Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 653
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 645
  • На изток от Ада
Pppqqq кипи си мяква проста лъжица.
Аз очаквам днес утре практ в бокса.

# 646
И аз мисля, че ще стане с каквато и да е лъжица, но тези вкъщи са от комплект. Иначе поръчах още една от Тему - те са евтини, но има да я чакам...
Сега видях нещо странно - една от последните ми пратки имаше 4 неща за полет и едно по суша. Изпратили са всичко със самолета - не е разделено.

# 647
  • На изток от Ада
Моята пратка по суша е в Казахстан.

# 648
Дами, не съм много в час с електроуредите от Тему, но сега искам да си поръчам акумулаторна прахосмукачка за кола и сешоар за обувки. Може ли препоръка и мнение за конкретни продукти?

# 649
  • София
Сешоар за обувки ли? С какво е по-специален от обикновените? Има някакви приставки ли?

# 650
  • на морето
Тази ли перяща прахосмукачка бяхте похвалили?
Ако е друга, може ли линк?
https://share.temu.com/YPiKDcnM02B
Или тази, май има по- голяма всмукателност
https://share.temu.com/VkNBjh6TbDB

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 16:09 от dodi

# 651

Аз имам този, но като вляза в поръчката да дам линк и пише, че е спрян от производство. Вижте при друг търговец, имаше същите на 22-23 лева.

# 652
Нещо странно стана при мен. Сумата за минимална поръчка ми беше променен на 30лв и съответно бях сложила в кошницата продукти за 30,50лв. Имах кредитно салдо към 20лв, но когато отидох да плащам сумата за плащане ми падна на 8лв. т.е сумата за поръчката ми е станала 28лв заради изчерпан артикул (дреболийка за 2лв и нещо) и ме пусна да направя поръчка въпреки, че пишеше минимална сума за поръчка 30лв. Сега влизам да проверя колко ми е мин сума за поръчка, променила се е на 25лв отново. Не разбирам на какъв принцип ги вдигат. На другия ми профил си стои на 25лв.

# 653
Много хубава работа щеше да ми свърши робота за прозорци, ако хващаше дистанционното. Едвам успях да измия два прозореца отвън и много добре се получи. Обаче такова натискане на копчета, влизат на вътре и робота не хваща командите . Едвам го предвижих да го стигна и отлепя. Идея нямам как да намеря такова дистанционно.

# 654
  • България
И моя пратка е загубена от зелените и...
Не разбирам как така ще пристигне до България, Варна и оставаше ония да уцелят къде е Шумен, по възможност и желания адрес на кутиите.
До днес беше почти добре и накрая "изгубена", но не съвсем.
Пътува обратно. Странно е как "изгубена" се връща.

# 655
Според мен са я намерили и са я пуснали за доставка, а не за връщане.

# 656
  • България
Писах си с бота на Тему. Води се "изгубена" и ще я изпратят отново.
А в приложението на "куриерите" се вижда, че пътува към Будапеща и вече е в "история", а не в очакваните.
Сега видях, че кутиите в моята част на града са заети, така са си решили проблема.
Връщат без да доставят, а ние да си губим времето с избор, поръчки, плащане, очакване.

# 657
Сега проверих и пак 25 лева ми дава минимум за поръчка, а миналата седмица беше 30 лева (след купон).

# 658
На мен ми е искало 25 лева минимална за поръчка за купони, а ми е предлагало купони и без минимален праг на поръчката, съответно за 5-6 лева, че и след приспаднат кредит и за 0 лева. Не знам на какъв принцип.

# 659
  • Сред мелниците
Имам четири пратки,  които очаквам чрез Express One. Имам лош еднократен опит с този куриер за транспорт от български магазин за електроника. Никаква връзка не можех да осъществя с тях.
Не знам как работят с Тему и какво да очаквам - доставка до посочения адрес , кутия или подизпълнител , друг куриер в страната. Досега съм имала само една доставка с еконт.

Получих съобщение , с два линка , на които не искам да кликвам. Имам ли основания да се притеснявам , това стандартна процедура ли е ?
Ако не последвам линковете , какво следва?  За София става дума.
Цитат
Здравейте, от expressone.bg
Очаквана пратка ххххх
Необходимо потвърждение на адрес за доставка или офис на доставка до 11:00 часа на 19.12.2025 на адрес

https://sys.ex1.bg/edit/..............

Внимание! Пратката Ви все още не е налична в мрежата Express One BG. Моля, след корекция изчаквайте уведомление за доставка в следващите дни.
Това е автоматично генерирано съобщение. Моля, не отговаряйте.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 18:48 от В (като Вятър)

Общи условия

Активация на акаунт