Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 466
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 825
  • На изток от Ада
Аз имам пратка от 14 12 за взимане

# 826
Купувала съм шунковар. Добре изглежда,но не съм го ползвала още

# 827
  • София
Ако поръчам днес и пратката ми дойде след Нова година, ще имам ли начислени мита? Не го разбрах това....

# 828
НЕ!!!
Говори се за въвеждане на мито сред 1.07.2026 година!

# 829
Моята пратка от 20 декември на митница, късно снощи  получих съобщение, че е Еконт и в момента е в офис за получаване. 

Желая ви светли празници!

# 830
От днес моите две пратки са в бокс Ноу в града, но ще ги получа на 29.12 😭. Вчера сутринта в 8 са били в София хъб, надявах се да се придвижат и да ги разнесат до днес, ама не би.

# 831
Нямам никакви отстъпки или кредит. Има ли някакъв валиден код? Само за 15 артикула ми предлага.

# 832
На левове ли си или на евро? Когато мина от левове на евро ме брои като нов клиент и ми дава купони 50%

# 833
Малко отзиви - това огледалце е много представително - в хубава кутийка и с торбичка:

Гривната ми не е толкова ярка, като на снимката, но камъните са истински:

Мисля да не се оплаквам, но чакам една в преливащо (градиращо) лилаво - за нея вече ще е проблем, ако не е като снимките.

# 834
В евро - купони за 15 неща, в левове нищо. И карта за отстъпка няма, така е от много време.
На левове ли си или на евро? Когато мина от левове на евро ме брои като нов клиент и ми дава купони 50%

# 835
Явно работят бокс нау,получих известие за две пратки оставени преди малко,ще мина да ги взема по късно днес.
Никакви хубави купони и отстъпки не пуска последните седмица две и при мен,още съм на левовата версия аз.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 15:04 от Лещичка 💙💚

# 836
Работят, и аз имам пратка заредена днес.

# 837
Само Експрес уан не работят, и в събота не доставят пратки. Поръчка, която беше по-нова дойде вчера с box now, а стара поръчка още стои заседнала в склад на експреса в София.

# 838
  • пустинята Гоби
Моите пратки от Експрес уан имат раздвижване в приложението на Тему. Пише - пратките са пристигнали в офиса, вземете си ги asap. Къде е този офис, нямам идея Rolling Eyes . Смс нямам, разбира се.

# 839
Моите пратки от Експрес уан имат раздвижване в приложението на Тему. Пише - пратките са пристигнали в офиса, вземете си ги asap. Къде е този офис, нямам идея Rolling Eyes . Смс нямам, разбира се.

Вижте си имейла. Там трябва да пише.

Общи условия

Активация на акаунт