# 780
Здравейте, дали има код за нотино за бюлетин или нов клиент, гримове ще поръчвам, кодовете от темата не стават за тях.

# 781
# 782
# 783
Пуснаха Alien Pulp вече и он-лайн в Дъглас.
https://douglas.bg/mugler-alien-pulp-conf-91517
Виждам че са пуснали и новия Irreaistible Nectar. Пробвах го още преди 10 дни и ми хареса. Много сериозно го обмислям за продобиване.

# 784
Аз открих сезон 2026 с:

Violette Kew - от Elinor
Il Était Un Bois  - от  Aromaitx
lostinflowers - от Le Secret du Marais

Violette Kew - Открива се като пудрова, но детска, виолетка. Кимионът, който на моята кожа се натрапва още във връхните нотки, е също по детски палав. Напомня ми на този в Rose Poivrée, но тук долните гащи са все още чисти.
Рязката примяна, която следва, е категорична и подходяща за възрастни. Игрив парфюм. Ще се носи.

Il Était Un Bois - Много добър. Харесва ми повече от Bois Farine, не че усещам много прилики. Имам забележки към неизбежния амброксан, дето задушава всичко живо, но тук е търпим. Радвам се, че L’Artisan съживяват любовта ми към тях. Новият L'Amant звучи прелюбопитно, а не трябва да забравям Vétiver Écarlate.

lostinflowers - Уффф…Скандално добър и секси уд от един от любимите ми носове (неговите S-ex за S-Perfume и Scent Theo Fennel са култови) Като се отпусне, това вълшебство ще е опустишелно.

# 785
новия Irreaistible Nectar. Пробвах го още преди 10 дни и ми хареса. Много сериозно го обмислям за продобиване.
А трайността как беше?

# 786
С уговорката че моята кожа не задържа аромати, с този трайността беше неудовлетворителна. Някъде около 2 - 2.5 часа. На блотерчето се усещаше с дни обаче. Ще се опитам да го пробвам отново преди покупка. Цената му е доста висока за съжаление....

# 787
Нямаше как да остана безучастен към Guerlain Tabac Sahara след поста на valiodj Simple Smile.
В Холандия няколко сайта се предлага, но само този изпраща до Германия - над 100 евро доставката е безплатна. Който е нетърпелив да го отнася, обаче цената е доста солена.
Guerlain Tabac Sahara

И покрай Tabac Sahara видях една отлична цена.
Jean-Charles Brosseau Ombre Azurite

Общи условия

Активация на акаунт